Bochkor Gáborék is segítenek a nélkülöző gyermekeknek
A NeoFM Jótündére útra kel
5 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.12.01

A NeoFM nĂ©lkĂĽlöző családok gyermekeinek leveleit várja, amiket majd tolmácsol a JĂłtĂĽndĂ©r felĂ©, hogy a rászorulĂłknak is boldogabb legyen az ĂĽnnep. IdĂ©n Karácsonykor is hĂşsz családot Ă©r majd meglepetĂ©s, szerte az országban.


„KĂĽlönösen NĂłri lányom megszĂĽletĂ©se Ăłta tapasztalom, mennyi szeretetet kĂ©pesek adni ezek a picik. Ezt kötelessĂ©gĂĽnk viszonozni.” – monda Bochkor Gábor, a Bumeráng mikrofonmágusa. Épp ezĂ©rt a NeoFm – az Euronics műszaki áruházzal közösen - Ăştjára indĂ­tja a JĂłtĂĽndĂ©rt, hogy rászorulĂł családok karácsonyát tegye szebbĂ© Ă©s boldogabbá. Ez az akciĂł azonban eltĂ©r a hagyományos jĂłtĂ©konysági felhĂ­vásoktĂłl. Ez esetben ugyanis gyermekek leveleit várják, olyan aprĂłságok kĂ©rĂ©seit, akik szeretnĂ©k szĂĽleik fáradozásait egy varázslatos tettel meghálálni, szeretnĂ©k jobbá, szebbĂ©, boldogabbá tenni a karácsonyt.

Bochkor Gábor szerint
kötelesség segíteni
Bochkor Gábor szerint kötelesség segíteni

„Az ország leghallgatottabb rádiĂłjának nem csak a szĂłrakoztatás, de az is a feladata, hogy – kĂĽlönösen az adventi időszakban - felhĂ­vja a figyelmet, hogy sokan Ă©lnek nĂ©lkĂĽlözĂ©sben Ă©s segĂ­tsen a rászorulĂłkon” – mondta Kalácska Gábor, a NeoFm programigazgatĂłja, hozzátĂ©ve, hogy a rádiĂł indulása Ăłta vállal kiemelt szerepet a kĂĽlönböző jĂłtĂ©konysági akciĂłkban. Az idei Gyereknapon több mint 700 gyerek kapott meglepetĂ©st a rádiĂł közreműködĂ©sĂ©vel, tavaly karácsonykor hĂşsz család jutott olyan dolgokhoz, amiket - bár szĂĽksĂ©gesek - korábban nĂ©lkĂĽlözniĂĽk kellett. A Neo ott volt az árvĂ­zkárosultak vagy beteg gyerekek megsegĂ­tĂ©sĂ©nĂ©l is, több milliĂł forintot összegyűjtve Ă©s cĂ©lba juttatva. Most tehát a nĂ©lkĂĽlöző családok gyermekeinek kĂ©rĂ©sĂ©t igyekszik teljesĂ­teni Ă©s várja az aprĂłságok leveleit a 1025 Budapest, CsĂ©vi Ăşt 7/b cĂ­mre.

Cimkék: Karácsony,
avatar
csadri
-
2011.12.02. 13:14
5
szerintem is jó ötlet :)
avatar
wasabi
-
2011.12.01. 23:37
4
Kedves gesztus!
avatar
bearbull
-
2011.12.01. 22:20
3
Hallottam a Bumerángban is támogatom az ötletet!
avatar
tofi
-
2011.12.01. 21:26
2
nekünk szerencsére lesz minden karikor de akiknek nincs pénzük azoknak nagyon rossz lehet :S
avatar
flashy2
-
2011.12.01. 20:52
1
ezt jó ötletnek tartom, remélem sok gyereknek jut ajándék :)))
Tommy Hilfiger 'Ryder F09' farmer
A Tommy Hilfiger ezen farmere tökéletes választás a hétköznapokra. Sötétkék színe miatt szinte mindenhez viselhető, legyen az pulóver, póló vagy éppen ing.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Miután a hatvanas-hetvenes Ă©vekben ugrásszerűen nőtt a TV-kĂ©szĂĽlĂ©kek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek Ă©letĂ©re a kĂĽlönböző Tv-sorozatok.