25 milliós árcsökkentésen esett át a luxuslétesítmény
A nyugalom rezidenciája
6 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.07.08

MĂ©g mindig eladĂł Joel Horowitz (a Tommy Hilfiger társalapĂ­tĂłja) 210 holdas ingatlana a nevadai Tahoe-tĂł partján - most azonban már csak 75 milliĂł dollárt kĂ©r Ă©rte! A lĂ©tesĂ­tmĂ©nyt az 1990-es Ă©vek vĂ©gĂ©n Ă©pĂ­ttette Joel Ă©s felesĂ©ge, Ann. A rezidencia lĂ©trehozásakor nem kötöttek kompromisszumokat - a nyolc Ă©pĂĽlet berendezĂ©sĂ©hez a világ minden tájárĂłl hozattak minősĂ©gi anyagokat, dĂ­sztárgyakat, bĂştorokat.


A nyolc Ă©pĂĽlet rendre: főrezidencia, vendĂ©gház, ĂĽvegház, művĂ©szstĂşdiĂł, csĂłnakház, tornaterem kosárlabda pályával, istállĂł, Ă©s mĂ©g egy Ă©pĂĽlet a vendĂ©geknek illetve az itt dolgozĂł kiszolgálĂłknak. A majd' 2000 nĂ©gyzetmĂ©ter hasznos terĂĽlettel rendelkező főrezidencia egy Ă©szak- eurĂłpai hegyi kastĂ©lyrĂłl lett mintázva; az előtĂ©rben találhatĂł lĂ©pcső a Titanic-Ă©rĂłl lett másolva; egy várĂłtermet a New York-i St. Regis Hotel inspirált; a könyvtár márványpadlĂłzatának mintája pedig a New York Public Library-Ă©vel azonos.


Mindemellett megtalálhatĂł itt mĂ©g egy 3500 palack fĂ©rőhelyes borospince, egy beltĂ©ri ĂşszĂłmedence, Ă©s egy 19 ĂĽlőhelyes mozi, ami mĂ©g tĂ©len is folyamatos szĂłrakoztatást biztosĂ­t. Ha jĂł idő van, választhatunk a kĂ©t pár 3 lyukas golfpálya közĂĽl, autĂłnkat pedig a 16 fĂ©rőhelyes garázsba parkolhatjuk le.


A Tahoe-tĂł nevadai oldalán fekvő 9 hálĂłszobás rezidenciáért 100 milliĂł dollárt kĂ©rtek 2006-ban, amikor piacra kerĂĽlt. Most, 9 Ă©vvel kĂ©sőbb, vásárlĂł hĂ­ján Horowitz-Ă©k 25%-ot engedtek az árbĂłl, Ă­gy már "csak" 75 milliĂłt kell Ă©rte kifizetni. Lehet sorba állni.


Kapcsolódó cikkek
Stockholmban most nem akár milyen ingatlanra tehetünk szert, ugyanis nemcsak felújították, de át is alakították a Plaza-Astoria Cinema-t. 
A világon mindenhol ismerik Frank Lloyd Wright nevét és híres Fallingwater fantázianévre hallgató vízesés házát. 
Nem gyakran találkozni egy ĂşszĂłmedencĂ©vel a nappaliban. Manhattanben van egy ilyen lakás - ez New York egyetlen lakása, ahol Ă©pĂĽleten belĂĽl megtalálhatĂł egy teljes mĂ©retű medence.
44 millió dollárt kóstál egy az amerikai Szilikon-völgyben található, angol szellemben felépített privát rezidencia.
4,495,950 Huf / 14,550 Eur
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Mivel az utĂłbbi időkben egyre gyakrabban esik szĂł ilyen-olyan mĂłdon a bulvármĂ©diárĂłl, ezĂ©rt Ăşgy döntöttĂĽnk, hogy egy asztalhoz ĂĽltetjĂĽk a Starity Ă©s a Trendmagazin vezetőjĂ©t.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglalĂł Ă­rás jelenik meg az idĂ©n április 9-Ă©n 21. Ă©letĂ©vĂ©t betöltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongĂłi közössĂ©gekkel egyĂĽttműködve szĂĽletĂ©snapi ajándĂ©kcsomagot kĂĽld Kristennek!
avatar
Orange
-
2011.07.10. 16:54
6
Gyönyörű :)
avatar
Fire
-
2011.07.09. 17:12
5
Balumsn: hát ez így van, ezen a környéken látványos filmeket is simán csinálhatnának. A táj szépsége egyedülálló!
avatar
Balumsn
-
2011.07.09. 13:47
4
Festői táj!
avatar
Marcipan
-
2011.07.09. 00:46
3
Egyetértek Fire! :)
avatar
Barti33
-
2011.07.08. 23:36
2
sokat dob rajta a nagy belmagasság!
avatar
Fire
-
2011.07.08. 21:13
1
Hármas képen csak egy olyan medencém lenne, már azzal is elégedett lennék. :)
Peek Performance sneaker
A Peek Performance ideális választás lehet azok számára, akik minőségi, bőrből készült sneakert keresnek és mégis egyediek szeretnének maradni.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A rendszerváltás előtti utolsĂł Ă©vtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatĂşra, mĂ©g nem demokrácia. De ennek ellenĂ©re, vagy Ă©ppen ezĂ©rt, számos emlĂ©kezetes film kĂ©szĂĽlt ebben az időszakban.