Négy hektáros kert tartozik a villához
Kibérelhető a Sebhelyesarcú villája
3 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.12.20

Az ikonikus kaliforniai villa, ahol Brian de Palma lelőtte a Sebhelyesarcút, kibérelhető: egy hétre tízezer dollár, míg egy hónapra harmincezer. A filmben a floridai Coral Gables-en fekvő villát valójában a kaliforniai Santa Barbarában kell keresni.


A legendás kubai-amerikai gengszter, Tony Montana rajongói, akit Al Pacino alakított, az 1983- as mozifilm El Fureidis villájának legnagyobb részét felfedezhetik egy kellemes kaliforniai nyaralás alkalmával. A lefordítva „Kis Paradicsom” nevű luxus otthon 4 hálószobával és 7 fürdőszobával rendelkezik. A 4 hektáros csodálatos kertben 6 „lépcsőfokokon” elhelyezett medence található egymás felett és egy ritka fagyűjtemény.


A ház saját séfje készíti az ebédünket és a vacsoránkat, de a személyzetünk ellátásáról is gondoskodik, ha igényeljük. A villában tartotta az esküvőjét annak idején Charlie Chaplin, és a pletykák szerint Kennedy is járt itt nászútja idején.

avatar
Attilaa
-
2012.12.21. 14:22
3
aranyos kis családi fészek:D
avatar
gabesz21
-
2012.12.21. 11:41
2
Jé erre emlékszek :D
avatar
agica
-
2012.12.20. 18:40
1
meseszép :)
Modern Bikkembergs öltöny
A Bikkembergs ezen terméke mindenképpen jó választás lehet ár/érték szempontból mindazoknak, akik egy jó minőségű, de mégsem hivalkodó megjelenéssel bíró öltönyt keresnek maguknak.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.