Megnövelt méret, új számlap
Az AP felújította a Royal Oak Chronograph modellt
2 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.01.29

Az Audemars Piguet 40 éve készíti az igencsak nagy presztízzsel bíró sportóráit, ennek a kerek évfordulónak a kapcsán idén megérkezik a felújított Royal Oak Chronograph.


Tavaly az Audemars Piguet jĂł Ă©rtelembe vĂ©ve sokkolta az Ăłrás társadalmat, amikor bejelentettĂ©k, hogy a legsikeresebb modelljĂĽket, a Royal Oak Offshore Chronograph-ot teljesen átdolgozták, az Ăłra árát pedig jelentősen megnöveltĂ©k. VárhatĂł volt, hogy valami hasonlĂł fog törtĂ©nni a ROC-al is, bár ebben az esetben nem törtĂ©nt olyan lĂ©nyeges változás a dizájnban, mint az előbbi esetĂ©ben. A szĂłban forgĂł Ăłra legfontosabb kĂĽlönbsĂ©ge az Offshore-hoz kĂ©pest az, hogy ennĂ©l a modellnĂ©l a teljes tok, valamint a nyomĂłgombok Ă©s a ráma is acĂ©lbĂłl vagy aranybĂłl kĂ©szĂĽl, mĂ­g a sportosabb társánál előszeretettel használják kiegĂ©szĂ­tĂ©skĂ©nt a gumi anyagot, ott a szĂ­j is kaucsuk.


A Royal Oak ChronĂł mĂ©retĂ©t a korábbi 39mm-ről 41mm-re növeltĂ©k, az Ăłra teljesen Ăşj számlapot kapott, valamint a krokodilbőrből kĂ©szĂĽlt szĂ­jon is mĂłdosĂ­tottak. A 2385 tĂ­pusjelű, saját fejlesztĂ©sű automata szerkezet 40 Ăłrás járástartalĂ©kot biztosĂ­t az Ăłrának, vĂ­zállĂłsága 50 mĂ©ter. Az Ăşj modell elĂ©rhető lesz több változatban is, termĂ©szetesen kĂ©rhető lesz acĂ©l tokozással Ă©s hozzá kĂ©k számlappal is, valamint a bőrszĂ­j is lecserĂ©lhető lesz a jellegzetes AP szĂ­jra.

avatar
tywin
-
2012.01.29. 19:29
2
41mm ma már kevés lesz, nem értem miért nem csinálták ugyanakkorára mint a ROO-t.
avatar
swissfan
-
2012.01.29. 16:46
1
A számlapja sokkal szebb lett, de nyugodtan bevállalhattak volna 43-as méretet is, így majd 2 év múlva növelhetik megint.
Stílusos Fabi sneaker
Rendkívül stílusos és egyedi fekete sneaker a Fabi tervezőitől. A dizájnerek egy átlagos - ámde minőségi - fekete bőrcipő helyett alkottak valami mást. Egy kicsit extrábbat.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Miután a hatvanas-hetvenes Ă©vekben ugrásszerűen nőtt a TV-kĂ©szĂĽlĂ©kek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek Ă©letĂ©re a kĂĽlönböző Tv-sorozatok.