Az Acrylic Tank Manufacturing bemutatta legújabb alkotását
Akvárium az ágyad fölött
3 hozzászólás
Nagy Anna    2012.09.15

Akváriumot vennél, de valami különlegesre vágysz? Az Acrylic Tank Manufacturing nemrég bemutatott új terméke minden bizonnyal az eddigi legkülönlegesebb akvárium, ami otthoni felhasználásra készült.


A Las Vegasban működő csapat ugyanis a jól megszokott nappali helyett ezúttal a hálószobát vette célkeresztbe, méghozzá egész pontosan a franciaágy fölötti területet. Így aki ezt a megoldást választja, az esti lefekvéskor és a reggeli keléskor is kedvenc halaival fog találkozni maga körül.

Az akvárium több mint 2450 literes és természetesen több ponton személyre szabható. Egyrészt az akvárium mérete is változtatható a szoba és az ágy méretének megfelelően, továbbá felár ellenében a bútorzat is módosítható.De mégis mennyibe kerül a képen látható modell? Az árcédulán 11,500 dolláros (2,5 millió forintos) összeg szerepel.

avatar
Athos
-
2012.09.16. 16:45
3
Jó cucc
avatar
Walther
-
2012.09.16. 10:31
2
Nekem van akváriumom, de ez kicsit merész!
avatar
Szeki
-
2012.09.15. 20:28
1
Szokatlan lenne :D
Aviator stílusú Gucci napszemüveg
Szerintem egy barna lencsés aviator stílusú napszemüveg egyetlen férfi kelléktárából sem hiányozhat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az első palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.