A vásárló nagyon jó befektetésként néz a domainre
30 millió dollárt fizettek egy webcímért
6 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.02.29

RekordösszegĂ©rt kelt el a világ egyik legnĂ©pszerűbb repĂĽlős domainje. A PrivateJet.com-Ă©rt több mint 30 milliĂł dollárt fizetett egy luxuskategĂłriás lĂ©gi-közlekedĂ©ssel foglalkozĂł cĂ©g.


A Nations Luxury Transportation, LLC kĂ©szpĂ©nzben Ă©s rĂ©szvĂ©nycsomagban fizetett a webcĂ­mĂ©rt, amitől hatalmas növekedĂ©st vár a vállalat. CĂ©ljuk egy olyan portál kialakĂ­tása, ami világviszonylatban körkĂ©pet ad az olvasĂłknak a privát repĂĽlĂ©sről, segĂ­ti a pilĂłtákat is, az Ă©rdeklődők számára pedig megfelelő repĂĽlőket Ă©rtĂ©kesĂ­t.


Az Ăşj tulajdonos szerint a jĂłl csengő domain havi viszonylatban 250 ezer egyedi látogatĂłt fog hozni a portálra 2012 vĂ©gĂ©ig.

“A PrivateJet.com egy fenomenális eszköz a számunkra, amihez ha integráljuk a saját technolĂłgiánkat, akkor teljesen forradalmasĂ­thatjuk a luxuskategĂłriás magánrepĂĽlős piacot.” - mondta Kenneth Starnes, a cĂ©g vezĂ©rigazgatĂłja.

avatar
somoslaci
-
2012.02.29. 21:14
6
Komoly összeg, de a cég nyilván tudja miért éri meg ez nekik.
avatar
Benny
-
2012.02.29. 19:20
5
greenclub: Eléggé sokat :D:D:D
avatar
LosSantos
-
2012.02.29. 17:10
4
Uhh apam az szep.. Fel se lehet fogni hogy er ennyit egy domain.
avatar
LosSantos
-
2012.02.29. 17:10
3
Uhh apam az szep.. Fel se lehet fogni hogy er ennyit egy domain.
avatar
greenclub
-
2012.02.29. 13:56
2
ezen a domainek valaki nagy pénzt keresett! ;O
avatar
kristoftoth
-
2012.02.29. 12:53
1
OOOMGGG..
Dolce&Gabbana sneaker
Vannak olyan termékei a Dolce&Gabbanának, amit azoknak is nyugodt szívvel ajánlok, akik egyébként nem engedhetik meg maguknak, hogy tetőtől talpig ennek a márkának a ruháit hordják. Nos, ilyen ez a sneaker is, ami elérhető fekete és fehér színben is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.