A legmenőbb újdonságok
Baselworld 2016 - Jönnek a legújabb karórák
Munkatársunktól    2016.03.16    3 hozzászólás

Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!

Bőrből van az Hublot új órájának számlapja
25
MAR

Az Hublot ezúttal a luxuskategóriás bőrcipőiről ismert Berlutival állt össze (mindketten az LVMH tulajdonában állnak), hogy megalkossanak egy újabb Classic Fusion modellt. Az Hublot Classic Fusion for Berluti névre keresztelt limitált kiadás kétféle változatban érkezik: fekete kerámia (500 db), illetve 18 karátos vörösarany (250 db). Az elegáns órák különlegessége, hogy a Berlutinál használt bőrből készül a szíjuk mellett a számlapjuk is - ezzel az Hublot ismét valami nagyon újat hozott össze.

Visszatért a Tag Heuer Monza
23
MAR

A negyvenedik évfordulóra hozta ki a Monza újragondolt változatát a Tag Heuer. Az óra a klasszikus előd stílusát minden részletében követi, ám a 42mm-es tok ezúttal fekete titániumból készült, aminek hátlapjára a Monza Heuer logó mellett az adott példány sorszáma is felkerült, hiszen 2000 darabos limitált kiadásról beszélünk.

Roger Federer kezén az új Day-Date
21
MAR
 

A photo posted by ROLEX (@rolex) on

Kalapácsfejű cápák a limitált Ulysse Nardin búvárórán
20
MAR

Nem akármilyen búvárórával robbant be az idei Baselworldre az Ulysse Nardin. A vitorlás órák császáraként is emlegetett luxusmárka vörösarany Diver kronográfot mutatott be, melynek számlapján kalapácsfejű cápák szerepelnek. A kék számlapot piros szín díszíti, csakúgy, mint a kaucsukszíjat, amin a vörösarany betét alsó része szintén egy cápát ábrázol.

Az Ulysse-Nardin Diver Chronograph Hammerhead Shark 44 mm-es tokot kapott, a szerkezete saját fejlesztésű. Természetesen limitált kiadásként érkezik, a 18 karátos vörösarany verzióból 99, míg az acélból 300 darab készül.

Itt a szürke kerámiás Bathyscape
19
MAR

A kerámiához nyúlt a Blancpain is, amikor ikonikus búváróráját, a Bathyspace-et alkotta meg egy új köntösben. A szürke, mattra csiszolt kerámiatok kék kerámia lünettát kapott, így ez az óra valóban karcálló lesz. A Blancpain Fifty Fathoms Bathyscape Grey Plasma Ceramic néven futó modell szerkezete is elsőosztályú: a gyártó saját kalibere működteti, mely 120 órás járástartalékkal bír, vízállósága 300 méter. A szíja strapabíró kék szövet.

Gumi és kerámia az Omega új lünettáján
17
MAR

Narancsszínű gumi és fekete kerámia fúziójából jött létre az Omega új búvárórájának lünettája. Az Seamaster Planet Ocean 600M Master Chronometer 43.5mm-es acél tokja alatt a gyártó saját fejlesztésű 8900-as szerkezete működik, ami Master Cronometer minősítéssel rendelkezik, vízállósága pedig 600 méter. Az órához színben és stílusban is passzoló, mintázott kaucsukszíj tartozik.Kerámia-tokos Breitling
16
MAR

Full fekete külsőt kapott a Breitling Chronoworks, de társaival ellentétben ez az óra nem színezett acélból készült, hanem fekete karcálló kerámiából. A 46mm-es tok belsejében a Breitling B01-es szerkezete ketyeg, járástartaléka 100 óra, vízállósága 100 méter.

Zöld számlapos Anniversary Day-Date 40
16
MAR

Hatvanadik évfordulóját ünnepli idén a Rolex egyik legemblematikusabb órája, a Day-Date. Ennek apropóján adják ki ezt az olívazöld számlapos exkluzív változatot 18 karátos vörösarany és fehérarany kivitelben. Ára 34,400 EUR lesz.

A fekete számlapos Daytona az Ablogtowatch.com fotóján
16
MAR

A photo posted by aBlogtoWatch (@ablogtowatch) on

Ez mindent visz: Itt az új acél Daytona
16
MAR

A Rolex rajongók legnagyobb álma idén valóra vált: megérkezett az új Cosmograph Daytona, kerámia lünettával, acél kivitelben! Hosszú út vezetett idáig, hiszen először 2011-ben kapott kerámiát a Daytona vörösarany/bőrszíjas modellje, majd 2013-ban követte a platina.

A most bejelentett acél Daytona fekete és fehér számlappal is elérhető lesz, a kerámia lünettát és a számlapokat leszámítva maga az óra megegyezik a 116520 sorozatszámú acél Daytona arányaival. Az ára 11,350 EUR, a várólisták pedig minden bizonnyal végeláthatatlan hosszúak lesznek.

Saját szerkezetes Perpetual Calendar a Frederique Constanttól
16
MAR

Nagy eredményként élik meg a Frederique Constant tervezői, hogy idén bemutathatják legelső saját fejlesztésű Perpetual Calendar órájukat. A 38 órás járástartalékkal bíró FC-775 kaliber holdfázis-kijelzésre és nap/hónap/év indikátorokra képes. A 42mm-es óra kétféle verzióban lesz elérhető: acél, illetve vörösarany bevonatú acél.

Fekete monstrum a Breitlingtől
16
MAR

A hatalmas méretéről elhíresült Breitling for Bentley B05 Unitime új verziót kapott, ami a Midnight Carbon nevet viseli. A mindössze 500 darabos limitációban érkező 49mm-es monstrum ezúttal fekete acéltokkal érkezik, a 24 órás időzónát és 70 órás járástartalékot biztosító szerkezet természetesen a Breitling saját fejlesztése.

avatar
sail87
-
2016.03.30. 10:01
3
Azért az a Hublot CF nem semmi. A cipő is jár hozzá? :))
avatar
gunbro
-
2016.03.24. 20:29
2
És a Hublot hol van? :D
avatar
Blackjack
-
2016.03.17. 21:30
1
Szuper a narancs Omega! Nagyon eltalálták.
Ralph Lauren pólók többféle színben
Ralph Lauren pólót szeretnél vásárolni, de itthon egyáltalán nem találsz? Gyakori probléma, de az internetes vásárlás lehetősége ezt is megoldja.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A rendszerváltás előtti utolsó évtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatúra, még nem demokrácia. De ennek ellenére, vagy éppen ezért, számos emlékezetes film készült ebben az időszakban.