Az ország vagyonának 76%-a az ő kezükben van
A felső tíz százaléknak nagyon jól megy Amerikában
Munkatársunktól    2016.08.20    0 hozzászólás

A leggazdagabb 10% kezÊben van a vagyon 76%-a az Egyesßlt Államokban - kÜzÜlte a legújabb adatot a Kongresszusi KÜltsÊgvetÊsi Hivatal.


A top 10%-ba azok a csalĂĄdok kerĂźlhettek be, akik minimum 942 ezer dollĂĄros vagyonnal bĂ­rnak, habĂĄr az ĂĄtlag kiszĂĄmĂ­tĂĄsa alapjĂĄn 4 milliĂł dollĂĄros vagyon jĂśtt ki.

A top 50% birtokolja az USA vagyonĂĄnak 23%-ĂĄt, azaz 316 ezer dollĂĄrt csalĂĄdonkĂŠnt. A tĂśbbiek 36 ezer dollĂĄrral rendelkeznek, ĂĄm a legalsĂł szinten lĂŠvő csalĂĄdoknak egyĂĄltalĂĄn nincs semmilyen vagyonuk, mĂ­g az adĂłssĂĄguk 13 ezer dollĂĄrra rĂşg.

A kimutatĂĄsbĂłl kiderĂźlt az is, hogy a top 10% vagyona 1989-2013 kĂśzĂśtt 54%-ot nĂśvekedett, mĂ­g ez a szĂĄm a top 50% esetĂŠben mindĂśssze 4%, a legszegĂŠnyebbek pedig 6%-os zuhanĂĄst kĂśnyvelhettek el ugyanezen időszak alatt.

'Nézd-a-hátam' HUMÖR kardigán
Valami ultra-különleges pulcsira vágysz? Szeretnéd, ha mindenki megbámulna, még akkor is, ha háttal állsz nekik? Nos, akkor számodra talán beválhat a HUMÖR egyik igen érdekes kardigánja, melyhez a YOOX segítségével hozzájuthatsz.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.