Idén is tündököltek a sztárok
Az idei VMA Top 10 ruhakölteménye
67 hozzászólás
Bánhidi Dóra    2011.08.29

Idén Los Angeles-ben rendezték meg az MTV zenei video díjátadó gálát. Talán éppen azért, mert már 28. alkalommal osztották ki az asztronautával díszített MTV-s szobrokat, a világsztárok mindennél jobban szerettek volna tündökölni különleges outfitjeikben. Volt, aki már egy kicsit talán túlzásba is vitte a dolgot, és sokkal inkább meghökkentette a közönséget, de ezen a hatalmas díjátadó partin minden megengedett. Lássuk, hogy idén kik azok, akik bekerültek a top 10 –es listába:

1. Katy Perry


Az est egyik nagy győztese kĂŠtsĂŠgtelenĂźl Katy Perry volt, akinek a Firework cĂ­mű videoklipje nyerte el az ĂŠv legjobb videĂłjĂĄnak jĂĄrĂł dĂ­jat. Ennek mĂĄr csak azĂŠrt is ĂśrĂźlĂźnk, mert a nem csak lĂĄtvĂĄnyos, de tartalmilag is jelentős klipet, Budapesten forgatta le az ĂŠnekesnő. Na de ami Katy vĂśrĂśs szőnyeges bevonulĂĄsĂĄt illeti, az most elĂŠggĂŠ rĂłzsaszĂ­nre sikeredett. Az ĂŠnekesnő ezĂşttal egy ĂĄzsiai ihletĂŠsű, Versace ĂśsszeĂĄllĂ­tĂĄst vĂĄlasztott, amit egy pink Jimmy Choo szandĂĄllal pĂĄrosĂ­tott. Mindez remekĂźl passzolt a frissen festett rĂłzsaszĂ­n hajkoronĂĄjĂĄhoz.

2. Kelly Rowland


Ha ki kellene emelni egy szemĂŠlyt, aki hibĂĄtlanul volt felĂśltĂśzve ezen a jelentős estĂŠn, az Kelly Rowland lenne. A mostanĂĄban inkĂĄbb duettekben kĂśzreműkĂśdő ĂŠnekesnő a Falguni & Shane Peacock 2011-es őszi kollekciĂłjĂĄbĂłl vĂĄlasztotta ki ezt a kitűnő darabot. Az arany hĂ­mzĂŠssel ĂŠs fekete tollakkal dĂ­szĂ­tett ruha szĂŠpen kiemelte Kelly nőies alakjĂĄt, amire mĂŠg rĂĄtett egy lapĂĄttal a Christian Louboutin magas sarkĂş cipő is.

3. Nicki Minaj


Nicki Minaj sokkal inkĂĄbb a megdĂśbbentő, mintsem a lenyűgĂśző kategĂłriĂĄba tartozik ezen a listĂĄn. Vajon mi zajlott le a hip-hop ĂźdvĂśske fejĂŠben, amikor arra gondolt, hogy mit vegyen fel az idei MTV Video Music Awards gĂĄlĂĄra?! Nicki pont Ăşgy ĂśltĂśzĂśtt, mint akit egy napra elengedtek az őrĂźltek hĂĄzĂĄbĂłl, ehhez pedig egy japĂĄn tervező, Tsimori Chisato harsinyĂĄjĂĄt is igĂŠnybe vette. KiegĂŠszĂ­tőknek pedig egy ĂłriĂĄsi fagyis nyaklĂĄncot, egy sebĂŠszeti maszkot, jĂł nagy parĂłkĂĄt, ĂŠs egy maga utĂĄn hĂşzhatĂł kabalĂĄt vĂĄlasztott. Nicki Minaj egyĂŠbkĂŠnt megnyerte a legjobb hip-hop videoklipnek jĂĄrĂł dĂ­jat.

4. Selena Gomez


Mit is ĂŠrne ezt a lista a cuki ĂŠs szexi Selena Gomez nĂŠlkĂźl? A tinisztĂĄr ezen a kĂŠpen ĂŠpp szerelme, Justin Bieber nĂŠlkĂźl lĂĄthatĂł, de nem kell aggĂłdni, termĂŠszetesen Justin is jelen volt a dĂ­jĂĄtadĂłn, sőt, meg is nyerte a legjobb fĂŠrfi videoklipnek jĂĄrĂł dĂ­jat, U Smile cĂ­mű dalĂĄval. Na de visszatĂŠrve Selena-hoz, aki ugyan mĂŠg csak 19 ĂŠves, mĂŠgis remek stĂ­lusĂŠrzĂŠkkel rendelkezik. Az ĂŠnekesnő nem vĂŠletlenĂźl vĂĄlasztotta ezt a csipkĂŠvel szegĂŠlyezett Julien MacDonald estĂŠlyit, amit arany kiegĂŠszĂ­tőkkel ĂŠs egy Brian Atwood lĂĄbbelivel dobott fel.

