A Louis Vuitton budapesti szalonjában jártunk
A luxus operája
115 hozzászólás
Szabó Adrienn    2010.07.14

A budapesti Louis Vuitton szalonban jártunk, az Andrássy út 24 szám alatt, az Opera mellett. Bármiről dalolnak is az Operában és bármely darabot is játszanak, olyan csodás szólamokban nem tudnak megszólalni, mint a Louis Vuitton előkelő polcain helyt foglaló csodás darabok. A kifinomult elegancia és a modernitás ízléses együttese életre kelti a látogatók számára a Louis Vuitton elbűvölő és ragyogó világát. A luxus a 150 négyzetméteres makulátlanul tiszta, tágas és világos térben öltött testet Budapesten, 2006-ban. Érdekesség, hogy az első Louis Vuitton szalon a párizsi Neuve des Capucines utca 4-es szám alatt (napjainkban rue des Capucines), nyílt meg 1854-ben a Vendôme Palota és a később felépült Operaház mellett, épp úgy, mint a budapesti szalon.


A Louis Vuitton kiegészítőcsodák teljes skálája tárul elénk a budapesti szalonban az idei tavaszi-nyári kollekcióban is. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot, szettet, vagy kedvére összeállíthatja a saját ízlésének megfelelő családot.

Az üzlethez közeledve már széles mosollyal vár egy kedves úriember, aki illedelmesen ajtót nyit. Innentől aki nem érzi magát hercegnőnek a táskapalotába belépve azzal problémák vannak. A kellemes lágy zenében az ember órákat képes nézni a szebbnél szebb darabokat. A kedves és szolgálatkész eladókon pedig látszik, hogy munkájukat örömmel, szeretettel és a Louis Vuitton szenvedélyével végzik.


Az egyéni megrendelésekre itt Magyarországon is van lehetőség a szalonban. De az alapdarabokat is egyedivé tehetjük, személyes tárggyá válhat bármely Louis Vuitton termék. Akár a monogramunkat vagy egy motívumot is felfestethetünk a megvásárolt termékre. A színeket, stílust és méretet is kiválaszthatjuk, az egyedi mintákat pedig kézzel festik igazi mesteremberek. El ne feledkezzünk a termék mellé ingyenesen igénybe vehető Hot Stamping szolgáltatást , amivel a bőr részekre 3 karakterű, tetszőleges színű és méretű monogramot vagy számot nyomtattathatunk. A termékek így egy munkanapon belül személyessé válnak.

Térjünk rá, mi mindenből válogathatnak a hölgyek. Mivel is kezdhetnénk, mint a táskákkal. A szalonban ugyan nincs állandóan minden darab kiállítva, de hatalmas a készlet és kedvünkre válogathatunk. Megtaláljuk a hétköznapitól kezdve az elegáns modellekig mindet.


Kiemelném az idén legdominánsabb Cosmic Blossom kollekciót, ami a nyár felpezsdítő, vidám, színes, vibráló hatását kelti életre. Nem fog meglepni senkit, ha elmondjuk, hogy Takashi Murakami tervezte a mosolygós kis Louis Vuitton virágokat. A három színt pedig olyan jól eltalálta a tervező, hogy akár a nyár legmeghatározóbb LV színének tekinthetjük őket. A rózsaszín – Perfect Pink, a kék – Bright Blue és a lila – Pop Purple színek feldobják a szürke hétköznapokat. Persze a multicolore sem maradhat el, a Multico Exclusivity színvilág a szivárvány miden színét ízlésesen elénk tárja a pompás kiegészítőkön. Persze a tökéletesen harmonizáló lábbeliket és kendőket is megvásárolhatjuk a Cosmic Blossom táskák mellé. A beach színes világa semmi lesz hozzánk képest, ha ezekben a domináns darabokban jelenünk meg.


A cipők közt a legelegánsabb alkalmi cipőktől a gladiátor sarukon át a sneakerekig mindent megtalálunk. Ha eluntuk az alapdarabokból álló táskatárunk, feldobhatjuk a kollekció bármelyikét táskadísszel, ami akár kulcstartóként is funkcionálhat. A Cosmic Blossom virágmotívumai, a kis cukorkák, bon-bonok, LV monogramok és mindenféle aranyos kis fityegők fellógathatók a táskákra, kulcsokra, tárcákra.


