600 lóerős motorral igazán ragadozóvá válik
Bentley felturbózva
1 hozzászólás
Szabó Zsolt    2010.06.12

Ha ennĂ©l is több kell, a teljesĂ­tmĂ©nykedvelő közönsĂ©g választhatja a 600 LE-s Speed változatot is. Akiknek mĂ©g ezek után is hiányĂ©rzetĂĽk maradna, azoknak itt van a legĂşjabb modell, a Continental Supersports, a valaha gyártott leggyorsabb Ă©s legerősebb Bentley.

Sportos eleganciába oltott brutális erő, energia. A 621 lĂłerős, 6.0 literes, W12-es motor 329 km/h sebessĂ©gre kĂ©pes gyorsĂ­tani a könnyĂ­tett karosszĂ©riát. Az állandĂł összkerĂ©khajtásĂş autĂł a 100-as tempĂłt mindössze 3,9 mp alatt Ă©ri el, a biztos megállásrĂłl kerámiafĂ©kek gondoskodnak. Erőteljes, mĂ©gis elegáns kĂĽlső formaterv, egyedi belső stĂ­lusvilág. A mĂ©rnöki munka Ă©s design tökĂ©letes kombináciĂłja, a XXI. század technolĂłgiájának csĂşcstermĂ©ke.Sportos eleganciába oltott brutális erő, energia. A 621 lĂłerős, 6.0 literes, W12-es motor 329 km/h sebessĂ©gre kĂ©pes gyorsĂ­tani a könnyĂ­tett karosszĂ©riát. Az állandĂł összkerĂ©khajtásĂş autĂł a 100-as tempĂłt mindössze 3,9 mp alatt Ă©ri el, a biztos megállásrĂłl kerámiafĂ©kek gondoskodnak. Erőteljes, mĂ©gis elegáns kĂĽlső formaterv, egyedi belső stĂ­lusvilág. A mĂ©rnöki munka Ă©s design tökĂ©letes kombináciĂłja, a XXI. század technolĂłgiájának csĂşcstermĂ©ke.


 

Cimkék: bentley, luxus,
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglalĂł Ă­rás jelenik meg az idĂ©n április 9-Ă©n 21. Ă©letĂ©vĂ©t betöltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongĂłi közössĂ©gekkel egyĂĽttműködve szĂĽletĂ©snapi ajándĂ©kcsomagot kĂĽld Kristennek!
Az utĂłbbi időben számtalan kĂ©rdĂ©s merĂĽlt fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megĂ©rkeztek a válaszok!
Dolce&Gabbana fekete bőrdzseki
A Dolce&Gabbana már felkészült a hűvösebb napokra is, hiszen megjelentetett néhány bőrkabátot a legújabb kollekciójában.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas Ă©vek derekán több terror támadás is törtĂ©nt, de elindult a világsztárokat tömörĂ­tő USA for Africa project is.