Nem várt sikert hozott az új modell
Alexa táskáival szárnyal a Mulberry
5 hozzászólás
Molnár Gergely    2011.08.22

A hĂ­res divatcĂŠg szĂĄmĂĄra jĂł Ăśtletnek bizonyult, hogy bizalmat adtak Alexa Chung-nak. Az ex- modell ĂŠs televĂ­ziĂłs műsorvezető tervezett ugyanis a Mulberry szĂĄmĂĄra egy Ăşj kĂŠzitĂĄska modellt, amely meglepően sikeresen hĂłdĂ­totta meg a piacokat ĂŠs az eladĂĄsi statisztikĂĄkat az USA-ban, sőt az ÁzsiĂĄban is.


A Bloomberg beszĂĄmolĂłja szerint, a divatcĂŠg ĂĄruinak eladĂĄsi mutatĂłi nem kevesebb, mint 526%-os nĂśvekedĂŠst ĂŠrtek el, mely nagyrĂŠszt az Ăşj modellnek kĂśszĂśnhető, hiszen az ĂĄruforgalom kĂśrĂźlbelĂźl 30%-ĂĄt a nĂŠgy kĂźlĂśnbĂśző Alexa teszi ki. A Mulberry mĂĄrka ĂŠrtĂŠke az Ăśsszes luxusmĂĄrkĂĄnĂĄl nagyobb mĂŠrtĂŠkben emelkedett vilĂĄgszerte, Ă­gy ennek Ăśsszegben kifejezett ĂŠrtĂŠke elĂŠri az 1 milliĂĄrd fontot, azaz megkĂśzelĂ­tőleg a 310 milliĂĄrd forintot (!). Az Ăşgynevezett alapmodell – amely 243 ezer forintnak megfelelő ĂśsszegĂŠrt csinosĂ­thatja a hĂślgyeket – hamar elfogyott az amerikai ĂŠs ĂĄzsiai butikok polcairĂłl, de a tĂśbbi hĂĄrom vĂĄltozat sem porosodott sokĂĄig a raktĂĄrakban.


A Mini Alexa pĂŠldĂĄul 162 ezer forintnak megfelelő ĂśsszegĂŠrt kaphatĂł, mĂ­g a nagyobb, struccbőrből kĂŠszĂźlt vĂĄltozat 1,2 milliĂł forint, melyeket szintĂŠn elkapkodtĂĄk New York-ban, DĂŠl-KoreĂĄban ĂŠs Pekingben is. Kell ennĂŠl jobb kiegĂŠszĂ­tő?!

Cimkék: divat, luxus, Táska,
avatar
noncsika
-
2011.08.22. 16:40
5
egy olyan nagy rózsaszín rózsát én is elfogadnék :))
avatar
Kitti
-
2011.08.22. 16:09
4
szép növekedés az biztos.. de az LV-t nem fogják megcsalni akkor sem :)
avatar
lisa
-
2011.08.22. 14:56
3
like :)
avatar
Adrihanna
-
2011.08.22. 14:52
2
hát a LVnek ha mások a fejük tetejére állnak se lesz soha elég erős konkurencia senki olyan jó a cégvezetés =)

Gergő : már megint tetszik a cikked =)
avatar
Monika90
-
2011.08.22. 14:26
1
Előbb utóbb ide is el fog érni és akkor lehet lesz egy konkurenciája a Vuittonnak? :-)
Gucci pénztárca
Ezzel a bőrből készült Gucci pénztárcával bárhol is legyél, Te leszel a nyerő! A lakkozott Gucci mintás tárcát kifejezetten úriemberek számára készítették.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
A nyolcvanas ĂŠvek derekĂĄn a vilĂĄg orszĂĄgai fokozatosan demokratizĂĄlĂłdtak: Brunei elnyerte fĂźggetlensĂŠgĂŠt, ĂŠs Uruguay-ban is demokrĂĄciĂĄt kiĂĄltottak ki a diktatĂşra helyett.