A Porsche két autója is remekelt
Az új S osztály Kínában is díjat nyert
Munkatársunktól    2014.01.15    0 hozzászólás

A Mercedes-­Benz S osztály a Guangzhou Auto Show­n átvehetett egy elismerĂ©si dĂ­jat, mivel az Ă©v autĂłja lett 2013­-ban. Az Ăşj S osztály egy többsoros listán szerezte meg az Ă©v autĂłja cĂ­met KĂ­nában, ahol a másik kĂ©t dobogĂłst, a Ford Mondeó­t, Ă©s a Range Rovert is megelőzte.

Mercedes S Classe
Mercedes S Classe

A ceremĂłnián a Mercedes-­Benz kĂ­nai elnöke a következőket mondta: „a döntĂ©s megerősĂ­ti a modell helyzetĂ©t KĂ­nában, Ă©s a világpiacokon is”. Habár a mindenek feletti dĂ­jat a Mercedes vitte el, voltak kisebb dĂ­jazások kĂĽlönböző kategĂłriákban is, Ă­gy pĂ©ldául az „év legjobb minősĂ©gű autĂłja” dĂ­jat a Porsche 918 Spyder hibridautĂłja kapta. SzintĂ©n a Porsche cĂ©g gyűjtött be egy másik elismerĂ©st is, mĂ©ghozzá az „év környezetbarát autĂłja” cĂ­met, melyet a Panamera E-­Hybrid GT tĂ­pus kapott.

Porsche 918 Spyder
Porsche 918 Spyder

A Porsche kĂ­nai gyárának az igazgatĂłja, Mr. Michael Kirsch a következőket nyilatkozta: „Ez egy nagy elismerĂ©s, hogy a Porsche egy Ă©jszaka alatt kĂ©t dĂ­jat is begyűjtött. Én meg vagyok lepve azon, hogy egy luxussport autĂł nyerte a környezetbarát autĂł cĂ­met. Ez a dĂ­j is bizonyĂ­tja, mennyire jĂłl halad a Porsche a zöld technolĂłgia kifejlesztĂ©se terĂ©n.” Az utolsĂł dĂ­jat az autĂłshow-n a Citroen DS5 nyerte el, mely feltűnő kialakĂ­tásával lett a „legjobban konstruált autó” cĂ­m győztese.

Cimkék: autó, Mercedes, Porsche,
Boss Black csíkos ing
A Nordstrom is készül már az év végére, így egyre több termékük jelenik meg akciós áron, ahogy az itt látható Hugo Boss Black ing is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.