A legmenőbb újdonságok
Baselworld 2016 - Jönnek a legújabb karórák
Munkatársunktól    2016.03.16    3 hozzászólás

Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!

Bőrből van az Hublot új órájának számlapja
25
MAR

Az Hublot ezĂşttal a luxuskategĂłriĂĄs bőrcipőiről ismert Berlutival ĂĄllt Ăśssze (mindketten az LVMH tulajdonĂĄban ĂĄllnak), hogy megalkossanak egy Ăşjabb Classic Fusion modellt. Az Hublot Classic Fusion for Berluti nĂŠvre keresztelt limitĂĄlt kiadĂĄs kĂŠtfĂŠle vĂĄltozatban ĂŠrkezik: fekete kerĂĄmia (500 db), illetve 18 karĂĄtos vĂśrĂśsarany (250 db). Az elegĂĄns ĂłrĂĄk kĂźlĂśnlegessĂŠge, hogy a BerlutinĂĄl hasznĂĄlt bőrből kĂŠszĂźl a szĂ­juk mellett a szĂĄmlapjuk is - ezzel az Hublot ismĂŠt valami nagyon Ăşjat hozott Ăśssze.

Visszatért a Tag Heuer Monza
23
MAR

A negyvenedik ĂŠvfordulĂłra hozta ki a Monza Ăşjragondolt vĂĄltozatĂĄt a Tag Heuer. Az Ăłra a klasszikus előd stĂ­lusĂĄt minden rĂŠszletĂŠben kĂśveti, ĂĄm a 42mm-es tok ezĂşttal fekete titĂĄniumbĂłl kĂŠszĂźlt, aminek hĂĄtlapjĂĄra a Monza Heuer logĂł mellett az adott pĂŠldĂĄny sorszĂĄma is felkerĂźlt, hiszen 2000 darabos limitĂĄlt kiadĂĄsrĂłl beszĂŠlĂźnk.

Roger Federer kezén az új Day-Date
21
MAR
 

A photo posted by ROLEX (@rolex) on

Kalapácsfejű cápák a limitált Ulysse Nardin búvárórán
20
MAR

Nem akĂĄrmilyen bĂşvĂĄrĂłrĂĄval robbant be az idei Baselworldre az Ulysse Nardin. A vitorlĂĄs ĂłrĂĄk csĂĄszĂĄrakĂŠnt is emlegetett luxusmĂĄrka vĂśrĂśsarany Diver kronogrĂĄfot mutatott be, melynek szĂĄmlapjĂĄn kalapĂĄcsfejű cĂĄpĂĄk szerepelnek. A kĂŠk szĂĄmlapot piros szĂ­n dĂ­szĂ­ti, csakĂşgy, mint a kaucsukszĂ­jat, amin a vĂśrĂśsarany betĂŠt alsĂł rĂŠsze szintĂŠn egy cĂĄpĂĄt ĂĄbrĂĄzol.

Az Ulysse-Nardin Diver Chronograph Hammerhead Shark 44 mm-es tokot kapott, a szerkezete sajĂĄt fejlesztĂŠsű. TermĂŠszetesen limitĂĄlt kiadĂĄskĂŠnt ĂŠrkezik, a 18 karĂĄtos vĂśrĂśsarany verziĂłbĂłl 99, mĂ­g az acĂŠlbĂłl 300 darab kĂŠszĂźl.

Itt a szürke kerámiás Bathyscape
19
MAR

A kerĂĄmiĂĄhoz nyĂşlt a Blancpain is, amikor ikonikus bĂşvĂĄrĂłrĂĄjĂĄt, a Bathyspace-et alkotta meg egy Ăşj kĂśntĂśsben. A szĂźrke, mattra csiszolt kerĂĄmiatok kĂŠk kerĂĄmia lĂźnettĂĄt kapott, Ă­gy ez az Ăłra valĂłban karcĂĄllĂł lesz. A Blancpain Fifty Fathoms Bathyscape Grey Plasma Ceramic nĂŠven futĂł modell szerkezete is elsőosztĂĄlyĂş: a gyĂĄrtĂł sajĂĄt kalibere műkĂśdteti, mely 120 ĂłrĂĄs jĂĄrĂĄstartalĂŠkkal bĂ­r, vĂ­zĂĄllĂłsĂĄga 300 mĂŠter. A szĂ­ja strapabĂ­rĂł kĂŠk szĂśvet.

