A Need for Speed: The Run november 15-én érkezik
Adidas cipők a Hajszához
6 hozzászólás
Nagy Anna    2011.10.16

A vilĂĄg egyik legkomolyabb videojĂĄtĂŠk-ipar fejlesztő ĂŠs kiadĂł vĂĄllalata ĂŠs az Adidas Ăśsszefogott. A sportszereiről mĂŠltĂĄn hĂ­res Adidas az Electronic Arts ĂŠvek Ăłta tĂśretlenĂźl nĂŠpszerű autĂłversenyzős brandjĂŠnek legĂşjabb rĂŠszĂŠhez, a Need for Speed: The Run cĂ­met viselő videojĂĄtĂŠkhoz kĂŠszĂ­t limitĂĄlt cipőket.


A 100 darab cipőből 50 az Adidas Originals chichagĂłi ĂźzletĂŠben kelt el, mĂ­g a mĂĄsik 50 San FranciscĂłban lesz megvĂĄsĂĄrolhatĂł oktĂłber 22-ĂŠn. "Amikor tudomĂĄst szereztĂźnk a Need for Speed: The Run-rĂłl, Ăşgy ĂŠreztĂźk, hogy ez a termĂŠk remekĂźl igazodik a brandĂźnkhĂśz ĂŠs fogyasztĂłinkhoz, mivel a Need for Speed is ugyanarra tĂśrekszik mint mi, hogy vezető szereplője legyen a sajĂĄt iparĂĄgĂĄnak" - mondta Simon Atkins, az Adidas amerikai marketing vezetője.


Az EA marketing direktora, Kevin Maher pedig hozzĂĄtette, hogy a Need for Speed szĂŠria nem csupĂĄn videojĂĄtĂŠk, hanem a fiatal generĂĄciĂł kultĂşrĂĄjĂĄnak a rĂŠsze, ami most ezzel az egyĂźttműkĂśdĂŠssel mĂŠg inkĂĄbb erősĂśdni fog. A Need for Speed: The Run - mely a szĂŠria 18. tagja - november 15-ĂŠn ĂŠrkezik Xbox360, Playstation 3, Wii, 3DS ĂŠs PC platformokra egyarĂĄnt.A kĂŠszĂ­tők Ăşgy jellemzik a jĂĄtĂŠkot, mint egy illegĂĄlis, nagy tĂŠtű versenyt az EgyesĂźlt Államokon ĂĄt, ahol San FranciscĂłtĂłl egĂŠszen New York-ig versenyezhetĂźnk az ellenfelekkel. Az eddigiektől eltĂŠrően a fejlesztők sokkal nagyobb gondot fordĂ­tottak a tĂśrtĂŠnetvezetĂŠsre, mely elmondĂĄsuk szerint hĂĄtborzongatĂłan izgalmas ĂŠs akciĂłdĂşs lesz. "Ez lesz az ĂŠv, amikor a Need for Speed a kĂśvetkező szintre lĂŠp" - nyilatkozta Jason DeLong, az EA vezető producere.

avatar
Tompi
-
2011.10.21. 19:01
6
Remélem jó lesz! :D
avatar
Balumsn
-
2011.10.17. 00:08
5
Jól néz ki a cipő, az xboxom pedig várja a Runt :D
avatar
Zelda
-
2011.10.16. 21:19
4
Öcsém egyik kedvence.. de azt nem gondoltam hogy még cipő is készül hozzá!
avatar
Fire
-
2011.10.16. 21:17
3
Nem rossz lábbeli! Shadow88: hát tényleg esélytelen kategória beszerezni! :(
avatar
intel
-
2011.10.16. 19:38
2
remélem lesz olyan jó mint a most wanted volt!
avatar
Shadow88
-
2011.10.16. 16:22
1
Várom már!!! A cipő is tök jó, de lehetetlen lesz szerezni :D
Emporio Armani gyűrű
Lányok! Nem tudjátok mit vegyetek a párotoknak karácsonyra? Mutatok néhány lehetőséget, rögtön itt is van egy rozsdamentes acélból készült, durván bordázott, Armani logós gyűrű.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
A nyolcvanas ĂŠvek derekĂĄn tĂśbb terror tĂĄmadĂĄs is tĂśrtĂŠnt, de elindult a vilĂĄgsztĂĄrokat tĂśmĂśrĂ­tő USA for Africa project is.