5. Jessie J


Jessie J mĂŠg jĂşnius elejĂŠn sĂŠrĂźlt le, egy fellĂŠpĂŠse prĂłbĂĄjĂĄn Ă­nszalag szakadĂĄst szenvedett, azĂłta pedig mankĂłval kell jĂĄrnia. Az angol ĂŠnekesnő mĂĄr akkor megĂ­gĂŠrte rajongĂłinak, hogy a vĂśrĂśs szőnyegre felturbĂłzza majd a mankĂłit, ĂŠs mĂŠg ĂŠlőben is hallhatjĂĄk majd őt ĂŠnekelni a dĂ­jĂĄtadĂłn. Nos, Jessie bevĂĄltotta az Ă­gĂŠretĂŠt, hatalmas bulit csapott a szĂ­npadon, ennyire stĂ­lusosan pedig nem sokan tudnĂĄnak felĂśltĂśzni mankĂłkkal a kezĂźkben ĂŠs bokarĂśgzĂ­tővel a lĂĄbukon.

6. Demi Lovato


Nyoma sem lĂĄtszik a 19 ĂŠves Disney sztĂĄron, Demi Lovato-n, hogy tavaly oktĂłberben pszichiĂĄtriai kezelĂŠsek alĂĄ kellett vetnie magĂĄt, ĂŠtkezĂŠsi zavarai ĂŠs ĂśnbĂĄntalmazĂĄsa miatt. Ezen a kĂŠpen mĂĄr egy magabiztos ĂŠs Ăśnbizalommal teli Demi lĂĄthatĂł, aki rendesen kitett magĂĄĂŠrt ezen az estĂŠn. A szĂ­nĂŠsz-ĂŠnekesnő egy ezĂźst, feszes Madalay ruhĂĄt vĂĄlasztott, amihez egy metĂĄl orrĂş, Louboutin magas sarkĂşt vett fel.

7. Lady Gaga


Biztosan emlĂŠkeztek arra a tavalyi momentumra, amikor Lady Gaga azzal borĂ­tott ki mindenkit, hogy nyers hĂşsbĂłl kreĂĄlt „ruhĂĄval” jelent meg a dĂ­jĂĄtadĂłn. SzerencsĂŠre ez a botrĂĄnykeltĂŠs idĂŠn elmaradt, de azĂŠrt most sem kellett fĂŠlteni az ĂŠnekesnőt. LegĂşjabb, You and I cĂ­mű klipjĂŠt promotĂĄlva, fĂŠrfi alteregĂłjĂĄnak, Jo Calderon-nak ĂśltĂśzve nyitotta meg a showt. Hogy Gaga fĂŠrfias ĂŠnjĂŠt mĂŠg jobban előtĂŠrbe helyezze, amikor ĂĄtadta a Britney Spears- nek jĂĄrĂł dĂ­jat, megcsĂłkolta az ĂŠnekesnőt. MindezekĂŠrt, vagy ezek ellenĂŠre, Lady Gaga mĂŠg dĂ­jat is kapott, mĂŠgpedig a legjobb női videonak jĂĄrĂłt, a Born this way cĂ­mű klipĂŠrt.

8. Adele


Az isteni Adele! A brit ĂŠnekesnő kĂŠtsĂŠgkĂ­vĂźl az idei ĂŠv nagy felfedezettje, ronggyĂĄ hallgattuk a Rolling in the deep cĂ­mű slĂĄgerĂŠt, de mĂŠg mindig nem unjuk. Adele hĂĄrom kategĂłriĂĄban is hazavihette az MTV szobrocskĂĄjĂĄt, tette mindezt a tőle jĂłl megszokott, csillogĂĄstĂłl mentes, letisztult stĂ­lusĂĄban. Lehet, hogy Adele csak egy szimpla fekete ruhĂĄba bĂşjt ezen az estĂŠn, de Ăşgy ragyogott, mint senki mĂĄs a szĂ­npadon, amikor előadta Someone like you cĂ­mű balladĂĄjĂĄt.

