A Dokk Beach a Heim Pl Gyermekkrhzrt
Party a gygyuls jegyben
42 hozzszls
Szab Adrienn    2011.09.06

A Dokk Beach, a Hajógyári Sziget egyik legnépszerbb szórakozóhelye. Kicsiny hazánkban itt dobog az R’n’B szíve egész nyáron. Az amerikai, tengerparti szórakozóhelyek hangulatát hozza el a Dokk Beach az odalátogatók számára. Miami életérzését idézi a pálmafás úszósziget, ahol minden zeg-zugból az élet árad. Akinek nem volna elég tágas a tánctér, uralhatja a terepet a Dunán egy hangulatos csónakázás idejére, de a hattyúkat formázó vizibiciklik is részét képezhetik egy kis romantikázásnak. A medence és a jacuzzi szintén a luxus fogalmát hivatottak megeleveníteni a közönség eltt. A legnagyobb Rhythm and Blues slágereket pedig a legnépszerbb hazai DJ-k pörgetik, nyári renzidenciájukon.


Szerdánként a magyar floridai partokon rázhatjuk a Shake it on the Beach keretében. Csütörtökön tematikus bulikkal várják a közönséget, Miller közremködésével. Pénteken DJ Fat, Revolution és DJ O'Neal, szombatonként pedig a Peaches And Cream csapata szórakoztatja a jónépet. A hangulatos környezetben már csak egy dolog szükséges, hogy elkapjon az R’n’B feeling és magával ragadjon a party. A szerdai sorozat megnyitójaként egy jótékonysági partyra kerítettek sort, a belép jegyekbl származó teljes bevételt a Heim Pál Gyermekkórház intenzív osztályának ajánlották fel. Az átadón magazinunk is jelen volt. A támogató partnerekkel is beszélgettünk a nyár egyik legkülönlegesebb partyjáról.

A Dokk Beach egyik rendezvényszervezjét, Kovács Bertalant kérdeztük a szórakozóhelyrl és az ott szervezett partykról.

A Dokk Beach rendezvényei igen nagy népszerségnek örvendenek, pár szóban bemutatnád az olvasóinknak a szórakozóhelyet és a különleges, általad szervezett partysorozatot?

A Dokk Beach Magyarország nyári R'n'B fvárosa. Egyedül itt élheti át a nagyérdem közönség az amerikai stílusteremt videoklipek tengerparti hangulatát. Pálmafás úszószigetén a legnagyobb R'n'B slágerek pörögnek a tánctér minden négyzetcentiméterén. A csónakokban, vizibicikliken, a medence partján és vizében valamint a jakuzziban is tombol a buli! Szerdánként a Shake it on the Beach valóban a nyár legnagyobb medencés partisorozata! Minden héten változatos programok várják a bulizókat, Celebek , Énekesek ,Tz zsonglrök , Artisták , egy hihetetlenül látványos buli keretében, ahol az ország legkiválóbb amatr és profi táncosai mérik össze tudásukat, miközben gyönyör modellek mutatják be a nyár legtrendibb fürdruháit. Elmaradhatatlan továbbá két lemezlovasunk Revolution és DJ O’Neal akik a szakma egyik leg közkedveltebb DJ párosának mondhatók.

Ki a célközönség a rendezvényeiteken, milyen korosztály és milyen stílusirányzat, vagy trend követi?

Célközönségünkbe tartozik minden igényes bulizni vágyó fiatal, aki szereti az amerikai, Hip-Hop stílust, a minségi R’n’B Zenét és a video-klippekbl már jól ismert Pool Partyk hangulatát.


Az ilyen eseményeken gondolom a látogatottság megugrik. Ilyenkor esetleg bvül a társaság más érdekldési kör személyekkel? Itt arra gondolok, hogy esetleg a sziget más szórakozóhelyein partyzók átszivárognak a ti bulijaitokba.

Természetesen minél több fellép vesz részt egy-egy rendezvényen, annál szélesebb körben jelennek meg más stílusirányzatok követi. A színvonalas eladásokat szeretettel tekintik meg a szigeten egyébként máshol szórakozók is.

Külföldiek és hírességek körében mennyire népszer a Dokk Beach?

