A Mercedes és a Swarovski szerelméből született...
A Swarovski, Mercedes indítókulcs
6 hozzászólás
Szabó Adrienn    2010.11.30

Egy autónak is lehet ékszere? -Nos, igen. A Mercedes és a Swarovski közös munkájából született meg a limitált kiadású, kristályos indítókulcs.

Első sorban a japán vásárlók számára lesznek elérhetőek ezek a kulcscsodák; ráadásul, csak 800 szerencsés vásárló tudhatja magáénak ezeket az apró szépségeket. A szabad oldalakat díszítik, az egyedi csiszolási technikával készített, Swarovski kristályok. Természetesen kézzel készített minden egyes darab, így a precíz és aprólékos munkának köszönhetően, tökéletes kulcsoknak lehetünk birtokosai. A fekete és rózsaszín, elegáns luxuskiegészítők 520$-os vételáron lesznek elérhetőek a márkakereskedésekben.


Azt hiszem, nem tévedünk, ha azt állítjuk, hogy ezt merészen fogja bárki az ujján pörgetni a kulcskarikán. Már csak egy nagy karácsonyfa kell, ami alá befér egy Mercedes, Swarovski kulcsostul. Ha pedig nem futottak ki a kedves vásárlók a keretből, bátran kiegészíthetik egy ékszer szettel, mely tovább ékesítheti kedvesüket. A megközelítőleg százezer forint értékű apróság, nagy kedvencévé válhat, a szerencsés tulajdonosoknak.

Szerintetek a férfi, avagy a női Mercedes-Swarovski indítókulcs vásárlók lesznek többségben?

Cimkék: high-tech, Mercedes,
avatar
Adrihanna
-
2010.11.30. 21:45
6
meg ez olyan adris =) van ami mellesleg kivitelezhetetlen Swariból =) de én nagyon szeretem =)
avatar
Tompi
-
2010.11.30. 21:10
5
Jah támadnak a swarovskik mindenfelé.. de ez mondjuk szép.
avatar
Daniel
-
2010.11.30. 20:23
4
Swarowski-ból is épp már óvszert nem csináltak (bár ami késik..), egy kicsit nekem már unalmas.
Félre ne értsetek, ha hozzám vágnának valamit biztosan elfogadnám. :P
avatar
Balumsn
-
2010.11.30. 18:05
3
Stilusos!
avatar
Adrihanna
-
2010.11.30. 17:47
2
hát én elbírnám viselni a kocsi mellé =)))))
avatar
Blue3y3
-
2010.11.30. 16:16
1
Ezt ajándékba kéne adni a Merci szalonokban a kocsikhoz :)
Salvatore Ferragamo 'Faenza' bőrcipő
A Salvatore Ferragamo bőrcipőkben a legmagasabb minőséget képviseli. Az itt látható, "Faenza" elnevezésű modelljük az üzletemberek számára készült.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszerűen nőtt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböző Tv-sorozatok.