2011, Golden Globe s a legek
A Golden Globe ruhakltemnyei
14 hozzszls
Szab Adrienn    2011.02.11

Az idén is láthattunk szebbnél szebb és mellette botrányosabbnál botrányosabb ruhakölteményeket az Arany Glóbusz átadásán. Id is kellett, míg kihevertük a látottakat, végighallgattuk a kritikákat. A vörös sznyegen pózoló hírességek, pazar meederekben integettek lélegzetüket visszafojtva, begyakorolt mosollyal. Ekkor még csak sejtették, hogy kik lesznek azok, akikre pár nappal késbb a kritikusok szemet vetnek és gyorsan kielemzik a teljes megjelenésüket. Nekem azonban nem tisztem egyik sztárt sem megítélni, így csak a szembetnen rémes és a legszebb darabokat emelném ki. Lássuk csak, kit veszünk célkeresztbe és dugjuk a divatdutyiba, pár melléfogás miatt és kiket engedünk át az idei vizsgán is.


A sötét, enyhén smaragdos, enyhén olajzöldes árnyalatok taroltak idén. Az elbvöl Catherine Zeta Jones is egy ilyen, emerald szín, csodás ruhát viselt, Monique Lhuilliertl. Szerény, finom ékszerekkel egészítették ki a különleges, gyrött textúrájú darabot. Elizabeth Moss egy Donna Karan szatén ruhában képviselte a zöldeket. Mindehhez Jimmy Choo cipket viselt, igazán kidughatta volna egy fotó erejéig a lábát, hogy lássuk a - Chooból ítélve minden bizonnyal - szép lábbelit. Angelina Jolie párjával –Brad Pitt-tel - érkezett, egy csillogó Versace ruhában. Egy-egy teljesen egyszer, alapdarabban jelent meg a pár, idén ezzel hódítottak. Mila Kunis a zöld képviselinek utolsó említésremélt mvésznje, aki egy Vera Wang ruhában vonult végig a celebek között. Néhány asszimmetriával fokozták a fényes anyag játékát.


A másik leggyakoribb szín, a piros és az élénk pink különböz változatai, variációi voltak, melyek vagy a teljes megjelenésben, vagy kiegészít elemekként jelentek meg. A legpirosabb piros, Christina Hendricks volt. Vörös haj, ajkak és egy pompás Romona Keveza estélyi. A legszebb a ruhában a mellrész megoldása volt, melyet sr fodrozással díszítettek. Aki viszont nem hozta a szintet a pirosaknál, az January Jones – bocsi. Azért igazán felöltözhetett volna; a Versace nagy rajongója minden bizonnyal egy enyhén Marilyn Monroe stílust próbált idézni, hogy is mondjam, ledér öltözetével. Míg January Jonest nem támadta túl sok kritikus, annál több Julianne Mooret. Egy nagyon friss, ers szín estélyit viselt, amely korának, stílusának, finom egyéniségének tökéletesen megfelel volt. A 79 karátos Bulgari nyaklánc pedig tökéletes választás volt. Natalie Portman csak kiegészít színként viselte a pirosat, finom púderrózsaszín Viktor & Rolf ruháján vette át az Arany Glóbuszt. Nem volt hiába, hogy ékszereiért megközelítleg 97.500 dollárt hagyott ott a Tiffany & Co.-nál.


A finom, barackos árnyalatok is közkedveltek voltak. A legegyszerbb, de alakját tökéletesen kiemel darabot Emma Stone viselte. A rövid ujjú, Calvin Klein darabba senki nem tudott belekötni. Scarlett Johansson lenge, pillangó ujjas, hátul enyhén nyújtott aljú ruhája is a barack színeiben pompázott. Sandra Bullock is ezt a formát követte, igazából ruháikban majdnem csak a szín különbözött. Sandra, egy Jenny Packham, enyhén testszín estélyit viselt. A ragyogás sem maradhatott el, mellette a kritikusok sem, akik vígan kielemezték hol pozitívan, hol negatívan a csillogó ruhakölteményt. Anne Hathaway csupa-csupa flitteres, derékig nyitott hátú ruhát viselt. Az Armani Prive darab pedig, a téli idjárásnak megfelelen hosszú ujjú volt.