Rendszeres vendégei klubunknak külföldi vendégeink, bizonyos része törzsvendégnek mondható valahányszor Budapestre látogatnak munka, tanulmány vagy egyéb elfoglaltság miatt, rendszeresen meglátogatnak bennünket. Hírességek körében szintén közkedveltnek mondható a Dokk Beach. idrl idre nálunk szórakozik Kállay Saunders András , Tolvaj Renáta , Düki , SP , a Való Világ valamint az Éden hotel szerepli.


A West Balkán tragédia óta minden nagy létszámban látogatott rendezvényt támad a sajtó, az ellenrök stb. Milyen intézkedésekkel biztosítjátok a fiatalok biztonságát?

A West Balkán tragédia természetesen minket is lesújtott, azonban azt mindenképpen le kell szögeznünk, hogy egy ilyen vagy egy ehhez hasonló tragédia létrejötte a Dokk Beach-en szinte lehetetlen. Több éves szakmai múltra tekintünk vissza, a hozzáértés és felkészültség teszi lehetvé a problémamentes, nagy létszámú rendezvények lebonyolítását. A legjobb példa erre a május 27-én tartott Dream Island Summer Opening, melynek alkalmával közel 30.000 vendég szórakozott kellemes, nyugodt környezetben.

A jótékonysági rendezvényen megszervezett divatbemutatóról személyesen Vivien Vance-t, a márka névadóját és tervezjét kérdeztük.

Milyen jelleg a divatbemutató egy ilyen rendezvényen, mitl egyedi jelleg?

A Vivien Vance egy exkluzív márka exkluzív bemutatóval. Magyarország legcsinosabb modelljeivel dolgozunk, ezért a Show már megjelenésében is vonzza a tekinteteket. A turné helyszínein a f szempont a nívó és a presztízs, melyet a Vivien Vance név fémjelez. A bemutatót a közvetlenség és a nyitottság jellemzi. Modelljeink a Show eltt és után is a helyszín vendégeivel töltik az idt, ezzel is prezentálva, hogy Vivien Vance-nek fontos a közönséggel való kapcsolattartás.


A VVN milyen irányvonalat képvisel? Mi idén a legközkedveltebb darab, mi a legdominánsabb szín és fazon?

Márkánk az eleganciát és a niességet képviseli. A piacon egyedülálló az a frissesség és szenvedély, melyet a Vivien Vance hitelesen ötvöz minden egyes kollekciójában. Az idei év trendje az egyedi tervezés fürdruha, ezen belül a „brazil” fazon most a legközkedveltebb. A nyári színektl eltéren idén újra fénykorát éli a fekete szín.

Télen is bemutatásra kerülnek a legújabb kollekció modelljei?

Természetesen. Fürdruháink mellett ugyanolyan nagy szerepet játszanak fehérnem kollekcióink is, melyeket a nyár elmúltával, télen is bemutatunk a turné helyszínein. A Vivien Vance követi az évszaknak megfelel külföldi trendeket, ezáltal itthon is elérhetvé válik a nemzetközi divat mind a fürdruhák, mind a fehérnemk terén.

Jelenleg Magyarországon hol nyílik lehetségünk hozzájutni az általunk kiszemelt darabokhoz?

A Vivien Vance egy kiemelked márka a fürdruha piacon, ezért az értékesítést is igyekszünk a brandnek megfelelen magas színvonalon tartani. Jelenleg minden nagykereskedésben megtalálhatóak kollekcióink, illetve a nagyobb bevásárlóközpontokban. Márkánk arculata megtekinthet a www.vivienvance.com oldalon, termékeink pedig a www.lingerieplaza.hu web-áruházban vásárolhatóak meg. A Vivien Vance fontos szerepet vállal a társadalomért is. Nagy örömünkre szolgált, hogy bemutatónkkal hozzájárulhattunk a jótékonysági rendezvény sikeréhez, és így a belépkbl befolyt összeget a Heim Pál Gyermekkórháznak adományozhattuk.

A Dokk Beach egyik legnépszerbb DJ-jét, DJ O’Neal-t is kifaggattuk a rendezvénnyel és az idei nyári szezonnal kapcsolatban. Az eseményen Revolution-nel gondoskodtak a vendégek jó hangulatáról.

Milyen nyári slágerek váltak a legnépszerbbé az idei szezonban?

