Az olimpiai játékok alatt háromszoros áron lehet majd szobát kapni
A kemping lesz a sláger az Olimpia alatt
4 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.03.20

IdĂŠn harmadik alkalommal rendezik meg a nyĂĄri olimpiai jĂĄtĂŠkokat Londonban. Az angol fővĂĄrosban Ă­gy is nagyon magasak az ingatlanĂĄrak, de elemzők szerint ebben az ĂŠvben tovĂĄbbi rohamos drĂĄgulĂĄs vĂĄrhatĂł.


HĂĄromszorozĂłdhatnak a londoni ingatlanĂĄrak az Olimpia miatt, mondjĂĄk angol ingatlanszakĂŠrtők. A nyĂĄri jĂĄtĂŠkok ideje alatt egy ĂĄtlagos szĂĄllodai szoba ĂĄra 256 eurĂł kĂśrĂźl fog mozogni, egyetlen ĂŠjszakĂĄra. A Hotels.com vezetője, David Roche szerint tĂśbb szĂĄllodalĂĄnc Ăşgy akarhat tĂśbb pĂŠnzt keresni ebben az időszakban, hogy tudatosan visszatartanak szobĂĄkat, majd amikor mĂĄr a kĂśrnyĂŠken sehol sem lehet szĂĄllĂĄst talĂĄlni, akkor jĂłval magasabb ĂĄron elĂŠrhetővĂŠ teszik azokat a kĂźlfĂśldiek szĂĄmĂĄra. Tavaly ugyanez a stratĂŠgia megtĂśrtĂŠnt a kirĂĄlyi eskĂźvő idejĂŠn.


SzĂĄmos londoni szervezet mĂĄr most igyekszik segĂ­teni az OlimpiĂĄra ĂŠrkező turistĂĄknak, hiszen vannak alternatĂ­v megoldĂĄsok a szĂĄllĂĄs megtalĂĄlĂĄsĂĄra. Ennek egyik igen nĂŠpszerű mĂłdja lesz idĂŠn is a kempingezĂŠs. A World Travel Market Trend Riport kĂśzlemĂŠnye szerint a nyĂĄri jĂĄtĂŠkok alatt a legjobban azok a telektulajdonosok fognak jĂĄrni, akik bĂŠrbe tudjĂĄk adni telkĂźket az olcsĂłbb szĂĄllĂĄst kereső lĂĄtogatĂłknak. A campinmygarden.com - az első ĂŠs egyetlen olyan webszĂĄjt, ahol a telektulajdonosok ĂŠs a kempinghelyet keresők talĂĄlkoznak – idĂŠn kĂźlĂśnĂśsen nagy figyelmet fordĂ­t a londoni esemĂŠnyekre, Ă­gy aki az elegĂĄns szĂĄllodai szoba helyett inkĂĄbb egy sĂĄtorban szeretne vakĂĄciĂłzni az Olimpia idejĂŠn, az megtalĂĄlja a megfelelő helyet a portĂĄl segĂ­tsĂŠgĂŠvel.

Cimkék: ingatlan, sport,
Kapcsolódó cikkek
MindĂśssze nĂŠhĂĄny napja nyitott meg az angol fővĂĄros legĂşjabb szĂĄllodĂĄja, de mĂĄris nagy ĂŠrdeklődĂŠs Ăśvezi az ultramodern megoldĂĄsokkal rendelkező ĂŠpĂźletet.
Az Omega mĂĄr ĂŠvek Ăłta hűsĂŠges szponzora a mindenkori OlimpiĂĄknak. Nem telik Ăşgy el ilyen nemzetkĂśzi sportĂźnnep, hogy a neves svĂĄjci gyĂĄr ne hozakodna elő valami Ăşj, vagy speciĂĄlis modellel. IdĂŠn, egy ĂŠvvel az esemĂŠny előtt, mĂĄr bemutattĂĄk a jĂśvőre Londonban megrendezĂŠsre kerĂźlő Olimpia hivatalos karĂłrĂĄjĂĄt.
London legfelkapottabb negyede a Knightsbridge, hiszen a kĂśzelben talĂĄlhatĂł a Harrods, a Hyde Park ĂŠs szĂĄmtalan luxusĂźzlet is. Giorgio Armani mellett a Bulgari is itt nyitnĂĄ meg kĂśvetkező szĂĄllodĂĄjĂĄt.
1,699,500 Huf / 5,500 Eur
3,213,600 Huf / 10,400 Eur
avatar
Barti33
-
2012.04.09. 11:58
4
Nem rossz ötlet!
avatar
pongo
-
2012.03.26. 15:25
3
Jó 5let mert gazdaságosabb meg szerintem ilyen iskolás csoportoknak tökéletes!
avatar
Oliv3r
-
2012.03.21. 16:19
2
Olcsóbb is és jobb buli :D
avatar
Florahh
-
2012.03.20. 22:56
1
Én kétszer meggondolnám, kinek adom ki a kertemet \"kempingezésre\"!
Salvatore Ferragamo 'Faenza' bőrcipő
A Salvatore Ferragamo bőrcipőkben a legmagasabb minőséget képviseli. Az itt látható, "Faenza" elnevezésű modelljük az üzletemberek számára készült.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.