Gumi és kerámia az Omega új lünettáján
17
MAR

Narancsszínű gumi és fekete kerámia fúziójából jött létre az Omega új búvárórájának lünettája. Az Seamaster Planet Ocean 600M Master Chronometer 43.5mm-es acél tokja alatt a gyártó saját fejlesztésű 8900-as szerkezete működik, ami Master Cronometer minősítéssel rendelkezik, vízállósága pedig 600 méter. Az órához színben és stílusban is passzoló, mintázott kaucsukszíj tartozik.Kerámia-tokos Breitling
16
MAR

Full fekete kĂźlsőt kapott a Breitling Chronoworks, de tĂĄrsaival ellentĂŠtben ez az Ăłra nem szĂ­nezett acĂŠlbĂłl kĂŠszĂźlt, hanem fekete karcĂĄllĂł kerĂĄmiĂĄbĂłl. A 46mm-es tok belsejĂŠben a Breitling B01-es szerkezete ketyeg, jĂĄrĂĄstartalĂŠka 100 Ăłra, vĂ­zĂĄllĂłsĂĄga 100 mĂŠter.

Zöld számlapos Anniversary Day-Date 40
16
MAR

Hatvanadik évfordulóját ünnepli idén a Rolex egyik legemblematikusabb órája, a Day-Date. Ennek apropóján adják ki ezt az olívazöld számlapos exkluzív változatot 18 karátos vörösarany és fehérarany kivitelben. Ára 34,400 EUR lesz.

A fekete számlapos Daytona az Ablogtowatch.com fotóján
16
MAR

A photo posted by aBlogtoWatch (@ablogtowatch) on

Ez mindent visz: Itt az új acél Daytona
16
MAR

A Rolex rajongĂłk legnagyobb ĂĄlma idĂŠn valĂłra vĂĄlt: megĂŠrkezett az Ăşj Cosmograph Daytona, kerĂĄmia lĂźnettĂĄval, acĂŠl kivitelben! HosszĂş Ăşt vezetett idĂĄig, hiszen előszĂśr 2011-ben kapott kerĂĄmiĂĄt a Daytona vĂśrĂśsarany/bőrszĂ­jas modellje, majd 2013-ban kĂśvette a platina.

A most bejelentett acĂŠl Daytona fekete ĂŠs fehĂŠr szĂĄmlappal is elĂŠrhető lesz, a kerĂĄmia lĂźnettĂĄt ĂŠs a szĂĄmlapokat leszĂĄmĂ­tva maga az Ăłra megegyezik a 116520 sorozatszĂĄmĂş acĂŠl Daytona arĂĄnyaival. Az ĂĄra 11,350 EUR, a vĂĄrĂłlistĂĄk pedig minden bizonnyal vĂŠgelĂĄthatatlan hosszĂşak lesznek.

Saját szerkezetes Perpetual Calendar a Frederique Constanttól
16
MAR

Nagy eredményként élik meg a Frederique Constant tervezői, hogy idén bemutathatják legelső saját fejlesztésű Perpetual Calendar órájukat. A 38 órás járástartalékkal bíró FC-775 kaliber holdfázis-kijelzésre és nap/hónap/év indikátorokra képes. A 42mm-es óra kétféle verzióban lesz elérhető: acél, illetve vörösarany bevonatú acél.

Fekete monstrum a Breitlingtől
16
MAR

A hatalmas méretéről elhíresült Breitling for Bentley B05 Unitime új verziót kapott, ami a Midnight Carbon nevet viseli. A mindössze 500 darabos limitációban érkező 49mm-es monstrum ezúttal fekete acéltokkal érkezik, a 24 órás időzónát és 70 órás járástartalékot biztosító szerkezet természetesen a Breitling saját fejlesztése.

avatar
sail87
-
2016.03.30. 10:01
3
Azért az a Hublot CF nem semmi. A cipő is jár hozzá? :))
avatar
gunbro
-
2016.03.24. 20:29
2
És a Hublot hol van? :D
avatar
Blackjack
-
2016.03.17. 21:30
1
Szuper a narancs Omega! Nagyon eltalálták.
Alkalmi Roberto Cavalli nadrág
Ezt az elegáns nadrágot a különleges alkalmak megkoronázására találták ki.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.