A napszemüvegek igen egyedi tervezésűek. Magazinunk kedvenc darabja a monogram mintás lencséjű pilótaszemüveg, amelyen kívülről a kis LV feliratok látszódnak, azonban viselője belülről nem látja a jeleket. A keretek acetátból készülnek, nem lakkozzák, hanem igen egyedi módon polírozzák a magas fényű, lakkozott hatás érdekében – még a színes darabokat is így készítik. A hölgyeknek az apró kiegészítők és ékszercsaládok aktuális darabjait is ízléses üvegpultokban megtaláljuk a boutiqueban. A kis tűzzománc, műanyag és bijou ékszerek díszíthetik a magyar nőket is.

A férfiakról se feledkezzünk meg. Természetesen nekik a LV az elegáns, markáns, előkelő és igazán férfias darabokkal tud szolgálni. A táskák, kézi poggyászok, bőröndök kiszolgálják az úriembereket is. Továbbá a pénz és levéltárcák tömkelege, melyeket tulajdonosuk elláthat saját monogramjával.


Az utazócsomagokat pedig kézzel festett felirattal és motívumokkal díszíttethetjük ki igényeink szerint. A mandzsetta gombok is igen széles választékban vannak a szalonban ízlésesebbnél ízlésesebb nyakkendők. A nyakkendők rengeteg színben, mintával és nagyon kellemes anyagból készültek.


Érdekesség, hogy a cég mindig előáll a férfiaknak valamilyen játékkal, mint például LV pókerszett, dominó, malom, backgammon, sakk és még sorolhatnánk. Igen megnyerő dolog elővenni egy LV játékszettet a clubban.


Hogyan is hagyhatnánk ki a cipőket? Az elegáns férfiaknak a Louis Vuitton jellel és fém berakással ellátott sarkú, formás cipőket tudnánk javasolni. Megértem, hogy ha valaki nem szívesen és bátran vezet sportos férfias stílusában autót egy ilyen csodás lábbeliben, erre is megtalálta a LV a megoldást, nem kell másik céghez rohanni autós cipőért. A carshoe kollekció széles szín és fazon választékban szolgálja ki a férfiakat és teszi kényelmessé a vezetést. Persze elmaradhatatlan a sneaker és dorkó stílusú sportos cipők kínálata, így a Louis Vuitton előállt a legegyedibb hétköznapi cipőkkel.


Egy szó mint száz kedves olvasóink, aki szeretné a luxus operáját meghallgatni és élvezni teljes valójában, az mindenképpen térjen be a Louis Vuitton budapesti szalonjába, hogy érezze a harmónia, a rend, a kifinomult elegancia, a pazar és pompás élet ízét.