9. Zoe Saldana


Zoe Saldana, akit mi leginkĂĄbb a VĂŠszhelyzetből ismerhetĂźnk, hiszen a szĂ­nĂŠsznő ott alakĂ­totta Carter doktor felesĂŠgĂŠt, egzotikus szĂŠpsĂŠg, ĂŠs erre most rĂĄ is erősĂ­tett. BĂĄr Zoe egy jĂłl bevĂĄlt kombinĂĄciĂłt, az aranyat ĂŠs feketĂŠt vĂĄlasztotta Barbara Bui kollekciĂłjĂĄbĂłl, a mĂŠly dekoltĂĄzs rĂŠsz ĂśnmagĂĄĂŠrt beszĂŠl. Nem hiĂĄba, egy ilyen ruhĂĄt tudni kell viselni, csak Ăşgy, mint a platform cipőt, ami jĂłl kiegĂŠszĂ­ti a szĂ­nĂŠsznő megjelenĂŠsĂŠt.

10. Beyonce


Hordhatott bĂĄrki bĂĄrmit, az est legnagyobb durranĂĄsa ezĂşttal Beyonce volt, az ĂŠnekesnő ugyanis bejelentette, hogy terhes. A gĂśmbĂślyĂśdő pocakjĂĄt most előszĂśr mutatta meg az ĂŠnekesnő, akinek Ă­gy a legnagyobb ĂĄlma teljesĂźlt, hiszen 30 ĂŠves korĂĄra mindenkĂŠpp anya szeretett volna lenni. Beyonce egy fĂŠlvĂĄllĂş Lanvin estĂŠlyit vĂĄlasztott a jeles alkalomra.

Az MTV Video Music Awards nyertesei:

Az év videója: Katy Perry – Firework

Legjobb új elôadó: Tyler, the creator – Yonkers

Legjobb férfi videó: Justin Bieber – U smile

Legjobb nôi videó: Lady Gaga – Born This Way

Legjobb hip-hop videó: Nicki Minaj – Super Bass

Legjobb pop videó: Britney Spears – Till The World Ends

Legjobb rock viedó: Foo Fighters – Walk

Legjobb egyĂźttműkĂśdĂŠs: Katy Perry feat. Kanye West – E. T.

Legjobb koregráfia: Beyonce – Run The World (Girls)

Legjobb rendezĂŠs: Beastie Boys - Make Some Noise

Legjobb vágás: Adele – Rolling In The Deep

Legjobb speciális effektek: Katy Perry feat. Kanye West – E. T.

Legjobb operatőr: Adele – Rolling In The Deep

Legjobb mûvészi rendezés: Adele – Rolling In The Deep

1,900,350 Huf / 6,150 Eur
Kristen Stewart megjelenĂŠsĂŠt igen erős kritikĂĄk szoktĂĄk ĂŠrni, lezser, kĂśnnyed, laza hĂŠtkĂśznapi viseletei miatt. SzĂźletĂŠsnapja alkalmĂĄbĂłl egy rĂśvid ĂśsszeĂĄllĂ­tĂĄst olvashattok a legemlĂŠkezetesebb ruhĂĄirĂłl.
A Trendmagazin tavaly mĂĄr bemutatta az AndrĂĄssy Ăşton talĂĄlhatĂł Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot vĂĄltott ki, ĂŠppen ezĂŠrt Ăşgy lĂĄttuk, van ĂŠrtelme egy Ăşjabb interjĂşnak is ebben a tĂŠmakĂśrben. KolozsvĂĄri ZsuzsĂĄval, az Ermenegildo Zegna ĂźzletvezetőjĂŠvel Hennel ÁdĂĄm beszĂŠlgetett.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb ĂśsszefoglalĂł Ă­rĂĄs jelenik meg az idĂŠn ĂĄprilis 9-ĂŠn 21. ĂŠletĂŠvĂŠt betĂśltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsĂĄn a Trendmagazin a hazai rajongĂłi kĂśzĂśssĂŠgekkel egyĂźttműkĂśdve szĂźletĂŠsnapi ajĂĄndĂŠkcsomagot kĂźld Kristennek!
avatar
Jenny
-
2011.09.19. 13:23
67
a pandak nagyon arik :)
avatar
Szandi
-
2011.09.17. 01:27
66
zsu: ezzel egy napos hírnevet szerezhet magának de utána meg elkönyvelik h nincs jó stílusa stb szal nem jó :(
avatar
s_timi
-
2011.09.15. 20:17
65
szia Dóri!

nagyon tetszenek a cikkeid! nekem is az egyik kedvenc állatom a Panda :)
tudsz nekem adni egy elérhetőséget?

