Dancers' Fridays - Reloaded!
A Táncosok éjszakája új helyszínen vár!
2 hozzászólás
Szabó Adrienn    2012.09.20

Az ország egyik kedvenc R'n'B partysorozata, a Dancers' Fridays sok mindenkinek ismerős lehet. Akiben egy kicsit is mocorog az amerikai életérzés és elkapja néha az ütem a lábait, annak biztos eszébe jut a fergeteges éjszaka életérzése. A főváros kedvenc R'n'B partysorozata igaz, visszavonult egy kis nyári pihenőre, de ez nem azt jelenti hogy kivonult a szórakoztatóipar csillagai közül. A szünet után új fényében ragyog a Dancers' Fridays - Táncosok Éjszakája! A szervezők vadonatúj helyszínnel ajándékozzák meg a budapesti fekete-zene rajongóit, szeptember 21-től minden pénteken Buda szívében a D1-Clubban rendezik meg a felejthetetlen partykat.


Két fantasztikus szezonon van túl a partysorozat mely 2012 szeptemberében most egy új állomáshoz érkezett. A Táncosok éjszakájára ebben a szezonban a Déli-pályaudvarnál fekvő impozáns, felújított, kibővített D1-Clubba várnak mindenkit. A helyszín egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen megközelíthető. A fergeteges party hangulatot pedig megkoronázza a csodás Budai, Várra tekintő panoráma, ezzel adva a helynek egy kis szenvedélyt és romantikát. Nem csak a helyszín, új hanem a 3. szezon még ütősebb programokkal, megannyi új látványelemmel és fellépők hadával várja az igényes fekete-zene kedvelőit.


A szervezők a party hangulatát ez úttal sem bízták a véletlenre, így a rezidens DJ-k személyében tisztelhetjük az ország egyik legütősebb trióját: Revolution, O'Neal és Nash állnak a pultban továbbra is! A híres lemezlovasok mellett a színpadot pedig továbbra is a legközkedveltebb előadók és táncosok veszik birtokukba. A szeptember 21.-i nyitópartyt a Csillag Születik műsorából is jól ismert Jamland : Beatlovers tánccsapat koreográfiái színesítik majd.

Szeptember 21.-én találkozunk a D1-ben! Várunk az R'n'B nagymestereivel, az ország legjobb táncosaival egy hatalmas partyval, egy exclusive új helyszínen! A TrendMagazin szerkesztői ott lesznek, és Te?!

avatar
sunshine
-
2012.09.20. 20:28
2
:))
avatar
Adrihanna
-
2012.09.20. 20:27
1
=) HOLNAP OTT TALÁLKOZUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bézs színű Mishumo pulcsi
Remek pulóvert kínál a hűvösebb hónapokra a Mishumo, mely a Dress for Less webáruháznak hála számunkra is elérhető.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1986-ot egy negatĂ­v szimbĂłlummá vált katasztrĂłfa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyĂ©kolta be, az Ă©v egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplĂ©sĂ©vel pedig a Top Gun hĂłdĂ­totta a mozikat.