A mostani friss party-generáció egyre inkább a gyorsabb zenékre vev, míg az idsebbek szeretik a lazulósabb track-eket. Az LMFAO, Pitbull, a Far East Movement és Taio Cruz ontják a nyári slágereket. Utóbbival sikerült Siófokon egy közös fellépés erejéig találkoznom is, Az idsebbek számára viszont kifejezetten kedvesek az olyan feldolgozások, mint a Mann, Iyaz feat Snoop Dogg közös track vagy a Busta Rhymes és Chris Brown - look at me now. Személyes kedvencem e nyáron viszont Vato Gonzales feat Foreign Beggars - Badman Riddim cím zenéje.

DJ O’neal s Revolution
DJ O’neal s Revolution

Melyik az a pont, amikor a party kiteljesedik? Melyik számhoz vagy idhöz köthet?

A bulikat általában úgy építjük fel, hogy legyen egy bizonyos ívük. Általában a warm up rész tart 1 óráig, majd 1 és 3 között van az az idszak, amikor a legzsúfoltabb a szórakozóhely, a levezetés pedig néha kitolódhat akár 4 utánra is. Ettl függetlenül folyamatosan figyelnünk kell a bulizó közönséget és minden rezdülésükre reagálnunk kell, mert könnyen érhetik az embert meglepetések.

A múltkor az els két hang után egy klasszikust ismertem fel, mennyire fszerezik meg a partyt ezek a, mondhatjuk, retro R’n’B számok?

Aki ismer engem, az tudja, hogy én kifejezetten a régebbi hip hop zenékért rajongok, így igyekszem a party során sok olyan eladót belecsempészni a szettembe, akik a 90es években alkottak örökzöld himnuszokat. Nem maradhatnak el az igazi klasszikus eladók, mint LL Cool J, Redman, De La Soul, DMX, de az R'n'B részleg igazi nagyágyúi is felcsendülnek, mint például a 112, Mary J Blige, Jaheim vagy éppen a Destiny's Child.

Sokak szerint a zene gyógyít, most Ti hozzájárultatok sok gyermek gyógyulásához a zenétekkel. Milyen érzés a támogatók listáján látni a neved?

Nagyon jó érzés egy jó ügy mellett kiállni.. Már nem elször sikerül segítenem a rászorulókon egy-egy gyjtés kapcsán. Az iszapkárosultak és az árvíz által sújtott területek lakóinak is gyjtöttünk már. Nagyon jól esik, hogy már sokadszorra merül fel a nevem egy ilyen jótékonysági rendezvényen. Itt sikerül átlépni egy határt, ahol már nem csak a szórakoztatásról szólnak a bulik, hanem az összefogásról és az empátiáról is.

A jó kis muzsikák mellé elengedhetetlen a szórakozóhely lényege: a tánc. A lüktet ritmusok a hazai profik lábát is elkapták, így hétrl-hétre színesítik produkcióikkal a Dokk Beach táncparkettjét. Puskás Helga (Hellady), Guttermuth Márk (Marquez), Csürke Tibor (Titto) és még sokan mások mozdulnak meg a vad ütemekre.

Mennyire komoly egy táncpárbaj? Mit vívtok ki ilyenkor, ha gyztesen jöttök ki belle?

Én, személy szerint egy párbaj megszervezésekor, vagy annak spontán létrejöttekor nem hajtok különféle „nyereményre”hanem csak arra, hogy kedvet adjak olyan embereknek a tánc kipróbálására, akik valamilyen bátorsági vagy egyéb testi, illetve lelki probléma miatt nem mernek belevágni… ezért van az, hogy szeretek minél több embernek esélyt adni, hogy kipróbálhassa magát és megérezze azt, amit én ilyenkor átélek. (Hellady, a streetdance show-k anyja és a www.utcaitanc.hu tánciskola vezetje)

A koreográfiákat mi alapján állítjátok össze? Egy hétköznapi ember számára lehetséges, hogy kiemeljen elemeket a bemutatóitokból és bevesse egy parti alkalmával?

Egy koreográfia összeállítása folyamán egy látványos, dinamikus, jól táncolható mozdulatsor kialakítására törekszem. A lépés sorozatok egyszernek tn, de egyben picit csavart mozdulatsorok, amik jó megfigyel képességgel könnyen elsajátíthatóak. (Hellady)

Artistk a Dokk Beach
tncprbaj show-n
Artistk a Dokk Beach tncprbaj show-n

Esetleg vállaltok mozgáskultúra javítást a fiatalok számára?