Üdv:
Timi
avatar
Florahh
-
2011.09.07. 14:51
64
Katy Perry megérdemelten nyert a Firework-kel :) a gálán is ő volt a legszebb!
avatar
Torpedo
-
2011.09.03. 15:16
63
Vannak akik komolyan veszik a gálát és rendesen felöltöznek mások pedig kinevettetik magukat.
avatar
andy
-
2011.09.02. 14:04
62
DiDo: pandákat? mmint az állatokat? :)
avatar
Nora16
-
2011.09.02. 00:15
61
Lady gaga egyre gázabb :/
avatar
selena
-
2011.08.31. 16:57
60
pandák? oké :))
avatar
Adrihanna
-
2011.08.31. 16:22
59
=) akkor ha nincs harag nagyon örülök =)
Ádám biztos megengedi =) állatkáink úgy sincsenek még =( egy kutyás meg egy macskás cikk =/...
avatar
Dido
-
2011.08.31. 15:07
58
Huh, nem semmi milyen lavina született egy félreértésből...de a lényeg, hogy minden tisztázódott és nem haragszik senki! Most már tudom, hogy Beyonce Adri nagy kedvence, úgyhogy többet nem nagyon írok majd róla, én amúgy is a pandákat imádom, és remélem ezt majd meg is mutathatom nektek:))
avatar
Adrihanna
-
2011.08.31. 14:01
57
Orange : igyekszünk a jövőben a cikkeinkkel szórakoztatni és örömet szerezni, kikapcsolni a hétköznapi nyüzsiből =) és bocsánat!

BlackHawk: ha szükségem van rá, hogy valamit megbeszéljek Ádámmal, majd megteszem =) mint már mondtam a téma már nem ér meg egy különálló cikket.... =) és egyetlen szóval se mondtam, hogy írjon külön cikket erről a szuper hírről =)

nem vagyok hajlandó tovább senkivel küzdeni itt.... én bocsánatot kértem nyilvánosan Dóritól egy félreértésért... nem tudom feltűnt-e hogy ő az elejétől vágta, hogy nem őt támadom és félreértés az egész....

Lovelyrekus: a magazin alapból nagy rajongója valakinek.... amennyire érte odavan a TM én annyira Beyoncé munkásságáért ... úgy 8 éves kora óta pozitívan értékelhető munkát ad ki a kezéből... ez azért elég nagy dolog... =)

Szeki: =) big like.....
avatar
Canga
-
2011.08.31. 13:54
56
Katy Perry ragyogott! Versace plus Jimmy Choo tökéletes választás volt számára :)
avatar
BlackHawk
-
2011.08.31. 13:29
55
Hetente beszélek Hennel Ádámmal, szóval így tisztességes, hogy leírom a véleményemet, hamár le lett zárva is ez a kompromittáló eset.
avatar
challenger
-
2011.08.31. 12:47
54
Lady Gagát először egy rosszarcú férfinek néztem, ez kellemetlen!

Bánhidi Dóri első cikke ez és máris milyen nagy kommentszámot eredményezett. Nagy jövő áll előtte :) Meg hozzáteszem annál rosszabb nincs ha egy magazint 1-2 ember ír folyton, jobb ha van több író és így több a téma is. Ez csak a hasznára válhat az oldalnak.
avatar
lovelyrekus
-
2011.08.31. 12:26
53
\"Adrihanna túlságosan Beyoncé rajongó és ez most bajba is keverte..\"

