Itt a Salon International de la Haute Horlogerie kiállítás
2017: Jönnek az új luxusórák
Munkatársunktól    2017.01.25    0 hozzászólás

Elindult a 2017-es SIHH konferencia, ahol idĂ©n is a legkomolyabb ĂłragyártĂłk rukkolnak elő Ăşj modelljeikkel. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben beszámolunk a legĂ©rdekesebb bejelentĂ©sekről. A korábbi Ă©vek összefoglalĂłi itt Ă©rhetők el: SIHH 2014 | SIHH 2015 | SIHH 2016.

Az 50mm-es Breitling monstrum, ami mégis könnyű
05
FEB

Élénk narancs és matt fekete színek jellemzik a Breitling Avenger új verzióját, ami a Hurricane 12H nevet kapta. A Breitling egyedülálló high-tech tokja 3.3X könnyebb, mint a normál titánium, ami talán kompenzálja az óra hatalmas, 50mm-es átmérőjét.

Felfrissült a Royal Oak Chronograph
25
JAN

Vadiúj Royal Oak Chronograph modellek érkeztek a 20 évforduló alkalmából. A 2012 óta változatlanul hagyott, ámde azóta is az AP egyik legsikeresebb sportórája most több ponton ráncfelvarráson esett át. A számlapjukat teljesen átdolgozták, a logó, a mutatók, a kronográf számlálók is felfrissültek, továbbá a dátumablak is át lett helyezve.

Az Ăşj kollekciĂłban a ROC megvásárolhatĂł lesz acĂ©l Ă©s vörösarany verziĂłban is, utĂłbbi bőrszĂ­jjal is kĂ©rhető lesz.

Itt a JLC saját World Time-ja
25
JAN

A Patek Philippe World Time ellenfelĂ©nek szánja a Jaeger-LeCoultre a Geophysic Universal Time nĂ©ven bejelentett modellt, ami jellegzetes földgömb-stĂ­lusĂş kĂ©k számlappal, acĂ©l tokkal, a PateknĂ©l lĂ©nyegesen megfizethetőbb áron kerĂĽl majd piacra. A 41.6 mm-es Ăłra belsejĂ©ben a gyártĂł saját szerkezete ketyeg, 24 kĂĽlönböző időzĂłnával, nyári időszámĂ­tást jelzővel Ă©s 24 Ăłrás nappal/Ă©jszaka indikátorral.

Prémium Valentino lakkcipő
Párizs egyik legpatinásabb butikjában, a L’Eclaireurben vásárolhatjuk meg ezt a nem akármilyen minőségű cipőt a Farfetch segítségével.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.