Las Vegas egy risi ptszeti kavalkd
A vros, mely sosem alszik...
6 hozzszls
Major Imola    2011.05.02

A szórakoztatás fellegváraként emlegetett Las Vegas, mely hajdanán egy kis sivatagi városka volt csupán, gomba módra építette szebbnél szebb kaszinóit, szállodáit. Mára a világ egyik legnagyobb szórakoztató- és show- központjává ntte ki magát.


A legtöbb vendéget nyilván a kaszinók és játékok vonzzák a városban, azonban tévhit az, hogy csak a szerencsejáték függi tudják jól érezni magukat. Vegyük egy kicsit szemügyre más oldalról is. Próbáljunk nem csak nézni, de valóban látni is! Vegas egy óriási építészeti kavalkád. Itt nem ismers az a fogalom, hogy lehetetlen. Az amerikaiak megalomániáját ismerve, most sem aprózták el a dolgot. Ugyanis ha kedvünk tartja megnézhetjük az Eiffel-tornyot, gondolázhatunk a Canale Grande-n, vagy ha úgy alakul New Yorkban, Egyiptomban sétálgathatunk.


Csodálatos szökkutak, fényes mozgólépcsk és mozgójárdák teszik még izgalmasabbá utunkat. A nagyon giccses elemek és a színes fények folyamatosan éberen tartják a figyelmünket és ersítik a hatást. Néha már úgy érezhetjük, hogy túlságosan sok, vagy már sokk?! A költi kérdés ez esetben átgondolandó… De ahogy a város, úgy annak megálmodói se sokat aludhatnak. Ugyanis egy- egy hotel élettartama maximum 5-10 év, ezt követen lebontják, és helyette az adott kornak megfelel pazar komplexumot építenek a helyére. Persze a dolguk már nem egyszer. Nagyot, fényzt, luxust bárhol lehet találni a világon, a hangsúlyt a különlegességre kell tenni.


A Golden Nugget Hotel The Tank fantázia névre hallgató medencéje egy újabb elismerése a kreatív elmének. Kialakításában is különleges, 9 méteres csúszdája, egy tengeri akváriumon keresztül vezet végig, ahol cápa és rája fajok úszkálnak. A törhetetlen biztonsági üvegcsövön lecsúszva e tengeri állatok közvetlen közelségében érezhetjük magunkat. Felejthetetlen élmény, amely csak a legmerészebbek számára adatik meg. De ha még sincs elég bátorságunk lecsúszni, akkor is garantált a jó szórakozás. Az elbvöl környezet, a fények, és a medence kialakítása minden igényt kielégít. Az rült ötletek itt kezddnek csak igazán, aki számára ez nem elég adrenalin dús azt szeretettel várja a Stratosphere Hotel. Különlegessége a 350 méter magas torony. Vegas legmagasabb épülete tetején épített felntt játszótér. Akik valóságos halálfélelmet szeretnének átélni, azoknak nem okoz csalódást a tetn megépített hullámvasút.


Ezen kívül léteznek még durvább szerkezetek is, mint például az X- sikoly fantázianévre hallgató szórakoztató gépezet, mely az épület felett száguldozik. A fordított bungee jumping, pedig a torony belsejébl, mintegy 300 méter magasra lövi ki az adrenalin megszállottjait. Persze azon látogatók számára is tartogat jó pillanatokat, akik kevésbé merészek, k élvezhetik a torony tetején található étterem teraszának kilátását.

Las Vegas az a hely, ahol minden korosztály megtalálhatja a számára legszórakoztatóbb programot. A csillogó kaszinók, a luxus kivitel wellness , a pazar éttermek és show msorok sokasága, még a legkritikusabb városnézk számára is különleges élményeket rejt.

Kapcsold cikkek
Míg régen a tehetsebb rétegek, az úri világ kedvtelése volt a kaszinózás, manapság fként az átlagemberek szórakozása. 
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
Mivel az utóbbi idkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetjét.
avatar
andy
-
2011.05.04. 18:48
6
nagyon sok rdekessg van Vegasban!
avatar
Nora16
-
2011.05.04. 14:54
5
n biztos h nem pkereznk hanem inkbb vgigprblnm az sszes szrakoztat centrumot :)
avatar
Attilaa
-
2011.05.03. 23:31
4
Amerikai pker trsadalom eltje mind itt lakik:D mondjuk a fekete pntek utn mr nem valszn ,hogy annyira boldogok:D
avatar
Badboy
-
2011.05.03. 22:52
3
Biztos hogy nem unatkoznk ott :d
avatar
javorszarvas
-
2011.05.03. 19:00
2
Nagyon szeretnk eljutni ide!
avatar
Szeki
-
2011.05.03. 13:31
1
A csszda llati :D
Brbl kszlt Afrango mokaszin
Beköszöntött a jó id! Mire lesz szüksége a nyár folyamán egy elegáns úriembernek? Mokaszinra!

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.