Hát én tudnék még említeni egy TM-est aki elég erősen az csak nem B-val :)))
avatar
szabolcs
-
2011.08.31. 12:20
52
Szeki: OK, igazad van... A cikkel kapcs: mindenki szép és minden díjjal egyetértek, igaz a felsoroltak kb 1/3-át ismerem. ;)
avatar
szabolcs
-
2011.08.31. 12:19
51
Adrihanna túlságosan Beyoncé rajongó és ez most bajba is keverte.. Emlékeztek hogy régebben írtam a rajongás ellenességről? Tessék a példa. (H) ;)
avatar
Szeki
-
2011.08.31. 12:15
50
Volt egy félreértés de most már ha tisztázva lett ne lovagoljunk ezen :) Mert izának télnyelg igaza van az Offolással kapcs :P
avatar
BlackHawk
-
2011.08.31. 12:03
49
Adrihanna: Dóri még most kezdte, az írást és rögtön muszáj elkedvetleníteni. Beszélj Hennel Ádámmal, ha ennyire Beyonce rajongó vagy írj hosszabban róla. Ő neki mért lett volna muszáj pluszba egy oldalt írni, a te kedvedért csupán? -De legalább elismered a hibádat!
avatar
Blackjack
-
2011.08.31. 12:02
48
Szörnyű rémálmai lehettek annak aki kitalálta Nicki ruháját : DD
Szia DiDo! ;)
avatar
Orange
-
2011.08.31. 11:42
47
Sry a múltkoriért, kicsit én is túlreagáltam, de rájöttem hogy az oldal nélkül nem lennék meg :) Csak nem szeretném ha veszekedés lenne, van elég itthon... Mindjárt kezdődik a suli is ami eléggé nyomaszt.. legalább a TM legyen béke szigete.
avatar
zZz
-
2011.08.30. 23:45
46
Katy Perry meseszep :)
avatar
one_girl
-
2011.08.30. 22:30
45
Adri: mindenkivel előfordul az ilyen, de örülök h tisztáztad :))
avatar
sweetie
-
2011.08.30. 19:06
44
miley16: szép valóban :)
avatar
Adrihanna
-
2011.08.30. 18:49
43
nem lesz teljes cikk értéke... mert már mindenki tudja =) majd beszámolunk róla, hogy miket alkot a művésznő várandósan =) mert biztos csinál valami extrát... nem ő lenne, ha nem =)
avatar
esolany
-
2011.08.30. 18:32
42
Adri: így már értem :) de ez a cikk nem Beyoncéról szólt... szerintem nyugodtan megírhatod külön storyba..
avatar
Adrihanna
-
2011.08.30. 18:29
41
a lényeg a dologban:

Kedves Dóri!

Bocsánatot kérek nyilvánosan, mivel a félresikerült komim is nyilvánosan született! Nem Téged támadott a komment, semmi bajom a cikkeiddel, munkáiddal, sőőőőőt... tetszenek az írásaid.
A hozzászólóktól is bocsánat! Tudjátok jól, hogy a békességet szoktam támogatni a komi sorokban, így itt sem volt célom bántani bárkit is. Főleg nem Dórit, mert neki és nekem is egy a célunk: az olvasók szórakoztatása a cikkeinkkel és kemény munka végzése a magazin előrehaladásáért.

Bocsi Dóri, hogy a cikk alatt ilyen kommentek születtek miattam! A fiúknak írtam, hogy töröljék a negatív kommentjeimet.
avatar
Adrihanna
-
2011.08.30. 18:17
40
ja remélem most már elhiszitek Szasza!!!! én áprilisban is megmondtam =)..... de nekem senki se hitt =) a barátnőnk útjára lép =) kismamaként énekel =)
avatar
Adrihanna
-
2011.08.30. 18:16
39
nem egyértelmű ez... =) az ír aki előbb lecsap vmre... ez a média =) nem baj legalább a félreírt kommentemnek hála mindenki tudja, hogy Beyoncé babát vár =) hahahahahahaha =)
avatar
szasza70
-
2011.08.30. 18:14
38
Adri biztos nem úgy godolta :) de Beyoncé a mindene és áprilisban ezzel bombázta a társaságot h beyo terhes csak nem hittük el neki!! :D És mivel Adri ebben a témába és stílusban is nagyon nagyon hangsúlyozom de NAGYON otthon van így számomra egyértelmű, hogy Ő írja az ilyen cikkeket :D
Anyagában kockás D&G zakó
Az itt látható fekete modell talán az idei D&G kollekciók eddigi legjobb ár/érték aránnyal rendelkező zakója.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
A nyolcvanas ĂŠvek derekĂĄn a vilĂĄg orszĂĄgai fokozatosan demokratizĂĄlĂłdtak: Brunei elnyerte fĂźggetlensĂŠgĂŠt, ĂŠs Uruguay-ban is demokrĂĄciĂĄt kiĂĄltottak ki a diktatĂşra helyett.