A luxus óceánjáró 4180 utast tud majd szállítani
A ragyogó Quantum of the Seas
Munkatársunktól    2013.05.22    4 hozzászólás

A Royal Carribbean flottájának legĂşjabb, kĂĽlönleges megoldásokkal teli hajĂłja, a Quantum of the Seas jövőre kĂ©szĂĽl el. A luxus ĂłceánjárĂł 4180 utast tud majd szállĂ­tani a 18 fedĂ©lzetĂ©n. Az Ăşj monstrum - mint a Royal Carribbean többi hajĂłja - egyedĂĽlállĂł luxust Ă©s kĂ©nyelmet kĂ­ván nyĂşjtani a világ tengereit járĂł utasainak, amĂ­g az ĂłceánjárĂł fedĂ©lzetĂ©n tartĂłzkodnak.


A hajĂł a mĂ©ltán sikeres elődeihez hasonlĂłan bővelkedik ĂşjĂ­tásokban. KialakĂ­tanak rajta egy helysĂ©get, ami az ejtőernyőzĂ©s Ă©lmĂ©nyĂ©t nyĂşjtja egy sokkal kĂ©nyelmesebb Ă©s biztonságosabb mĂłdon. A konferencia Ă©s relaxáciĂłs cĂ©lokat szolgálĂł helyisĂ©g teljes körpanorámát nyĂşjt a tengerre 270 fokban a faltĂłl-falig nyĂşlĂł ablakaibĂłl dodzsem Ă©s görkorcsolyapálya is az utasok szĂłrakoztatását szolgálja majd a Seaplexben, a fiatalok Ă©s felnőttek szĂłrakoztatĂł csarnokában.

 

A tervezők szerint nagy sikert fog aratni a 90 mĂ©terrel a vĂ­z felett fĂĽggő, ĂĽvegfalĂş kilátĂł kabin is, mely egyáltalán nem szokványos tartozĂ©ka egy ĂłceánjárĂłnak. A hajĂłkabinok között is találhatunk majd Ăşjdonságokat: ilyen lesz a kĂ©tszintes lakosztály Ă©tkezővel, nappalival Ă©s saját fedĂ©lzettel, amit a legtehetősebb vendĂ©gek számára alakĂ­tanak ki.

Cimkék: hajó, luxus, luxusjacht, utazás,
avatar
alice
-
2013.05.24. 11:48
4
szívesen utaznék egy ilyennel :)
avatar
tommygtc
-
2013.05.23. 16:21
3
A két szintes lakosztály nem semmi :D
avatar
Marci20
-
2013.05.23. 11:21
2
Azta de komoly!
avatar
mandark
-
2013.05.23. 02:37
1
eszméletlen...
Rendhagyó Dsquared sneaker
Ilyet még egész biztos, hogy nem láttál... A Dsquared legújabb kollekciójának talán legérdekesebb sneakere ez, mely a Raffaellónak hála már elérhető. A fekete bőrből készült magasszárú cipő alap esetben egy kicsit sem hivalkodó modell lenne. De nem az.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Javában dĂşlt a salvadori polgárháborĂş, a továbbra is forrongĂł Közel-Keleten az izraeli lĂ©gierő meglepetĂ©s csapást mĂ©rt az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television Ă©s az első Indiana Jones-film is mozikba kerĂĽlt.