A barcelonai W Hotel 2009 óta bűvöli el az arra járókat
Álomhotel luxuskivitelben
Boskovics Bianka    2012.09.16    6 hozzászólás

Formaiságában Dubai emblematikus épületének, a Burj Al Arabnak ikertestvére lehetne az ibér szemeket elkápráztató remekmű. Kilátás a tengerre, a város fényeire, hamisítatlan mediterrán hangulat, kell ennél több a kikapcsolódáshoz?


A barcelonai látványosság a neves spanyol építész, Ricardo Bofill tehetségének szüleménye. Egyszerre attraktív, meghökkentő, stílusos és szemtelenül pezsdítő. A helyiségeket gyakran naplementét vagy letisztultságot tükröző színek – így ibolyalila, pink, bézs -, és a hotel logója díszítik kiváló harmóniát teremtve az ég és a víz kékjével. A szakértők odafigyeltek a részletekre, ennek köszönhetően a termeket a kényelem hangulata járja át egy csipetnyi utópiával fűszerezve. Panoráma szempontjából szintén nem csalódik az oda látogató, gyakorlatilag az épületnek nincs olyan pontja, ahonnan ne lenne ámulatba ejtő a kilátás.


Ha az ízlésesen modern légkörért nem kell a szomszédba menni, akkor luxusszolgáltatásokért sem. Minden rendű és rangú gyógy-és relaxációs kezelések állnak a vendégek rendelkezésére. Barcelona áldásos dinamizmusának köszönhetően az éjszakai élet is nyitva áll az érdeklődők előtt, bár a W Hotel tetején, a huszonnegyedik emeleten, szintúgy ütős bár található saját DJ-vel felszerelkezve. Összességében az épületet komfortosnak és egyedinek tekinthetjük, amelyben minden nem és korosztály kellemesen időzhet.

avatar
notimpressed
-
2012.09.19. 21:20
6
ez télleg jó..
avatar
Blue3y3
-
2012.09.19. 12:52
5
Bellagirl: Talán széfek :D Vagy csak sima lámpák dísznek.
avatar
Bellagirl
-
2012.09.18. 11:56
4
A sötétkék falas kép hol készülhetett?
avatar
Bellagirl
-
2012.09.18. 11:56
3
A sötétkék falas kép hol készülhetett?
avatar
Benny
-
2012.09.17. 10:05
2
Barcelona egyébként is menő, de ezt a hotelt nagyon eltalálták az építészek :D
avatar
brandy
-
2012.09.16. 20:28
1
a szálloda fekvése baromi jó!
Fekete D&G sneaker
A Dolce&Gabbanával ellentétben a D&G 2012-es új kollekciójában túl sok használható utcai/hétköznapi cipőt nem találunk, kivétel ezt itt.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.