Nos, én úgy szoktam kezdeni a tánciskolába, hogy ha az illet másnál tanult már korábban, akkor megkérem, hogy mutasson valamit, hogy fel tudjam mérni a tudásszintjét. Ha egyáltalán nincs alapja, nos az esetben az alap lehelyezésével kezdjük. Ezt követen, amilyen stílust veszünk elször, azt tanítom meg neki szintén, egészen az alapoktól kezdve, egy-egy mozdulatot és utána kezdem el a tananyagot felépíteni, ha már biztos lábakon mozognak. Természetesen vállalunk mi is és más tánciskolák vezeti is mozgáskultúra javítást, mindenkibl kihozzuk a legjobbat! (Marquez a Dark Diamond Dance vezet táncoktatója, magyar hip-hop és electric táncbajnok) Itt én még hozzáfzném, hogy a leginkább elforduló hiba az a ritmusérzékkel van. Ennek viszont van egy egyszer elsajátítási formája, ami nem más, mint az ütemre való taps vagy csettintés, ha ez belerögzül az agyba utána nincs az, hogy ritmus mellé táncol az illet. (Hellady)

Mivel színesítitek a bemutatóitokat?

A bemutatót sok mindennel lehet színesíteni, például kisebb közös mozdulatokkal, vagy akár egy poénos dologgal, esetleg, még amit eddig nagyon kevesen tudnak, az a szaltó. Na, ennél az akrobatikai elemnél nagyon oda kell figyelni, mert súlyos balesetek következhetnek be elég gyorsan és váratlanul! Ezt az elemet csak annak ajánlom szórakozóhelyen való bemutatásra, aki már egy ideje gyakorolja és hibátlanul megy neki, de akkor is nagyon óvatosnak kell lenni az els és amúgy minden próbálkozásnál! (Titto, a Dokk Beach levegjének Ura)

A tökéletes partyn elengedhetetlen a pazar hajkorona és smink, melyrl a Karda Beauty Studio gondoskodott ezen a különleges napon is.

A hölgyek egy party eltt órákat töltenek el hajkoronájuk csinosítgatásával. Az idei trendeknek megfelelen milyen könnyen viselhet és gyorsan elkészíthet frizurát javasoltok a lányoknak?

Rövid hajnál a megoldás az ha kivasalja a haját és hajformázó krémmel formázza. Hosszú hajnál kiegyenesíti vagy behullámosítja utána egy kis lakkal rögzíti.

Hol tudják igénybe venni a szolgáltatásaitokat azok, akik nem szeretnének maguk bíbeldni frizurájuk és sminkjük elkészítésével? Esetleg van valamilyen különleges ajánlatotok?

A studió és a white angel szépség szalonjában ingyenesen igénybe vehetik a szolgáltatásainkat ahol a fodrászat mellett smink és masszázs is várja a szépülni vágyókat.

A nyári hségben nem olyan kellemes egy éjszakát végigtáncolni sminkben és valljuk be nem is egészséges, mit tudtok ajánlani azoknak, akik mégis szeretnék elfedni szépséghibáikat?

Speciális nedvesség taszító anyagok vannak amik megvédik a hajat , hogy begöndörödjön vagy behullámosodjon, olyan sminkfixáló spray ajánlott ami tartóssá teszi a sminket.


Ez több, mint egy eseményrl történ beszámoló, a rendezvény pedig sokkal több volt, mint egy egyszer party. A Dokk Beach egy nagyon fontos eszközhöz járult hozzá az összegyjtött összeggel a Heim Pál Gyermekkórház számára. Egy új, hordozható ultrahang készülék megvásárlását támogatták, mely a jövben, nagyban segíti az orvosok munkáját a sürgsségi ellátásban. A fiataloknak egy átmulatott este, nekik adott esetben az életük. Ezúton is szeretnénk a szervezk nevében köszönetet mondani minden résztvevnek!

