Új építészeti remekmű New Yorkban
A MoMA torony a New York-i gazdagok új kedvence
Munkatársunktól    2016.06.15    0 hozzászólás

A Jean Nouvel által tervezett MoMA torony alig lett befejezve, de máris a New York-i milliomosok új kedvencévé vált. A nem mindennapi látványt nyújtó épületben egy egyszobás garzon mintegy 3,17 millió dollárba kerül, míg egy négy hálószobás rezidencia ára meghaladja az 50 millió dollárt.

A torony mĂ©reteiben hasonlĂł a Chrysler Ă©pĂĽlethez, ami azt jelenti, azaz 320 mĂ©ter magas, 82 emelet találhatĂł benne, továbbá több duplex lakás, melyekhez saját lift is jár. A MoMA torony a szaksajtĂłban Ăşgy lett bejelentve, mint a New York városát Ă©pĂ­tĂ©szetileg jelentősen befolyásolĂł Ă©pĂĽlet, mely köztudottan nagyon nagy szĂł a nagy almában. Az a szerencsĂ©s rĂ©teg, aki kĂ©pes arra, hogy egy lakást vásárolhasson a MoMA-ban, grátiszkĂ©nt kap majd egy W53 jĂłtĂ©konysági tagságot, amely korlátlan ingyenes belĂ©pőt foglal magában a szomszĂ©dos Modern MűvĂ©szeti MĂşzeumba, premier filmvetĂ­tĂ©sekre Ă©s kiállĂ­tásokra. A tulajdonosok továbbá hozzáfĂ©rĂ©st kapnak az Ă©pĂĽlet medencĂ©jĂ©hez, wellness-rĂ©szlegĂ©hez, a mozi-szobához, mĂ­g a sportolásra egy konditererm, egy squash­ pálya, valamint egy golf szimulátor is rendelkezĂ©sre áll. is.

Modern Armani Collezioni pulcsi
Itt az idő, hogy felkészüljünk a következő évszakokra! Az Armani Collezioni egyik dizájner pulóverét vásárolhatjuk meg a YOOX jóvoltából, amivel minden bizonnyal ki fogunk tűnni a többiek közül.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.