12 év után adta el a házat az egykori teniszcsillag
Eladta villáját Anna Kurnyikova
0 hozzászólás
Nagy Anna    2012.02.28

A világhĂ­rű orosz teniszezőnő ugyan 2003-ban befejezte a pályafutását, azonban a mai napig sokat foglalkozik vele az amerikai sajtĂł. Most házának eladása miatt irányult rá a figyelem. Anna Ăłriási utat tett meg az elmĂşlt kĂ©t Ă©vtizedben, hiszen a szegĂ©ny családba szĂĽletett tehetsĂ©g már 14 Ă©vesen megnyerte az Orange Bowl kupáját, amit további sikersorozat követett.


Anna a Forbes szerint 1999-ben már 11 milliĂł dollárt keresett, ezután nem sokkal vásárolta meg 2000-ben 5 milliĂł dolláros áron azt a Miamiban találhatĂł villát, amit most, 12 Ă©vvel kĂ©sőbb sikeresen Ă©rtĂ©kesĂ­tett az ingatlanpiacon.


A ház az exkluzĂ­v Sunset Island csendes rĂ©szĂ©n helyezkedik el, errefelĂ© olyan szemĂ©lyek laknak, mint Gloria Estafan, Shaq, Alex Rodriguez vagy Ă©ppen P. Diddy. A 615 nĂ©gyzetmĂ©teres Ă©pĂĽletben 7 hálĂłszoba gondoskodik az esetleges vendĂ©gek megfelelő elszállásolásárĂłl, de van itt vendĂ©gĂ©pĂĽlet, kĂĽltĂ©ri ĂşszĂłmedence Ă©s jakuzzi is, de az ingatlan talán legĂ©rtĂ©kesebb adottsága nem más, mint a saját kikötő Ă©s a kerthez kapcsolĂłdĂł 150 mĂ©teres partszakasz is.


Anna Kurnyikova eredetileg 9.5 milliĂł dollárĂ©rt szerette volna eladni a házat, de a válság Ă©s a csökkenő kereslet miatt vĂ©gĂĽl 7.4 millióért talált gazdára a mediterrán villa, ami mĂ©g Ă­gy is 2.4 milliĂłval több, mint amennyiĂ©rt ő annak idejĂ©n vásárolta.

6,983,400 Huf / 22,600 Eur
1,699,500 Huf / 5,500 Eur
Roberto Cavalli bőr sneaker
Kuriózum azoknak, akik a hétköznapokban is maximálisan igényesek. Ha valaki szereti a sportosan elegánsnál egy kategóriával látványosabb öltözetet és semmiképpen sem venne fel öltönyt vagy lakkcipőt, általában nagy bajban van a cipővásárláskor.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Miután a hatvanas-hetvenes Ă©vekben ugrásszerűen nőtt a TV-kĂ©szĂĽlĂ©kek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek Ă©letĂ©re a kĂĽlönböző Tv-sorozatok.