4,356,900 Huf / 14,100 Eur
Az utóbbi idben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
Hennel Ádám a Fix HD magazin msorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövbeli tervekrl.
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
avatar
one_girl
-
2011.09.19. 22:14
42
juj de izgi :)
avatar
Adrihanna
-
2011.09.19. 21:21
41
jaja csak jobb s nagyobb...
avatar
gery
-
2011.09.19. 19:03
40
j party? :D
avatar
Adrihanna
-
2011.09.19. 16:48
39
elre is nagyon nagyon ksznjk!!!! =)
avatar
selena
-
2011.09.19. 16:42
38
iiigennniisss!!!! :)
avatar
Adrihanna
-
2011.09.19. 16:05
37
HAH MINDENKI! vagy ma vagy holnap meg fog jelenni mg egy cikkem.... tudjtok nem szoktam ilyet csinlni, de most krem, hogy azt mindenkpp olvassa el mindenki! nagyon fontos lenne s aki csak tudja majd a fbjn s egyb kzssgi oldalakon is ossza meg, mert egy komolyabb project, majd a cikk alatt kommentben beszmolok rla, mirl is van sz =) a lnyeg, hogy egy rendezvnyre foglak Titeket invitlni, ahol n is ott leszek, gy aki felismer, el tud cspni egy-egy szra is a magazinnal kapcsolatban =) szval HOLNAP hatalmasra nyitott szemekkel plspls! s tessk felnzni a TMre s ezerrel olvasni a holnapi vezrcikket!!!!!!!
avatar
Adrihanna
-
2011.09.14. 16:56
36
Tompi.... ennl a DJ prosnl a fldn jobbfej nincs n mondom =) nagyon j arcok =) kln-kln is... de egytt mg nagyobbak =)
avatar
Tompi
-
2011.09.14. 14:47
35
A DJ-k j fejek voltak? :D
avatar
Adrihanna
-
2011.09.13. 22:47
34
Ksznm =))))
avatar
bigplanet
-
2011.09.13. 16:05
33
j cikk!!!!
avatar
Adrihanna
-
2011.09.12. 22:49
32
jaaahj s ksznm amgy mindenkinek aki megosztotta fbon =) nagyon drgk vagytok! =)
avatar
Adrihanna
-
2011.09.12. 22:42
31
azrt mondom felhvnm ket =) a szlk felelssge ha bajuk esik.... mert ha egy nagykor ellg gy hogy nem engedik azt mondom ok magrt felel... de egy 14-15 ves lny mit keres ott?....
avatar
Sonic
-
2011.09.12. 22:39
30
A kislnyok szlei vajon tudjk hol vannak ilyenkor?
avatar
Adrihanna
-
2011.09.12. 21:11
29
Balzs: a bed kultrlt... mondom van egy nagyon puccos komoly kr de mikor megltom a kislnyokat legszvesebben felhvnm a szleiket =)
Los Santos: n nagyon szvesen lennk face controllos =P csak akkor semmi bevtel nem lenne sehol mert n nagyon szigor lennk m =P hehehe
avatar
LosSantos
-
2011.09.12. 20:28
28
Attilaa: mindenhol vannak, n biztos nem dolgoznk ilyen helyen beengedknt mert elg nagy szvs lehet belle :S de remljk tanult mindenki a west balknbl!
avatar
Balazs_H
-
2011.09.12. 18:59
27
Szerintem a bed beach,pont a kulturalt szorakozas helye,nem egy \"legyen minel nagyobb bevetel,nem baj ha par szazzal tobb ember jon be a kelletenel\"(lasd.West Balkan) En voltam parszor a nyaron es nem nagyon lattam 14 eveseket,tetszett a hely maga.
avatar
Adrihanna
-
2011.09.11. 10:12
26
a bed nagyon vicces letemben egyszer mentem be s tovbbra is csak munka cljbl fogok.... =) gy nyakon nttt ott a felszolgl src... fl rt krt bocsnatot a VIPbe n meg felsiktottam utna meg rhggrcst kaptam.... =) szegny megbotlott a lpcsn .... =)
a pvafik s pipijeik club meg... no comment =) de van egy kultrlt felntt kr... teht nem 14-20 vesek hanem a feletti tnyleg a mfajt kedvel emberek... csak egy bajom van .... a VIPben csrgve abban a fl rban... gyorsan kielemeztem az embereket.... s arra jutottunk a bartosnmmal, hogy sablonember mindenki egy kaptafra gyrtott stl =S lejttek a szalagrl a bedbe =S
hamarosan nyit viszont kt hely is amirl majd szpen rok Nektek =) s nagyon szeretnm, ha az olvasi krnk is csatlakozna a kt rendezvnyhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! s megmutatnnk, hogy a TM csapata kulturlt!!!!! =)
avatar
Attilaa
-
2011.09.11. 01:16
25
Azrt vannak bven problms emberek a hajgyrin..Bedbe is mr 14ves lnyokat is beengednek..
avatar
Orange
-
2011.09.11. 01:00
24
j lenne ha kialakulna itthon is egy normlis kultrlt szrakozsi md minl tbb helyen, mert lenne r igny..
avatar
Adrihanna
-
2011.09.10. 22:35
23
oooh =) a biztonsgisok a dokk beachen nagyon toppon vannak =) kt perc alatt kivisznek ha gy van s alaposan megnznek, ha bemsz.... =) n a sajttjkoztatn is meg lettem m vizsglva pedig olyan szpen mosolyogtam =P
avatar
Szeki
-
2011.09.10. 13:19
22
Vannak problms partyzk az biztos. De ha van egy nagyobb ltszm biztonsgi csapat akkor meg lehet oldani.
avatar
Adrihanna
-
2011.09.10. 09:38
21
ahhh nem kell hozz vidkre menni =) n legszvesebben a fele trsasgot kivgnm a csudba menjen ahova akar =) leejted a poharat s mondjuk csak kettbe trik, mi a teend? a krltted llkat vatosan arrbb tesskeled s felveszed, vagy minimum bergod az asztal al az tbl.... =) nem-nem.... vllat vonnak s tncolnak a trtt pohr tetejn =) j mi? =)
vagy pl a mosdban a kt hlgy lland gyeletben ll a felmosronggyal mert a LNYOK!!!! amt lemvelnek az siralmas.... emberek! kulturltan mr h!!!!!
avatar
Walther
-
2011.09.10. 00:55
20
Adrihanna: Ne is mond! Klfldi ismerssim mr nem mernek magyar szrakozhelyre menni, mert annyi a tah ember. :S Fleg vidken.
avatar
Adrihanna
-
2011.09.09. 22:47
19
sajnos nincs pontos adatom, de a kvetkez ilyen jelleg cikknl majd visszautalok =)...... ha nem felejtem el =)
de szerintem ez risi dolog. neknk egy belp nekik lehet az letket jelenti.... =) nagyon tisztelem ezrt Vizoviczki Lszl Urat, hogy gondol ilyen dolgokra. Orszgszerte vannak szrakozhelyei, nagyon elfoglalt ember, de mgis van gondja msokra s ad ilyen nemes clokra. Persze a sziget minden munkatrsa hozzjrul ehhez a szorgalmas munkjval a mosdban felgyel nniktl, a pultosokon t a DJkig mindenki, vagy a karbantart brigd, akik htrl htre rendet tesznek a buliz fiatalok utn....

