12 év után adta el a házat az egykori teniszcsillag
Eladta villáját Anna Kurnyikova
0 hozzászólás
Nagy Anna    2012.02.28

A világhírű orosz teniszezőnő ugyan 2003-ban befejezte a pályafutását, azonban a mai napig sokat foglalkozik vele az amerikai sajtó. Most házának eladása miatt irányult rá a figyelem. Anna óriási utat tett meg az elmúlt két évtizedben, hiszen a szegény családba született tehetség már 14 évesen megnyerte az Orange Bowl kupáját, amit további sikersorozat követett.


Anna a Forbes szerint 1999-ben már 11 millió dollárt keresett, ezután nem sokkal vásárolta meg 2000-ben 5 millió dolláros áron azt a Miamiban található villát, amit most, 12 évvel később sikeresen értékesített az ingatlanpiacon.


A ház az exkluzív Sunset Island csendes részén helyezkedik el, errefelé olyan személyek laknak, mint Gloria Estafan, Shaq, Alex Rodriguez vagy éppen P. Diddy. A 615 négyzetméteres épületben 7 hálószoba gondoskodik az esetleges vendégek megfelelő elszállásolásáról, de van itt vendégépület, kültéri úszómedence és jakuzzi is, de az ingatlan talán legértékesebb adottsága nem más, mint a saját kikötő és a kerthez kapcsolódó 150 méteres partszakasz is.


Anna Kurnyikova eredetileg 9.5 millió dollárért szerette volna eladni a házat, de a válság és a csökkenő kereslet miatt végül 7.4 millióért talált gazdára a mediterrán villa, ami még így is 2.4 millióval több, mint amennyiért ő annak idején vásárolta.

Modern Bikkembergs öltöny
A Bikkembergs ezen terméke mindenképpen jó választás lehet ár/érték szempontból mindazoknak, akik egy jó minőségű, de mégsem hivalkodó megjelenéssel bíró öltönyt keresnek maguknak.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Ebben az évben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önálló lemezét is.