Szabásukat tekintve, mondhatjuk, hogy idén is közkedveltek voltak a magasan felsliccelt formát követ estélyik. Ezeknél általában a dekoltázs is igencsak fedetlenül maradt. Nem úgy, mint a zárt mellkas rész, végtelenül egyszer szabású ruhában pózoló Hailee Steinfeld és az amúgy csinos alakját takargató Leighton Meester ruhái. Megan Fox a tle megszokott módon csinosan, niesen érkezett, azonban okosabb lett volna, ha a színészn azt a lábát mutogatja, amin nem virít hatalmas tetoválás. Megan jobb lábával történ, ballépésének köszönheten, ezt a kört Jennifer Lopez vitte. Angyali ihletés, fátyolkás ruhájában, ha a glóbuszt nem is, a legcsinosabbaknak járó díjat, tlünk megkapta. A gyémánthercegnrl elmondhatjuk, hogy sztárhoz méltóan tündökölt.


A fekete a köztudatban az elegancia f színeként szerepel. Aki feketét visel, elvileg nem ronthatja el a megjelenést – annyira. Eva Longoria, szirénformát követ estélyije volt az egyik legsikeresebb. A letisztult, finom darabot egyetlen kis masnival dobták fel és minden egyszerségével együtt elmondhatjuk, hogy az est egyik legjobb választása volt, ez a Zac Posen ruha. Olivia Wilde sem bízta a véletlenre a csillogást. A színátmenetes hatalmas habruha srn strasszozott volt, ezt már csak a szédületesen magas arany cipvel tudta berelni a Tron cím film színésznje. Még csak tévedésbl se gondolnánk, hogy az arany cipell megálmodója Christian Louboutin volt. Még jó, hogy nincs Olivianak tériszonya. Halley Berry is az egyszer és nagyszerségre törekedett, ám a színészn megfeledkezett róla, hogy már nem 20 éves, és a lábai sem. De azért még így is igen jól mutatott csontos térdeivel és lábujjaival, a vörös sznyegen.


Gondolta volna bárki is, hogy kihagyom az általam legbotrányosabbnak vélt szereplket? Hát nem, és nem szándékom senkit sem mélyvízbe pottyantani, így kezdem a még legnormálisabbakkal. Michelle Williams melléfogása nem annyira elítélend, hisz egy alapból bájos természet nrl beszélünk. De kérem, ez egy díjátadó, nem egy laza séta a parkban a gyerekekkel. De a cuki virágos hacuka még hagyján a következhöz képest, hogyan engedhették ki a 10 kalóriás halóriást a Zuhair Murad szalonból? Christina Aguelira sokféleképpen lett jellemezve a díjátadó után. Volt dundi sell, szaloncukor, díszes csomagolásban kötözött sonka, egy biztos ennél elnytelenebb ruhát el sem tudtam volna képzelni az aranytorkú mvésznn. Reméljük a hangját 2011-ben is olyan csomagolásban kapjuk, mint eddig. Akinek pedig nem szeretnék belelátni a fejébe, az Helena Bonham. Az enyhén gótikus stílusú, Vivienne Westwood ruhában; különböz szín cipben billeg, szénaboglya félkontyos, madárijeszt bemutatásra került a Golden Globe-on. Még a ruhába nem is kötöttem volna bele, ha ne lenne ilyen rémes a halloween feeling összkép. Hozzá hasonló módon, még többen úgy döntöttek, hanyagolják a fést; de közülük, Annette Bening legalább felöltözött normálisan.

A cikk elején a késést arra fogtam, hogy ki kellett heverni a látottakat, de azt hiszem még ennyi id sem volt elég, valószínleg csak a következ Golden Globe bakiparádéját követen fogjuk elfelejteni. Még mindig bízok benne, hogy csak optikai csalódás volt és a szemem káprázott egy tökéletesen eltalált, csillogó darab után, és a következt azért láttam katasztrofálisnak.

