Trendmagazin

Álomhotel luxuskivitelben

A barcelonai W Hotel 2009 óta bűvöli el az arra járókat

2012.09.16 | Boskovics Bianka

Formaiságában Dubai emblematikus épületének, a Burj Al Arabnak ikertestvére lehetne az ibér szemeket elkápráztató remekmű. Kilátás a tengerre, a város fényeire, hamisítatlan mediterrán hangulat, kell ennél több a kikapcsolódáshoz?


A barcelonai látványosság a neves spanyol építész, Ricardo Bofill tehetségének szüleménye. Egyszerre attraktív, meghökkentő, stílusos és szemtelenül pezsdítő. A helyiségeket gyakran naplementét vagy letisztultságot tükröző színek – így ibolyalila, pink, bézs -, és a hotel logója díszítik kiváló harmóniát teremtve az ég és a víz kékjével. A szakértők odafigyeltek a részletekre, ennek köszönhetően a termeket a kényelem hangulata járja át egy csipetnyi utópiával fűszerezve. Panoráma szempontjából szintén nem csalódik az oda látogató, gyakorlatilag az épületnek nincs olyan pontja, ahonnan ne lenne ámulatba ejtő a kilátás.


Ha az ízlésesen modern légkörért nem kell a szomszédba menni, akkor luxusszolgáltatásokért sem. Minden rendű és rangú gyógy-és relaxációs kezelések állnak a vendégek rendelkezésére. Barcelona áldásos dinamizmusának köszönhetően az éjszakai élet is nyitva áll az érdeklődők előtt, bár a W Hotel tetején, a huszonnegyedik emeleten, szintúgy ütős bár található saját DJ-vel felszerelkezve. Összességében az épületet komfortosnak és egyedinek tekinthetjük, amelyben minden nem és korosztály kellemesen időzhet.