41mm-es átmérővel jelenik meg az új modell
2000 darab készül az új Breitlingből
2 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.08.21

Limitált kiadásĂş karĂłrát jelentett be a Breitling: a Chronomat 41 a nevĂ©ből adĂłdĂłan a megszokottnál kisebb, 41mm-es átmĂ©rővel rendelkezik.


A 2000 darabszámos limitáciĂł minden kĂĽlönösebb indok nĂ©lkĂĽl jelent meg, talán a Breitling figyelembe vette azon vásárlĂłinak kĂ­vánságát, akik nem szeretik a 44-46mm körĂĽli mĂ©reteket. Az Ăłra egyĂ©bkĂ©nt szinte mindenben megegyezik a nagyobb Chronomat modellekkel, a matt acĂ©l tok belsejĂ©ben a Breitling saját fejlesztĂ©sű, dĂ­jnyertes COSC szerkezete ketyeg, ami kronográf funkciĂłt, 200 mĂ©teres vĂ­zállĂłságot Ă©s igen jelentős, 70 Ăłrás járástartalĂ©kot biztosĂ­t.


Cimkék: Breitling, karóra, luxus,
avatar
kristoftoth
-
2012.08.23. 21:19
2
41 mm a jó méret. Én kiegyeznék ezzel az órával, de nem értem minek kell limitálni?
avatar
gery
-
2012.08.21. 18:44
1
Szép és sportos!
Paul Smith 'Las Vegas' válltáska
A tavalyi nagy sikert aratott "Mini" kollekció után idén is egy újabb limitált szériával rukkolt elő a Paul Smith, ezúttal Las Vegasra épült fel egy kollekció.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.