Kapcsold cikkek
A Mercedes-Benz Fashion Week egy olyan rangos esemny a divat vilgban, ami lehetsget nyjt a nmet s nemzetkzi divattervezknek, hogy bemutathassk a legjabb kollekciikat. Ezen rangos esemnyen idn a hajas babktl kezdve az zletasszonyokon t a zombikig mindenki megjelent - tiszta halloween volt.
2,657,400 Huf / 8,600 Eur
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Hennel Ádám a Fix HD magazin msorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövbeli tervekrl.
Mivel az utóbbi idkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetjét.
avatar
Adrihanna
-
2011.02.26. 19:05
14
Molly.. ez j vdekezs nekik =PPP nincs bennk annyi, hogy bevalljk, hogy ilyen szerencstlenek =P
ez gy mkdik, hogy most n kitallom, hogy nekem Cavalli kell, valami szp barna sznben s valahol egy kis leoprdos betttel meg legyen benne valami mregdrga csipke is.. s akkor jn Cavalli egy tterembe tallkozunk, hatalmas kzcskkal dvzl, megmutatja a terveit, egyeztetek a stylisttal s max elintzi nekem hozz az kszereket.. tbb beleszlsa neki nincs.. azrt kapja a pnzt hogy blogasson a hlyesgeimre s csendbe maradjon =))))))
avatar
horvath_tamas
-
2011.02.26. 18:51
13
\"n gy olvastam valahol, hogy elvileg a stylistjk minimum 5 ruht mutat s ebbl ketten egytt vlasztjk ki:D\"

Van aki mg gy is elrontja. :)
avatar
Molly
-
2011.02.26. 18:45
12
n gy olvastam valahol, hogy elvileg a stylistjk minimum 5 ruht mutat s ebbl ketten egytt vlasztjk ki:D
avatar
Adrihanna
-
2011.02.26. 17:14
11
na vrjl Molly, mg a ksz ruha ltvnya utn is vlaszthatott volna mst!!! =))) haha.. a vicc, hogy nem vlasztott.. neki ez tetszett.. s szerintem az fizetst nzve hallmindegy, hogy vett volna mg egyet, egy jobbat vagy sem..
avatar
Molly
-
2011.02.26. 15:54
10
Eva Longoria s JLo vitte a plmt...nagyon csinosak.....Aguelira viszont nagyon elnzte a rajzot....sajnos...
avatar
petra19
-
2011.02.15. 17:21
9
egy fekete ruha is lehet szp, br a sznesebbek jobban feltnnek s knnyen megjegyezhetk :)
avatar
Adrihanna
-
2011.02.13. 21:20
8
Voltak egyb katasztrfk, de nem raktam be ket. =)
avatar
chloe
-
2011.02.13. 19:11
7
Jajjj mindent csak fekett NE! A pasik gyis szmokingot vesznek fel.
avatar
Jenny
-
2011.02.13. 17:00
6
de szepek :O
avatar
cukorka
-
2011.02.13. 14:27
5
Eva Longoria ruhja passzolt leginkbb a szemlyhez, Christina Aguelira volt pedig a leggzabb. :) de idn mintha olyan sok rossz ruha nem lett volna nem?
avatar
andy
-
2011.02.12. 20:39
4
elg sokszn volt a felhozatal, nekem tetszett elg sok ruha, csak nem mind llt jl az adott szemlyen.
avatar
Marcipan
-
2011.02.12. 18:57
3
Catherine Zeta Jones s Anne Hathaway gynyrszp volt, nekem k a favoritjaim :)
avatar
Bernie
-
2011.02.12. 14:27
2
A virgmints utols epic fail
avatar
gabesz21
-
2011.02.12. 13:22
1
Az utols 3 nem tl elnys :D
Slgallros Tommy Hilfiger zak
A Tommy Hilfigertl nem megszokott zakót vásárolhatunk meg a Dress for Less kínálatában.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán több terror támadás is történt, de elindult a világsztárokat tömörít USA for Africa project is.