Modern és egyedi megoldások
5 pénztárcabarát lakásdekoráció
3 hozzászólás
Munkatársunktól    2015.03.08

FeldobnĂĄd kissĂŠ megunt szobĂĄdat? ÖsszegyűjtĂśttĂźnk szĂĄmodra 5 olyan lakĂĄsdekorĂĄciĂłs megoldĂĄst a ByHome webĂĄruhĂĄzĂĄbĂłl, melyek a pĂŠnztĂĄrcĂĄdat is megkĂ­mĂŠlik, ugyanakkor rendkĂ­vĂźl hatĂĄsos eredmĂŠnyt ĂŠrhetsz el velĂźk otthonod megĂşjĂ­tĂĄsĂĄban.

Óriás falióra


Ha egy igazĂĄn feltűnő dekorĂĄciĂłt keresel, akkor ennĂŠl jobbat nem is talĂĄlhatsz! A hatalmas Ăłra beterĂ­ti az eddigi Ăźres faladat, ĂŠs mĂŠg időt is leolvashatod rĂłla. A szĂĄlcsiszolt ezĂźst Ăłraszerkezetet ĂŠs a hozzĂĄ tartozĂł 12 mutatĂłt neked kell felszerelned, Ă­gy egyedi elkĂŠpzelĂŠseidet is szabadjĂĄra engedheted.

VĂĄszonkĂŠp faliĂłrĂĄval


Az előző megoldĂĄs tovĂĄbbgondolt vĂĄltozata. MiĂŠrt ne kombinĂĄlnĂĄl egy faliĂłrĂĄt egy hozzĂĄ passzolĂł vĂĄszonkĂŠppel? A hĂĄrom elemből ĂĄllĂł modell a ByHome Digital Art kollekciĂł rĂŠsze, minden kĂŠp digitĂĄlis nyomtatĂĄssal kĂŠszĂźl, mĂ­g a faliĂłrĂĄt kĂŠrheted csendes jĂĄrĂĄsĂş, ketyegĂŠs nĂŠlkĂźli szerkezettel is.

Acrylglas faliĂłra


Modern ĂŠs figyelemfelkeltő megoldĂĄs, ha szereted a szabadabb formĂĄkat. Alapanyaga az akril, ami igazĂĄn ragyogĂł hatĂĄst kĂślcsĂśnĂśz ennek a faliĂłrĂĄnak. A falfelĂźletedhez igazodva kĂŠrheted vilĂĄgos vagy sĂśtĂŠt szĂ­nben is.

Politex fotĂłtapĂŠta


Nincs is jobb annĂĄl, mikor egy szĂ­nes, vidĂĄm kĂŠp tĂślti meg ĂŠlettel a szobĂĄdat. Legyen szĂł termĂŠszetről, vĂĄroskĂŠpről, vagy sajĂĄt fotĂłid egyikĂŠről, a ByHome prĂŠmium minősĂŠgű faltapĂŠtĂĄi a speciĂĄlis festĂŠknek kĂśszĂśnhetően hosszĂş ĂŠvekig megtartjĂĄk ĂŠlĂŠnk szĂ­nĂźket.

Ékszertartó szekrény


Amire titkon minden hĂślgy vĂĄgyik... A tĂźkĂśrrel ellĂĄtott kis bĂştordarab belsejĂŠt puha szĂśvettel bĂŠleltĂŠk ki, ahol az ĂŠsszerű kialakĂ­tĂĄsnak kĂśszĂśnhetően tucatnyi nyaklĂĄnc, karkĂśtő ĂŠs gyűrű is kĂŠnyelmesen elfĂŠr. Mivel a szekrĂŠny lĂĄbai leszerelhetőek, ezĂŠrt ha Ăşgy adĂłdik, falra is akaszthatod.

10,536,900 Huf / 34,100 Eur
13,070,700 Huf / 42,300 Eur
A Twilight Saga Ăłta vilĂĄgszerte ismerik a nevĂŠt, ĂĄm az Ă­gy kialakult mĂŠdiafigyelmet nem mindig viseli jĂłl. Kristen Stewart idĂŠn ĂĄprilis 9-ĂŠn tĂśltĂśtte be a 21. ĂŠletĂŠvĂŠt.
Mivel az utĂłbbi időkben egyre gyakrabban esik szĂł ilyen-olyan mĂłdon a bulvĂĄrmĂŠdiĂĄrĂłl, ezĂŠrt Ăşgy dĂśntĂśttĂźnk, hogy egy asztalhoz ĂźltetjĂźk a Starity ĂŠs a Trendmagazin vezetőjĂŠt.
Az utĂłbbi időben szĂĄmtalan kĂŠrdĂŠs merĂźlt fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megĂŠrkeztek a vĂĄlaszok!
avatar
Barbie
-
2015.04.02. 07:36
3
Ezek tényleg jók, főleg az a nagy falióra :)
avatar
Szandi
-
2015.03.21. 21:50
2
óó olyan faliórát én is szeretnék, de sajnos nem tudom hogyan kell rögzíteni. a szobámban nekem ilyen képem van, imádom :)) http://www.byhome.hu/hu/termekek/3377-politex_fototapeta_-_7627-pog_4079.html
avatar
missperla
-
2015.03.19. 01:07
1
az akril faliórát hogyan kell falhoz rögzíteni? könnyen lehet később mozgatni?
Versace ingek félár alatt
A Dress for Less folyamatosan frissülő kínálatában megjelent néhány ing a Versace-tól.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.