Trendmagazin

Avagy ami a múltkor kimaradt

Ki is :Nadine:?

2011.08.01 | Egy lány Miért nem írok a saját nevemen? Nos, nem tudom, ki hogy van vele, én sosem voltam nagy híve a folytatásos szappanoperáknak, a ValóVilág és hasonló műsoroknak mégúgyse. Szerintem nem egészséges dolog, ha valaki az életét folytatásos regény formájában a világhálón teszi közzé. Így, hogy ne legyen olyan bulváros, magamutogatós hangulata a dolognak, inkább egy fantázianév mellett döntöttem. Végtére is az esküvő nagyon privát dolog. Ráadásul így sokkal nyugodtabban tudtok tőlem ötleteket „kölcsönözni”, hiszen csak egy noname blogger vagyok ;). Ez utóbbit teljes nyugalommal tegyétek, hiszen részben ez is a célom, hogy támpontokat, tapasztalatokat adjak át.
 
Hogy miért választottam a Nadine nevet? Mert gyönyörű hangzásánál csak a jelentése szebb: remény, reménység. Úgy gondolom, hogy ez nem csak az esküvőszervezésem, hanem az egész életem egyik vezérfonala, így találó is volt.
 
Hogy miért is írogatok? Mert remélem, hogy ezzel többeteknek kedvet csinálok a házassághoz, esküvőszervezéshez, valamint (ahogy az előző bejegyzésben említettem) szeretnék hasznos információkat, tapasztalatokat, élményeket megosztani veletek, amik támpontot nyújthatnak később akár saját napotok, akár mások esküvőjének megszervezésében.
 
Ehhez természetesen szükségem van a visszajelzésekre, építő kritikákra, kérdésekre, véleményetekre is, hogy tudjam, milyen részletességgel és milyen területekről érdemes írnom. Segítségeteket előre is köszönöm!

:Nadine: