Fotók egy kellemes napról a Louis Vuitton Monogram Empreinte kollekcióval
A Louis Vuitton új kollekciója
7 hozzászólás
Szabó Adrienn    2010.11.08

A Louis Vuitton tervezői csapata egy új kollekcióval robbant be a divat világába, amely a Monogram Empreinte nevet viseli. A 2010/2011-es őszi-téli kollekció nagyon változatos, a táskák formavilágát tekintve. Idén egy, a cégtől új bőrmegmunkálási technikával álltak elő; a dombornyomás irányával játszottak, mellyel ismét egyedit alkottak.

Az Empreinte Collection leginkább kézitáskákat kínál, melyek finom tapintású bárány bőrből készültek. A család több tagja az úgynevezett hobo formába bújt, de a praktikus, köznyelven bevásárlótáskának nevezett roppant kényelmes fazon sem maradhatott el. Ez utóbbi modellekhez, különböző hosszúságú vállpántokkal szolgálnak. Természetesen a hagyományos formájú kézitáskák és a pénztárcák is felsorakoztak a luxusbrand kínálati sorában. Nem hagyhatjuk ki, a rendkívül vonzó és manapság nagyon elterjedt clutchokat sem, melyek széles választékban kaphatóak már világszerte. Oh, és a kedvencünket is említsük meg, a szögletes formát, amit most igen kevesen képviselnek a piacon. Az apró kiegészítő elemekkel tovább fokozzák a ritka szépség hatását.

A kollekció modelljei a tópszínt, a bordót, a tengerész kéket és a törtfehéret képviselik. A tópszínnek a szürkés-barna, a bordónak pedig egy nagyon kellemes borszínű árnyalatát alkalmazták. A törtfehérnek is egy rendkívül finom tónusát találták el, szinte kényszeríti az embert, hogy végigsimítsa a finom báránybőrt. Az inkább hamis-fekete, tengerészkék pedig, olyan pazar színpompában játszik, hogy viselője bátran felveheti kötött színekhez is. Ezt a finoman kidolgozott színt, nehéz elhelyezni a színskálán, ilyen nüanszot, ritkán látni.

A színeket és formákat természetesen, harmóniába hozták a ready-to-wear kollekcióval, melynek nőiességét tovább fokozzák a pompás kiegészítők. A Monogram Empreinte család fotózása végigkísér egy szabad, nagyvárosi nő napján. Elvisz a barátnőkkel a reggeli sétára a belváros forgatagában, majd kikapcsol a pörgésből a helyi parkban, meghív egy lágy krémcapuccinora, végül elkísér a nyüzsgő városon át kedvenc szórakozóhelyünkre. Így, nap végére, megállapíthatjuk, hogy a Louis Vuitton Empreinte Collection minden darabja beillik egy kellemes, szabadnap képébe.


 

avatar
Kitti
-
2010.11.09. 16:38
7
Utolsó előtti képen a szürke felső nagyon tetszik nekem:) de az egész kollekció jó!
avatar
Tompi
-
2010.11.09. 13:50
6
Ezek a modellek már cseppet másak mint a Versaces képeknél :P
avatar
Szeki
-
2010.11.08. 19:21
5
Nagyrésze szerintem eredeti.

Nagyon jó képek egyébként!
avatar
Toma
-
2010.11.08. 18:58
4
én a környzetemben egyrew több nőnél látok louis vuitton terméket de szerintem nagyrésze kamu sajnos o.O
avatar
Jenny
-
2010.11.08. 15:51
3
A 2. kepen levo kabat a legjobbb :)
avatar
Adrihanna
-
2010.11.08. 15:48
2
bizony jók =)) nekem is bejövős, főleg a törtfehér, meg a tópszínű =)))
avatar
Angelina
-
2010.11.08. 15:19
1
Tökéletes! :) Nagyon tetszik ez a dombornyomott stílus, és a ruhák és fantasztikusan jók!
Bézs színű Mishumo pulcsi
Remek pulóvert kínál a hűvösebb hónapokra a Mishumo, mely a Dress for Less webáruháznak hála számunkra is elérhető.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1986-ot egy negatĂ­v szimbĂłlummá vált katasztrĂłfa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyĂ©kolta be, az Ă©v egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplĂ©sĂ©vel pedig a Top Gun hĂłdĂ­totta a mozikat.