egy floridai bartom kielemezte a magyar partyz fiatalok viselkedst s lazn a primitv slny szinttel azonostott minket... ht nagyon nagy bszkesggel tlttt el.... nluk szoks vigyzni a krnyezetkre... mert ok lelkk egy poharat az asztalrl tnc kzbe de hogy hazavgom a hfehr lgarnitrt na az mr necces =S
avatar
Roxygirl
-
2011.09.09. 18:50
18
tk j lehetett ez a rendezvny :) vgl mennyi pnz gylt ssze?
avatar
Adrihanna
-
2011.09.09. 17:15
17
hamarosan megint lesz egy ilyen jelleg rendezvny, szeretnk is rni egy kis reklmozs cikket, hogy mindenkpp elmenjetek Ti TMesek is s tmogasstok a gyerekeket =)
avatar
Adrihanna
-
2011.09.08. 22:09
16
persze Adrisan a tbbit is gy mutatom majd be mintha a kedvencem lenne =)
avatar
Adrihanna
-
2011.09.08. 22:06
15
Itt jobb nem a szlre menni ott a Duna =) de komolyan mondom ez a hely visz mindent... ok n r\'n\'b rajong vagyok szval alapbl jhet ez a feeling de legkulturltabb legjobb =)
avatar
Canga
-
2011.09.08. 19:37
14
Szandi: n ilyen helyeken mindig a terem szlre megyek mert ott van a legkisebb veszly. ismerseim voltak a WB-ban akkor s n nem szeretnm azt tlni!
avatar
Szandi
-
2011.09.08. 19:10
13
a West Balkn tnyleg nagy tragdia volt, n azta elgg flek minden helyen ahol sok ember gylik ssze... :S
Elegns Prada cip
A YOOX feltöltötte az új szi/téli kollekciójának legels darabjait webáruházába, többek között ezt az elegáns Prada cipt is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.