Trendmagazin

5 pénztárcabarát lakásdekoráció

Modern és egyedi megoldások

2015.03.08 | Munkatársunktól

Feldobnád kissé megunt szobádat? Összegyűjtöttünk számodra 5 olyan lakásdekorációs megoldást a ByHome webáruházából, melyek a pénztárcádat is megkímélik, ugyanakkor rendkívül hatásos eredményt érhetsz el velük otthonod megújításában.

Óriás falióra


Ha egy igazán feltűnő dekorációt keresel, akkor ennél jobbat nem is találhatsz! A hatalmas óra beteríti az eddigi üres faladat, és még időt is leolvashatod róla. A szálcsiszolt ezüst óraszerkezetet és a hozzá tartozó 12 mutatót neked kell felszerelned, így egyedi elképzeléseidet is szabadjára engedheted.

Vászonkép faliórával


Az előző megoldás továbbgondolt változata. Miért ne kombinálnál egy faliórát egy hozzá passzoló vászonképpel? A három elemből álló modell a ByHome Digital Art kollekció része, minden kép digitális nyomtatással készül, míg a faliórát kérheted csendes járású, ketyegés nélküli szerkezettel is.

Acrylglas falióra


Modern és figyelemfelkeltő megoldás, ha szereted a szabadabb formákat. Alapanyaga az akril, ami igazán ragyogó hatást kölcsönöz ennek a faliórának. A falfelületedhez igazodva kérheted világos vagy sötét színben is.

Politex fotótapéta


Nincs is jobb annál, mikor egy színes, vidám kép tölti meg élettel a szobádat. Legyen szó természetről, városképről, vagy saját fotóid egyikéről, a ByHome prémium minőségű faltapétái a speciális festéknek köszönhetően hosszú évekig megtartják élénk színüket.

Ékszertartó szekrény


Amire titkon minden hölgy vágyik... A tükörrel ellátott kis bútordarab belsejét puha szövettel bélelték ki, ahol az ésszerű kialakításnak köszönhetően tucatnyi nyaklánc, karkötő és gyűrű is kényelmesen elfér. Mivel a szekrény lábai leszerelhetőek, ezért ha úgy adódik, falra is akaszthatod.