Kapcsolódó cikkek
1835-ben az ifjú Louis Vuitton 14 évesen elhagyta a Svájc közelében található kis szülőfaluját, Anchay-t, hogy szerencsét próbáljon a nagy párizsi forgatagban. Így kezdődött a Louis Vuitton brand története.
A Twilight Saga Ăłta vilĂĄgszerte ismerik a nevĂŠt, ĂĄm az Ă­gy kialakult mĂŠdiafigyelmet nem mindig viseli jĂłl. Kristen Stewart idĂŠn ĂĄprilis 9-ĂŠn tĂśltĂśtte be a 21. ĂŠletĂŠvĂŠt.
A Trendmagazin tavaly mĂĄr bemutatta az AndrĂĄssy Ăşton talĂĄlhatĂł Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot vĂĄltott ki, ĂŠppen ezĂŠrt Ăşgy lĂĄttuk, van ĂŠrtelme egy Ăşjabb interjĂşnak is ebben a tĂŠmakĂśrben. KolozsvĂĄri ZsuzsĂĄval, az Ermenegildo Zegna ĂźzletvezetőjĂŠvel Hennel ÁdĂĄm beszĂŠlgetett.
Rajongsz KristenĂŠrt? SzeretnĂŠl Ăźzenni neki? Rajtunk keresztĂźl Ă­rhatsz kedvencednek!
avatar
krisztaa
-
2012.02.18. 22:50
115
sanci93: Szerintem neked meg kéne nézni a Capsulát, ott vannak ilyen márkák úgy tudom. :)
avatar
panna
-
2012.01.14. 22:09
114
Milyet szeretnél venni? :)
avatar
sanci93
-
2012.01.13. 23:03
113
Köszi. Csak nyáron is legyen ilyen szerencsém a Gucci pénztárcával... :)
avatar
flashy2
-
2012.01.11. 17:35
112
Zsofi: a csokorkendős után mit vettél még? :))
avatar
Zsofi
-
2012.01.10. 22:45
111
sanci93! Gratuálok a válltáskához, nagyon jó választás! Én a D&G táskáiért vagyok oda, tavaly is vettem kettőt (mindig megvártam a leárazást, úgyis marad 1-1), de ez a magas Euro ár már ilyen ruháknál is érezhető sajnos. :S
avatar
sanci93
-
2012.01.10. 22:39
110
Mondjuk úgy, hogy ami egyik nap 124 000 Ft például, az féléven belül lehet vagy 150 000 Ft is... Hát ez van, nekem se v olt könnyű utolérni.
avatar
tywin
-
2012.01.10. 21:03
109
A Louis Vuitton mennyire gyorsan követi le a nagy forintgyengülést?
avatar
sanci93
-
2012.01.09. 22:29
108
Az szinte észre se vehető, csak az a lényeg h ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad az h neked van ilyen, másnak nincs! Önmagadat becsüld elsőként, ne azt istenítsd jobban, ami a tulajdonodban áll! ;)
avatar
Attilaa
-
2012.01.09. 20:49
107
\"ha már ilyet vennék akkor nem fura hogy a cipőm, kabátom stb nem ennyire extra??\"
Szerintem nem, a kiegészítőkkel dobod fel.
avatar
Donald
-
2012.01.09. 20:08
106
az a táska nekem is tetszik, csak én úgy vagyok vele hogy próbálom a ruháimat egy szintre hozni, és ha már ilyet vennék akkor nem fura hogy a cipőm, kabátom stb nem ennyire extra??
avatar
xetron
-
2012.01.09. 16:24
105
:DDD
avatar
sanci93
-
2012.01.08. 22:54
104
Amikor először bementem, akkor csak 1 nő volt ott rajtam kívül, amikor meg visszafutottam a banktól, akkor már vagy 6-an is voltak. Egy gyönyörű 30-as nőnek volt egy szép Gucci táskája, de az olyan szép szavakat mondott, nem olyan alpári módon, most erre fele egyesek. Amikor kifizettem még ki kellett töltenem egy ilyen vaj színű lapot az adataimmal. Mikor kinyomatta nekem a nő, a másik ember meg azt mondta nekem h \"Az öné ez a nyomtatvány, Uram?\" Szinte utánam jött a forgalom. Akkora szatyrokkal mentünk ki az üzletből, mint egy ház, volt súlya. :))
avatar
lacko
-
2012.01.08. 22:40
103
\"Hát 300 nem volt, de pontos árat inkább nem mondok, mert ha jó pár hónap múlva olvasnátok, akkor azóta már rég túlnőtte magát az az ár.\"

ha így gyengül a forint akkor lehet.. és mit tapasztaltál? voltak vevők még az üzletben?
avatar
Oliv3r
-
2012.01.08. 18:42
102
sanci93: azt hogy érted hogy majd ha lesz hely? :O
avatar
Adrihanna
-
2012.01.08. 14:44
101
Katica: köszönöm =) én is szoktam ám olvasni a cikkeidet ;)

nagyon jó volna ha frissülne a paletta itthon pár nálunk új luxus branddel. =)

