Fedezd fel a világ legelrejtettebb zugait
Privát repülőgéppel a föld körül
2 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.11.15

Nem találod elég exkluzívnak az egyszerű utazási irodák által szervezett csoportos utazásokat, nyaralásokat; egyedül pedig nem mersz ismeretlen helyekre elmerészkedni, vagy nem tudod, hogyan tedd? Majd a TCS & Starquest Expeditions segít!


A cég potom 62.950 dollár/személy áron kínálja a sokat ígérő „Menny és Föld: Privát jettel a világ körül” nevű utazását, ami az egész világ legérdekesebb helyeire repít el egy luxuskivitelű, 78 férőhelyes privát Boeing 757-essel – 21 nap alatt!


„Utasaink kivételes természeti csodáknak, ősi kincseknek lehetnek szemtanúik, és felfedezhetik az égiek elődeinkre hatott befolyását” – állítja Shelley Cline, a TCS & Starquest Expeditions igazgatója.


Az utasokat egyik helyszínről a másikra repítik, így fentről s lentről is gyönyörködhetnek ugyanazon pontokban; valamint izgalmas dolgokat tanulhatnak az ezeket nagyon jól ismerő profi kísérőcsapattól. Éjszakai szállás mindenhol biztosítva van előkelő helyeken, a realaxálásban az előbb említett profi csapat masszőre és séfje is segíthet. Ráadásul az utazási iroda minden egyes út alkalmával, minden egyes megálláskor különböző ellátmányokat, támogatást ad át kórházaknak, iskoláknak, alapítványoknak, innovatív projektek és helyi művészek számára.


És hogy például hova is juthatunk el ezen a földkörüli túrán? Ezt a cég honlapján megtalálható leírás meséli el a legjobban: „Mászd és érintsd meg az ősi inka templom tökéletes falait, a Machu Picchu-t; érezd a Húsvét-szigetek moai szobrainak védelmező tekintetét; sütkérezz a trópusi Szamoán; merülj el a Nagy-korallzátony vizében; élvezd a naplementét Tanzánia gyönyörű templomai közt; ámulj el az óriási Taj Mahal sugárzó előkelőségétől; s nézz farkasszemet az egyiptomi piramisok mellett pihenő szfinxszel.

Kapcsolódó cikkek
Van néhány olyan hely, mely bizonyosan képes velünk feledtetni a zord napokat, még ha csak egy éjszakára is...
A divatblogoknak köszönhetően nagymértékben – több, mint 11 millió euróval – nőni fog a felsőkategóriás öltözetek, ékszerek és járművek értékesítése 2015-ig, állítja egy olasz kutatás. 
4,495,950 Huf / 14,550 Eur
2,070,300 Huf / 6,700 Eur
avatar
Ricsiboy
-
2011.11.16. 20:55
2
Nem kis összegbe kerül, de jó kaland lehet.
avatar
flashy2
-
2011.11.16. 16:09
1
szívesen elmennék! :O
Fekete Emporio Armani gyűrű
Folytatva az előbbi ajánlást, íme az Emporio Aarmani másik, szerintem még menőbb gyűrűje.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Javában dúlt a salvadori polgárháború, a továbbra is forrongó Közel-Keleten az izraeli légierő meglepetés csapást mért az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television és az első Indiana Jones-film is mozikba került.