A világsztár nevével és aláírásával jelenik meg a limitált luxusóra
Berobbant az Hublot King Power Maradona
7 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.01.18

Az Hublot Shanghaiban lerĂĄntotta a leplet a vĂĄrva vĂĄrt ĂłrĂĄrĂłl, amit a svĂĄjci mĂĄrka legnĂŠpszerűbb nagykĂśvetĂŠnek, Diego MaradonĂĄnak a tiszteletĂŠre kĂŠszĂ­tettek. A King Power Maradona minden bizonnyal az ĂŠv egyik legkeresettebb Hublot modellje lesz.

Hublot King Power Maradona
Hublot King Power Maradona

A 2010-ben piacra dobott Big Bang Maradona ĂłriĂĄsi sikert aratott, a korlĂĄtozott darabszĂĄmban megjelenő ĂłrĂĄt nagyon hamar elkapkodtĂĄk a vevők. Egy ĂĄltalunk megkĂŠrdezett hazai Ăłrakereskedő szerint az egyik legĂŠrtĂŠkĂĄllĂłbb Hublot modellĂŠ vĂĄlt az argentin focista nevĂŠvel fĂŠmjelzett Big Bang, amiből nĂŠhĂĄnyhoz mĂŠg hozzĂĄ lehet jutni, kĂśzel ĂśtmilliĂłs ĂĄron.


A sikert lĂĄtva Ăłrapiaci kĂśrĂśkben mindenki tĂŠnykĂŠnt kezelte, hogy a svĂĄjci brand a tavaly erőteljesen felfuttatott King Power szĂŠriĂĄn belĂźl is meg fog jelentetni egy Maradona modellt, ami most be is kĂśvetkezett. A 48mm-es ĂĄtmĂŠrővel rendelkező Ăłra a King Power szokĂĄsos kialakĂ­tĂĄsa szerint kĂŠszĂźlt el, a szĂ­nek ĂŠs a szĂĄmlap az előző Maradona modell jegyeit ĂśrĂśkĂślte, Ă­gy a teljesen matt fekete tokot kĂŠk ĂŠs fehĂŠr szĂ­nekkel dĂ­szĂ­tettĂŠk, tovĂĄbbĂĄ a szkeletĂĄlt szĂĄmlapon helyet kapott a sztĂĄrfocista alĂĄĂ­rĂĄsa ĂŠs a 10-es szĂĄm is.


“Ugyanazokat az ĂŠrtĂŠkeket ĂŠs szenvedĂŠlyt osztjuk” - mondta Jean-Claude Biver, az Hublot elnĂśke, aki kiemelte a jĂłtĂŠkonykodĂĄst, melyet a focistĂĄval kĂśtĂśtt partnerkapcsolat ĂŠkkĂśvĂŠnek tart. 2010-ben Maradona 500,000 dollĂĄr ĂŠrtĂŠkben “lőtt kapura” a jĂłtĂŠkonysĂĄgi rendezvĂŠnyen, amit a beteg gyermekekkel foglalkozĂł intĂŠzetek megsegĂ­tĂŠsĂŠre szervezett az Hublot. IdĂŠn egy Ăşjabb rendezvĂŠnyen, immĂĄron egymilliĂł dollĂĄros Ăśsszeget ĂŠrt el a vilĂĄgsztĂĄr, aki a 200 fős vendĂŠgsĂŠg szeme előtt jĂĄtszott "bemelegĂ­tő" jĂĄtĂŠkot a fiatal focistacsemetĂŠkkel.


“Úgy ĂŠrzem, hogy az Hublot csalĂĄdjĂĄhoz tartozom. Eredeti ĂŠs fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg, akiket barĂĄtaimnak szĂłlĂ­thatok” - mondta Maradona, majd hozzĂĄtette, hogy hatalmas ĂŠlmĂŠny volt szĂĄmĂĄra, mikor meglĂĄtogathatta az Hublot nyoni főhadiszĂĄllĂĄsĂĄt, ahol csaknem otthon ĂŠrezte magĂĄt.


Az Hublot King Power Maradona a fekete kerĂĄmia mellett vĂśrĂśsarany verziĂłban is megjelenik, előbbi 500, mĂ­g utĂłbbi 200 darabos limitĂĄciĂłban.

Kapcsolódó cikkek
HĂ­res emberek karĂłrĂĄirĂłl rendszeresen hallunk, hiszen a legtĂśbb sztĂĄr, hĂ­res szemĂŠlyisĂŠg minősĂŠgi időmĂŠrőt hord a csuklĂłjĂĄn. Nem ritka viszont az sem, hogy a neves ĂłragyĂĄrtĂłk hĂ­ressĂŠgek előtt akarnak tisztelegni egy-egy limitĂĄciĂłval, vagy ĂŠppen a nagy Ăźzleti siker miatt lĂŠpnek egyĂźttműkĂśdĂŠsre velĂźk.
A Hublot a minőségi, időtálló elegancia és luxus egyik letéteményese lett a piacon. Cikkünkben összefoglaljuk a neves óragyártó történetét.
3,120,900 Huf / 10,100 Eur
Megszerveztßk. Azaz elintÊztßk, hogy a hazai rajongói kÜzÜssÊgek a Trendmagazin segítsÊgÊvel ßzenhessenek kedvencßknek. 
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb ĂśsszefoglalĂł Ă­rĂĄs jelenik meg az idĂŠn ĂĄprilis 9-ĂŠn 21. ĂŠletĂŠvĂŠt betĂśltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsĂĄn a Trendmagazin a hazai rajongĂłi kĂśzĂśssĂŠgekkel egyĂźttműkĂśdve szĂźletĂŠsnapi ajĂĄndĂŠkcsomagot kĂźld Kristennek!
Hennel Ádåm is rÊszt vett azon a rendezvÊnyen, ahol az orszåg legtehetsÊgesebb fodråszai mutattåk be munkåikat.
avatar
bigplanet
-
2012.01.23. 13:34
7
ehhez is adnak mezt?
avatar
Walther
-
2012.01.20. 21:11
6
Nekem tetszik az óra, Maradona pedig még mindig jó arc! :D
avatar
volverin
-
2012.01.19. 11:00
5
Nekem nagyon tetszik az óra és jó hogy figyelnek a jótékonykodásra is!
avatar
swissfan
-
2012.01.18. 14:53
4
Szép lett, de eléggé csapong a cég a különböző dizájnokkal. Eredetileg volt az aprómintás szíj, aztán a sima, utána mondták hogy karbonszálas tokozás lesz, most meg minden óra matt, ennek a szíjában pedig középen van egy csík... Hányféle módon tervezik az órákat? Ettől függetlenül borítékolom hogy rögtön elviszik mindegyiket! :)
avatar
Jonny
-
2012.01.18. 14:21
3
gery: mndig :D
avatar
Tompi
-
2012.01.18. 10:37
2
Állati jó lett :D
avatar
gery
-
2012.01.18. 09:23
1
megint 2 óra van rajta :D
Ralph Lauren pólók többféle színben
Ralph Lauren pólót szeretnél vásárolni, de itthon egyáltalán nem találsz? Gyakori probléma, de az internetes vásárlás lehetősége ezt is megoldja.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
1986-ot egy negatĂ­v szimbĂłlummĂĄ vĂĄlt katasztrĂłfa, a Csernobil-i atomreaktor robbanĂĄsa ĂĄrnyĂŠkolta be, az ĂŠv egyik legnagyobb slĂĄgere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplĂŠsĂŠvel pedig a Top Gun hĂłdĂ­totta a mozikat.