hamarosan lesz megint kampány fotós gyűjtemény ;) =)
avatar
Pixi4
-
2012.01.08. 07:29
100
jó választás sanci!! nem sok srácot látok ilyennel :)
avatar
Otto
-
2012.01.07. 23:38
99
Lesz mit választanod az tuti :D Meg egyre több a webshop, ez is jó ilyen szemszögből, mert nem minden van a boltokban :)
avatar
sanci93
-
2012.01.07. 23:05
98
Legalább mindjárt itt a március és vele együtt a névnapom. Legalább ad egy kis segítségnövelést e téren :)
avatar
Bernie
-
2012.01.07. 22:36
97
Huszti: a tanácsadót egyik ismerősöm is nézi az oldalon de már minden pénzét elköltötte mert vett 2 inget meg farmert, pólót :D :D
avatar
Huszti
-
2012.01.07. 22:33
96
sanci93: Jól néz ki a táska! :D A pénztárca se kutya, ilyesmi volt itt a vásárlási tanácsadóba is, de ott se volt olcsó :D
Kár h az Euro így emelkedik mert minden egyre drágább lesz, pedig eddig se volt olcsó :S
avatar
sanci93
-
2012.01.07. 22:13
95
Köszönöm, ti is viseljétek egészséggel!Hát 300 nem volt, de pontos árat inkább nem mondok, mert ha jó pár hónap múlva olvasnátok, akkor azóta már rég túlnőtte magát az az ár. Hát én azért nem sajnáltam annyira az árát, mert 2010-ben eldöntöttem h ilyet akarok venni, és csak erre szántam a keresett pénzemet. Közben ilyen pullóvert meg ilyesmit anyámtól kértem h néha ő vegyen nekem. Képen így néz ki:
De jó sok minden fér bele. Majd júniusban az ünnepek meg az érettségi után ilyet akarok venni: http://www.gucci.com/int/styles/138073A0VBR1060#
Gucci bőrpénztárca. Ez legalább jóval olcsóbb, és az Andrássyn pont a szomszédboltja a Louis Vuittonnak. Másik oldalakon olvastam h nyílni fog Prada meg Dior bolt is valahol, csak helyet kell neki keresni. A párizsi nagyáruház alsó szintjére nem akarnák, mert egy boltnak túl nagy lenne akkor alapterület és túl drága is lenne a bérlése. Szülinapomra kaptam szüleimtől egy Yves Saint Laurent parfümöt, amit a reklámba adnak. Na ilyen üzlet is települhetne erre fele. Angolul már megkérdeztem tőlük e-mailbe, azt mondták, hogy majd, ha lesz hely. :)
avatar
kocsiskatica
-
2012.01.07. 20:24
94
wow, nagyon klassz a cikk! :) és persze a márka sem elhanyagolható :D
avatar
Tompi
-
2012.01.07. 18:03
93
Boldog névnapot Attilaa :D

Sanci neked meg grat a táskához :D Mi lesz a következő?
avatar
Attilaa
-
2012.01.07. 16:24
92
Köszönöm szépen:)
avatar
Adrihanna
-
2012.01.07. 15:32
91
Attilaa: először is Nagyon Boldog Névnapot! =) hát nem igazam van =)))))) de alig várom, hogy a tesómnak adhassam =)

Buttonfly: hát igen van ilyen =P

megjegyzem mindezt én bájosan mosolyova csinálom és végtelenül kedves vagyok velük =) egy másik lány is kapott ugyan ezt csinálja ő is =) azon még jobban szórakozom amikor ő csinálja =P
avatar
Buttonfly
-
2012.01.07. 04:46
90
áhháhhhááá lohhhohholl Adri sírok :DDDDDDD
avatar
Attilaa
-
2012.01.07. 04:45
89
Sanci: http://www.louisvuitton.com/front/#/eng_US/Collections/Men/Mens-Bags/products/Daniel-MM-DAMIER-GRAPHITE-N58029 ezt vetted ha jól értem. Nagyon jól néz ki ,de ezért majdnem 300.000ret kellet fizessél ha jól értettem.Azért annyit sajnálnák egy válltáskáért...
avatar
Attilaa
-
2012.01.07. 04:39
88
direkt mosolyogva hordtam az összes olyan csaja előtt aki az óta van
- De korrekt vagy :DDDDDDDDDD
avatar
krisztaa
-
2012.01.06. 23:46
87
helló sanci93!

én még elég új olvasó vgyok itt, milyet vettél? képet nem tudsz feltölteni? :)
avatar
Adrihanna
-
2012.01.06. 23:42
86
Sanci =) annyira jó ez a történet =) nagyon jó amit írtál, annyira tetszik =)
Nagyon sok örömed legyen a táskádhoz =)

az én storym nem ilyen csudaklassz.... =) az exemtől kaptam egy LVt és hát hogy is mondjam nem tudok elvonatkoztatni tőle, hogy tőle van =S =) hehehe.... ennek ellenére direkt mosolyogva hordtam az összes olyan csaja előtt aki az óta van és a méreg eszi őket mert az óta a srác már nem olyan helyzetbe van hogy ők is kaphassanak =P hahahahahaaaaaaaaaaaa =) (tök aranyos vagyok)

de a tervem hogy ezt az egyik tesómnak adjam és én pedig veszek egyet magam =) azt jobban fogom tudni értékelni =) akárcsak Sanci az övét, hiszen nem csak a brand hanem az ő munkája is benne van =)
Sálgalléros Tommy Hilfiger zakó
A Tommy Hilfigertől nem megszokott zakót vásárolhatunk meg a Dress for Less kínálatában.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
A nyolcvanas ĂŠvek derekĂĄn tĂśbb terror tĂĄmadĂĄs is tĂśrtĂŠnt, de elindult a vilĂĄgsztĂĄrokat tĂśmĂśrĂ­tő USA for Africa project is.