Az Acrylic Tank Manufacturing bemutatta legújabb alkotását
Akvárium az ágyad fölött
3 hozzászólás
Nagy Anna    2012.09.15

Akváriumot vennél, de valami különlegesre vágysz? Az Acrylic Tank Manufacturing nemrég bemutatott új terméke minden bizonnyal az eddigi legkülönlegesebb akvárium, ami otthoni felhasználásra készült.


A Las Vegasban működő csapat ugyanis a jól megszokott nappali helyett ezúttal a hálószobát vette célkeresztbe, méghozzá egész pontosan a franciaágy fölötti területet. Így aki ezt a megoldást választja, az esti lefekvéskor és a reggeli keléskor is kedvenc halaival fog találkozni maga körül.

Az akvárium több mint 2450 literes és természetesen több ponton személyre szabható. Egyrészt az akvárium mérete is változtatható a szoba és az ágy méretének megfelelően, továbbá felár ellenében a bútorzat is módosítható.De mégis mennyibe kerül a képen látható modell? Az árcédulán 11,500 dolláros (2,5 millió forintos) összeg szerepel.

avatar
Athos
-
2012.09.16. 16:45
3
Jó cucc
avatar
Walther
-
2012.09.16. 10:31
2
Nekem van akváriumom, de ez kicsit merész!
avatar
Szeki
-
2012.09.15. 20:28
1
Szokatlan lenne :D
Nike 'FC Barcelona' galléros póló
A Nike megjelentette az FC Barcelona pólóját, ami megvásárolható szürke, bordó és citromsárga színben is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.