Bochkor Gáborék is segítenek a nélkülöző gyermekeknek
A NeoFM Jótündére útra kel
5 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.12.01

A NeoFM nélkülöző családok gyermekeinek leveleit várja, amiket majd tolmácsol a Jótündér felé, hogy a rászorulóknak is boldogabb legyen az ünnep. Idén Karácsonykor is húsz családot ér majd meglepetés, szerte az országban.


„Különösen Nóri lányom megszületése óta tapasztalom, mennyi szeretetet képesek adni ezek a picik. Ezt kötelességünk viszonozni.” – monda Bochkor Gábor, a Bumeráng mikrofonmágusa. Épp ezért a NeoFm – az Euronics műszaki áruházzal közösen - útjára indítja a Jótündért, hogy rászoruló családok karácsonyát tegye szebbé és boldogabbá. Ez az akció azonban eltér a hagyományos jótékonysági felhívásoktól. Ez esetben ugyanis gyermekek leveleit várják, olyan apróságok kéréseit, akik szeretnék szüleik fáradozásait egy varázslatos tettel meghálálni, szeretnék jobbá, szebbé, boldogabbá tenni a karácsonyt.

Bochkor Gábor szerint
kötelesség segíteni
Bochkor Gábor szerint kötelesség segíteni

„Az ország leghallgatottabb rádiójának nem csak a szórakoztatás, de az is a feladata, hogy – különösen az adventi időszakban - felhívja a figyelmet, hogy sokan élnek nélkülözésben és segítsen a rászorulókon” – mondta Kalácska Gábor, a NeoFm programigazgatója, hozzátéve, hogy a rádió indulása óta vállal kiemelt szerepet a különböző jótékonysági akciókban. Az idei Gyereknapon több mint 700 gyerek kapott meglepetést a rádió közreműködésével, tavaly karácsonykor húsz család jutott olyan dolgokhoz, amiket - bár szükségesek - korábban nélkülözniük kellett. A Neo ott volt az árvízkárosultak vagy beteg gyerekek megsegítésénél is, több millió forintot összegyűjtve és célba juttatva. Most tehát a nélkülöző családok gyermekeinek kérését igyekszik teljesíteni és várja az apróságok leveleit a 1025 Budapest, Csévi út 7/b címre.

Cimkék: Karácsony,
avatar
csadri
-
2011.12.02. 13:14
5
szerintem is jó ötlet :)
avatar
wasabi
-
2011.12.01. 23:37
4
Kedves gesztus!
avatar
bearbull
-
2011.12.01. 22:20
3
Hallottam a Bumerángban is támogatom az ötletet!
avatar
tofi
-
2011.12.01. 21:26
2
nekünk szerencsére lesz minden karikor de akiknek nincs pénzük azoknak nagyon rossz lehet :S
avatar
flashy2
-
2011.12.01. 20:52
1
ezt jó ötletnek tartom, remélem sok gyereknek jut ajándék :)))
Aviator stílusú Gucci napszemüveg
Szerintem egy barna lencsés aviator stílusú napszemüveg egyetlen férfi kelléktárából sem hiányozhat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Javában dúlt a salvadori polgárháború, a továbbra is forrongó Közel-Keleten az izraeli légierő meglepetés csapást mért az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television és az első Indiana Jones-film is mozikba került.