Limitált kupéval ünnepelnek
Jövőre 40 éves a BMW M-divíziója
3 hozzászólás
Váradi Zoltán    2011.11.14

Az 1972-ben lĂŠtrehozott M-modellcsalĂĄd ĂźnnepĂŠlyes 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄra a BMW egy mĂłdosĂ­tott autĂłval kĂŠszĂźl a sportos kupĂŠk szerelmeseinek. A 40 darabos limitĂĄciĂłban megjelenő M3-as sportkupĂŠt Frozen Silver Competition Edition nĂŠvvel dobjĂĄk piacra a jĂśvő ĂŠv folyamĂĄn.


Az autĂł az eredeti M3-ast tĂśbb tekintetben felĂźlmĂşlja ĂŠs szĂĄmos olyan aprĂł mĂłdosĂ­tĂĄst vĂŠgeztek el rajta kĂ­vĂźl-belĂźl, melyek egyĂźttesen rendkĂ­vĂźl egyedĂźlĂĄllĂłvĂĄ teszik mind a negyven pĂŠldĂĄnyt. A fagyos-metĂĄlos fĂŠnyezĂŠs, a minimalistĂĄn fekete bőrbelső ĂŠs a karbonbetĂŠtek ĂśsszhatĂĄsa minden bizonnyal a legtĂśbb BMW rajongĂł szĂ­vĂŠt megdobogtatja, de ha ez nem lenne elĂŠg, lĂĄssuk mit tud az autĂł műszakilag: a Frozen Silver az eredeti M3-assal megegyező 4 literes V8-as motort kapta, mely 414 lĂłerős, ĂĄm a 4.7 helyett ez a vĂĄltozat 4.5 mp alatt gyorsul szĂĄzra.


A 40 darab kupĂŠ minden bizonnyal pillanatok alatt vevőre fog talĂĄlni az amerikai BMW ĂŠrtĂŠkesĂ­tőknĂŠl, hiĂĄba kerĂźl 20 ezer dollĂĄrral tĂśbbe, mint az eredeti verziĂł.

Cimkék: BMW , luxus, sportautó,
avatar
Badboy
-
2011.11.15. 15:58
3
Megérdemlik! M3 is king! ;)
avatar
urbanjoco
-
2011.11.14. 22:33
2
nem véletlen hogy 40 éve van M.. rá kell nézni..!!!
avatar
Oliv3r
-
2011.11.14. 21:57
1
40 db könnyen el fog menni :D
Szürke Calvin Klein pulóver
A Calvin Klein ismét egy remek pulóverrel jelentkezett, amit a Dress for Lessnek hála most mi is megvásárolhatunk.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.