Három emeletes társasház a domboldalon
Meredek ház a Libanon-hegyen
2 hozzászólás
Oroszvári Péter    2012.09.02

Nem mindig könnyű helyet találni a szobáknak egy vĂ©ges mĂ©retű telken, főleg, ha 10 mĂ©teres szintkĂĽlönbsĂ©g van az utca Ă©s a kert között. Bernard Khoury-nak viszont sikerĂĽlt megĂ©pĂ­tenie egy szellős társasházat.


A „4328-as számú” szokatlan, háromemeletes ház BejrĂştban, Libanon fővárosában találhatĂł, Ă©s 2010-ben fejeztĂ©k be. Ugyan a Libanon-hegyen találhatĂł 535 nĂ©gyzetmĂ©teres telek nem mondhatĂł kicsinek, meredeksĂ©ge miatt nehĂ©z volt rajta Ăşgy Ă©pĂ­tkezni, hogy minden rĂ©szĂ©t kihasználhassák.


Ha mindez nem lenne elĂ©g, az utcárĂłl indulĂł tető is ugyanilyen meredeken szökik fel hĂ©t mĂ©ter magasra (tehát már 17 mĂ©ter magasan járunk a kert felett). Mivel a ház lábánál igazábĂłl csak a fűbe kiĂĽlĂ©shez maradt hely, a medence a nem mellesleg csodálatos kilátással rendelkező tetőre kerĂĽlt, a hozzá vezető lĂ©pcső pedig jelzi a választĂłvonalat a kĂ©t lakás között. A ház kĂ©t oldalán lehet kilĂ©pni a kertbe, de egy mozgĂł erkĂ©llyel is le lehet jutni a harmadik emeletről. A berendezĂ©s termĂ©szetesen a kornak megfelelő elegánsan Ă©s visszafogottan modern, a magas belterek pedig kellemes közĂ©rzetet biztosĂ­tanak. AzĂ©rt pĂłkhálĂłzni nem lehet könnyű a plafon sarkait.

Cimkék: Plot 4328,
avatar
miley16
-
2012.09.03. 23:05
2
szép helyen van
avatar
Tompi
-
2012.09.03. 17:26
1
Ez tényleg meredek :D
Lila Versace pulóver
Egy elegáns úriember gardróbjából sem hiányozhat a lila szín, ami ugyan legtöbbször kiegészítőkön jelenik meg (leggyakrabban nyakkendőkön), ám a bátrabbak akár ruhadarabokat is vásárolhatnak ilyen színben.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.