A Brexit miatt
Elhagyja Angliát az EU barokk zenekara
MTI/TM    2017.02.21    0 hozzászólás

A Brexit miatt az oxfordshire-i WoodstockbĂłl a belgiumi Antwerpenbe teszi át szĂ©khelyĂ©t jövőre az EurĂłpai UniĂł Barokk Zenekara.

A jĂłtĂ©konysági szervezet törölte legtöbb idei koncertjĂ©t, utoljára idĂ©n májusban játszanak Londonban - Ă­rja a BBC hĂ­rportálja. A zenekar vezetője szerint a költözĂ©s "elkerĂĽlhetetlennĂ© vált" a britek tavaly jĂşniusi nĂ©pszavazása után, ahol az EurĂłpai UniĂł elhagyását támogatĂłk győztek.

A rĂ©szben EU alapĂ­totta zenekar fiatal eurĂłpai muzsikusoknak kĂ­nál lehetősĂ©get arra, hogy egy Ă©vig tapasztalatokat szerezzenek a barokk egyĂĽttesben. A brit zenĂ©szek jelen voltak a zenekar 30 Ă©ves törtĂ©netĂ©ben, noha most egy sem játszik Ă©ppen benne. Az egyĂĽttes közlemĂ©nye szerint a brit muzsikusok rĂ©szvĂ©telĂ©nek "minden valĂłszĂ­nűsĂ©ggel" vĂ©get vetett a Brexit.

Cimkék: Brexit, EU,
Alkalmi, feltűnő D&G zakó
Miért olyan népszerű világszerte a D&G? Mert a sok átlagos, a nagytestvér árnyéka alatt futó termék mellett minden kollekcióban megjelenik néhány elképesztően minőségi ruha, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1988-ban vĂ©get Ă©rtek az iraki-iráni harcok az Ă–böl-háborĂşban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játĂ©kok, a Die Hard pedig Ăłriási sikert Ă©rt el a mozikban.