Fedezd fel a világ legelrejtettebb zugait
Privát repülőgéppel a föld körül
2 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.11.15

Nem találod elĂ©g exkluzĂ­vnak az egyszerű utazási irodák által szervezett csoportos utazásokat, nyaralásokat; egyedĂĽl pedig nem mersz ismeretlen helyekre elmerĂ©szkedni, vagy nem tudod, hogyan tedd? Majd a TCS & Starquest Expeditions segĂ­t!


A cĂ©g potom 62.950 dollár/szemĂ©ly áron kĂ­nálja a sokat Ă­gĂ©rő „Menny Ă©s Föld: Privát jettel a világ körĂĽl” nevű utazását, ami az egĂ©sz világ legĂ©rdekesebb helyeire repĂ­t el egy luxuskivitelű, 78 fĂ©rőhelyes privát Boeing 757-essel – 21 nap alatt!


„Utasaink kivĂ©teles termĂ©szeti csodáknak, ősi kincseknek lehetnek szemtanĂşik, Ă©s felfedezhetik az Ă©giek elődeinkre hatott befolyását” – állĂ­tja Shelley Cline, a TCS & Starquest Expeditions igazgatĂłja.


Az utasokat egyik helyszĂ­nről a másikra repĂ­tik, Ă­gy fentről s lentről is gyönyörködhetnek ugyanazon pontokban; valamint izgalmas dolgokat tanulhatnak az ezeket nagyon jĂłl ismerő profi kĂ­sĂ©rőcsapattĂłl. Éjszakai szállás mindenhol biztosĂ­tva van előkelő helyeken, a realaxálásban az előbb emlĂ­tett profi csapat masszőre Ă©s sĂ©fje is segĂ­thet. Ráadásul az utazási iroda minden egyes Ăşt alkalmával, minden egyes megálláskor kĂĽlönböző ellátmányokat, támogatást ad át kĂłrházaknak, iskoláknak, alapĂ­tványoknak, innovatĂ­v projektek Ă©s helyi művĂ©szek számára.


És hogy pĂ©ldául hova is juthatunk el ezen a földkörĂĽli tĂşrán? Ezt a cĂ©g honlapján megtalálhatĂł leĂ­rás mesĂ©li el a legjobban: „Mászd Ă©s Ă©rintsd meg az ősi inka templom tökĂ©letes falait, a Machu Picchu-t; Ă©rezd a HĂşsvĂ©t-szigetek moai szobrainak vĂ©delmező tekintetĂ©t; sĂĽtkĂ©rezz a trĂłpusi Szamoán; merĂĽlj el a Nagy-korallzátony vizĂ©ben; Ă©lvezd a naplementĂ©t Tanzánia gyönyörű templomai közt; ámulj el az Ăłriási Taj Mahal sugárzĂł előkelősĂ©gĂ©től; s nĂ©zz farkasszemet az egyiptomi piramisok mellett pihenő szfinxszel.

Kapcsolódó cikkek
Van néhány olyan hely, mely bizonyosan képes velünk feledtetni a zord napokat, még ha csak egy éjszakára is...
A divatblogoknak köszönhetően nagymĂ©rtĂ©kben – több, mint 11 milliĂł eurĂłval – nőni fog a felsőkategĂłriás öltözetek, Ă©kszerek Ă©s járművek Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©se 2015-ig, állĂ­tja egy olasz kutatás. 
3,399,000 Huf / 11,000 Eur
10,166,100 Huf / 32,900 Eur
avatar
Ricsiboy
-
2011.11.16. 20:55
2
Nem kis összegbe kerül, de jó kaland lehet.
avatar
flashy2
-
2011.11.16. 16:09
1
szívesen elmennék! :O
Salvatore Ferragamo 'Faenza' bőrcipő
A Salvatore Ferragamo bőrcipőkben a legmagasabb minőséget képviseli. Az itt látható, "Faenza" elnevezésű modelljük az üzletemberek számára készült.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
SzerkesztősĂ©gĂĽnk Ăşgy döntött, hogy egy egĂ©sz rovatot szentel a 20. század egyik legemlĂ©kezetesebb Ă©vtizedĂ©nek, a legendás nyolcvanas Ă©veknek.