A csirkepucoltl a bohcig
A sztrok legpocskabb munkahelyei
6 hozzszls
Munkatrsunktl    2014.10.31

Képzelj el egy rettenetesen rossz munkahelyet, ahol sosem dolgoznál, de a karriered építése miatt mégis el kell vállalnod. Bizony gyakori dilemma ez sokak számára a mai világban, de azt talán kevesen hinnék, hogy több világhír sztár is így kezdte.

Matthew McConaughey – csirke tisztító/pucoló


Amikor ezt a munkát végezte, megtanulta milyen az olyan munka, amit csak undorral lehet végezni. „Az ilyen típusú munka az egész életedre komoly benyomást fog tenni.”

Sean Connery – kávétisztító


A híres James Bond nem mindig a fegyverét tisztította, hanem néha mást kellett csinálnia, hogy ki tuldja fizetni a számlákat.

Robin Williams – utcai fantom színész


A nemrég tragikus körülmények között elhunyt színésznek az utcáról kellett felküzdenie magát.

Brad Pitt – sztriptíz táncosok fuvarozója


Egy interjúban elmondta a People magazinnak: „Az én dolgom az volt, hogy elvigyem ket a legénybúcsúkra, majd hozzam vissza. Ha kellett, koncert helyszínekre vittem ket, és ebbl néha nekem is jött egy kis profit a zsebembe.”

Bradley Cooper – hotel portás


Miután debütált a képernyn, a Morgans Hotel New York City­ben dolgozott. Egyszer Leonardo DiCaprio szobájába vitt be egy bröndöt, amikor a Titanic volt a sikerfilm, miközben még a fiskolán tanult.

Whoopi Goldberg – a Funreal Home sminkese


Egy Telegraph­ban adott interjúban elmondta, a fnöke az els napján behívta a szobájába egy értekezésre. Nem talált ott senkit, majd Whoopi úgy gondolta, elmegy onnan, azonban észrevett egy koporsót, majd figyelmes lett arra, hogy félig nyitva van. Pár perc múlva a koporsó felnyitódott, Whoopi majdnem szívrohamot kapott, mire a fnöke kelt ki belle és azt mondta: „Ez lesz a legrosszabb napod az életedben.”

Channing Tatum – sztriptíz táncos


Az sztorija ihlette a Magic Mike cím filmet, amit 2012­-ben mutattak be.

Hugh Jackman – bohóc


50 dollárért „coco” azaz Hugh Jackman volt a bohóc a kisgyermekek partiján. Kicsit nehéz elképzelni a mostani farkast a gyermekek zsúrján, azonban ilyen is volt. Jackman így emlékszik: „Egyszer egy kislány azt mondta az anyukájának, anyu ez a bohóc nem tud semmi trükköt, és ez sajnos így volt” ­- mosolygott Jackman.

Jon Hamm – felnttfilmes színész


Egy interjúban elmondta a People magazinnak a Mad Men sztárja, hogy egy idben dolgozott pornófilmekben, mert a pénz amit ajánlottak érte, kellett neki, hogy a további sikereibe fektessen bele, és továbblépjen errl a szintrl. Még kiemelte, hogy a lelkét szó szerint „megzúzta” ez az idszak.

Rod Stewart ­ - sírásó


Azt nyilatkozta több magazinnak is, hogy akarta ezt a munkát, hogy megszabaduljon a folytonos halálfélelmétl. Azért akart ennyire közel lenni a halálhoz, hogy azt legyzze, és soha többé ne féljen tle többet.

Mickey Rourke ­ - behajtó


A Sin City karakterérl elsre nem is nehezen elhihet ez a szerep, azonban a való életben teljesen máshogy nézett ki a híres színész. „Mindenki tudja mit jelent, ha a vissza nem adott pénzt nem kapják meg" - tette hozzá sejtelmesen.

Tim Allen – drogcsempész


Fiatalkorában több milliós érték drogcsempészeti ügybe keveredett, amivel meg is pecsételhette volna az egész életét, azonban együttmködött a rendrséggel, és feladta a társait, így csak 3­7 hónapos börtönbüntetést kapott, amit 28 hónap letöltése után felfüggesztettre helyeztek, és nem sokkal utána elkezdte színészi karrierjét.

4,356,900 Huf / 14,100 Eur
Mivel az utóbbi idkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetjét.
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Hennel Ádám a Fix HD magazin msorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövbeli tervekrl.
avatar
missperla
-
2015.03.02. 07:37
6
ezek tbbsge normlis munka, nem haltak bele :)
avatar
Sammy
-
2015.01.01. 21:00
5
A szksg nagy r, br srs sose lennk.. :)
avatar
Monika90
-
2014.12.02. 21:03
4
Grat nekik, nem adtk fel az lmaikat mg a legnehezebb idkben sem!
avatar
Zerter
-
2014.11.05. 22:51
3
Amennyi lvt kerestek ezekkel a munkkkal, sok magyar kezt lbt trn.
avatar
littlelady
-
2014.11.03. 14:20
2
Jennifer Aniston pincrn volt, de ezek kzt tlleg vannak \"j\" llsok is, persze nem nagy durrans de arra j h a sznszi munkkra tudjon tanulni.
avatar
monti
-
2014.11.01. 16:16
1
Csirke tisztt elgg gz de van tk norml is kztk :)
Szrke Tommy Hilfiger pulver
A Tommy Hilfiger pulóverei minségiek, ugyanakkor mégis hordhatók a "szürke hétköznapokon" is, amikor nem szeretnénk úgy kiöltözni, de mégis sportosan elegáns benyomást szeretnénk elérni az emberekben.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezddtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.