Trendmagazin

Bemutatkozott a VVN Lingerie

2012-es fürdőruha trendek a VVN Vivien Vance Lingerievel

2012.06.08 | Szabó Adrienn

Nehezen ugyan, de csak elérkezett végre a nyár, ezzel együtt egy nagy probléma vagy kérdés is, attól függ, kinek mit jelent ez a sokszor elhangzó mondat: Mit vegyek fel? Az viszont nem kérdés, hogy nem csak a nyári outfitünk kiválasztására érdemes nagy hangsúlyt fektetnünk, épp olyan fontos a megfelelő fürdőruha kiválasztása is. A Vivien Vance legújabb kollekciójáról nem csak a férfiak, hanem mi is szívesen lerántjuk a strandkendőt, hogy megmutassuk a nagyvilágnak, hogyan játszunk mi, édes lányok a színekkel.


A trendekben nincs semmi bonyolult, hiszen itt van minden feketén-fehéren! Aki nem szeretne rikítani a tömegben és nagy feltűnést kelteni vadonatúj fürdőruhájával, annak ( az ne hordjon VVNt áááh viccelek) az alap színeket ajánlanám. Ezek olyan bikinik, melyekkel a legnehezebb elkövetni divat bűnt, hiszen a maguk letisztult formájában tökéletesek. Persze egy ilyen darabban sem leszünk mezei egerek, mivel az idei trendek világába maximálisan beleilleszkednek a hagyományostól eltérő formák és a feltűnőbb díszítőelemek.


Hagyjuk kicsit leszállni a rózsaszín felhőket édes mámorukkal együtt! A retro minták idén több tervezőt megihlettek, ilyen a pöttyös is, melyet Vivien egy egyedi formában, egy szexi ámde édes cukorkalányba bújtatva hozott el nekünk. A fehér alapon fekete pöttyös fürdőruha így egy rózsaszín passzéval teljesedik ki és válik ellenállhatatlanná, a derék résznél és mellrésznél a masnik pedig tovább fokozzák a fazon izgalmát. A fekete pöttyökkel tarkított verzió az erős színkontrasztnak hála élénkebbé varázsolja a pinkes árnyalatot, ezzel kedvezve azoknak, akik egy vadabb színösszeállításra vágynak.


Ahogy az idei szlogen is mondja, most játszunk a színekkel, megtehetjük, hiszen a kellemes menta zöldtől a capri kéken és piroson át minden megtalálható a választékban. A napbarnított bőrön érvényesülnek igazán ezek az élénk színek, szabásuknak köszönhetően pedig tökéletes formát adnak ott, ahol a leginkább szükségünk van rá, gondolom értik Hölgyeim, hogy mire gondolok!

Jöjjön végül magazinunk nagy kedvence, az arany kollekció család, mely a Gold Selection fantázia nevet viseli. Burkolózzunk aranyba, hiszen az igazán exkluzív ajándékok mindig aranyban érkeznek, pont ilyen ajándék minden nő. A kifinomult elegancia jegyében alkotott fürdőruhákban kiteljesedik a női igényesség fogalma, és belekóstolhatunk a luxus páratlan életérzésébe is.


Vivien nem csak azokra gondolt, akik most léptek le a kifutóról és 90-60-90-nel tarolnak a strandon, hanem azokra is, akik még nem dolgozták le azt az örök sláger karácsonyi bejglit. Ennek fényében a fürdőruhák rendkívül praktikusan az alsóknál oldalt tetszés szerint megköthetőek. A szerényebb kebelméretű hölgyek pedig könnyed mozdulattal igazíthatnak a felsők mellbőségén addig, míg nem varázsolnak tökéletes dekoltázst maguknak. Trükközzetek, öltözzetek és játszatok a színekkel a VVN Vivien Vance Lingerie segítségével, hogy az idei nyár legvadabb álmai és storyjai életre keljenek!