A világsztár nevével és aláírásával jelenik meg a limitált luxusóra
Berobbant az Hublot King Power Maradona
7 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.01.18

Az Hublot Shanghaiban lerántotta a leplet a várva várt óráról, amit a svájci márka legnépszerűbb nagykövetének, Diego Maradonának a tiszteletére készítettek. A King Power Maradona minden bizonnyal az év egyik legkeresettebb Hublot modellje lesz.

Hublot King Power Maradona
Hublot King Power Maradona

A 2010-ben piacra dobott Big Bang Maradona óriási sikert aratott, a korlátozott darabszámban megjelenő órát nagyon hamar elkapkodták a vevők. Egy általunk megkérdezett hazai órakereskedő szerint az egyik legértékállóbb Hublot modellé vált az argentin focista nevével fémjelzett Big Bang, amiből néhányhoz még hozzá lehet jutni, közel ötmilliós áron.


A sikert látva órapiaci körökben mindenki tényként kezelte, hogy a svájci brand a tavaly erőteljesen felfuttatott King Power szérián belül is meg fog jelentetni egy Maradona modellt, ami most be is következett. A 48mm-es átmérővel rendelkező óra a King Power szokásos kialakítása szerint készült el, a színek és a számlap az előző Maradona modell jegyeit örökölte, így a teljesen matt fekete tokot kék és fehér színekkel díszítették, továbbá a szkeletált számlapon helyet kapott a sztárfocista aláírása és a 10-es szám is.


“Ugyanazokat az értékeket és szenvedélyt osztjuk” - mondta Jean-Claude Biver, az Hublot elnöke, aki kiemelte a jótékonykodást, melyet a focistával kötött partnerkapcsolat ékkövének tart. 2010-ben Maradona 500,000 dollár értékben “lőtt kapura” a jótékonysági rendezvényen, amit a beteg gyermekekkel foglalkozó intézetek megsegítésére szervezett az Hublot. Idén egy újabb rendezvényen, immáron egymillió dolláros összeget ért el a világsztár, aki a 200 fős vendégség szeme előtt játszott "bemelegítő" játékot a fiatal focistacsemetékkel.


“Úgy érzem, hogy az Hublot családjához tartozom. Eredeti és fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg, akiket barátaimnak szólíthatok” - mondta Maradona, majd hozzátette, hogy hatalmas élmény volt számára, mikor meglátogathatta az Hublot nyoni főhadiszállását, ahol csaknem otthon érezte magát.


Az Hublot King Power Maradona a fekete kerámia mellett vörösarany verzióban is megjelenik, előbbi 500, míg utóbbi 200 darabos limitációban.

Kapcsolódó cikkek
Híres emberek karóráiról rendszeresen hallunk, hiszen a legtöbb sztár, híres személyiség minőségi időmérőt hord a csuklóján. Nem ritka viszont az sem, hogy a neves óragyártók hírességek előtt akarnak tisztelegni egy-egy limitációval, vagy éppen a nagy üzleti siker miatt lépnek együttműködésre velük.
A Hublot a minőségi, időtálló elegancia és luxus egyik letéteményese lett a piacon. Cikkünkben összefoglaljuk a neves óragyártó történetét.
5,963,700 Huf / 19,300 Eur
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
avatar
bigplanet
-
2012.01.23. 13:34
7
ehhez is adnak mezt?
avatar
Walther
-
2012.01.20. 21:11
6
Nekem tetszik az óra, Maradona pedig még mindig jó arc! :D
avatar
volverin
-
2012.01.19. 11:00
5
Nekem nagyon tetszik az óra és jó hogy figyelnek a jótékonykodásra is!
avatar
swissfan
-
2012.01.18. 14:53
4
Szép lett, de eléggé csapong a cég a különböző dizájnokkal. Eredetileg volt az aprómintás szíj, aztán a sima, utána mondták hogy karbonszálas tokozás lesz, most meg minden óra matt, ennek a szíjában pedig középen van egy csík... Hányféle módon tervezik az órákat? Ettől függetlenül borítékolom hogy rögtön elviszik mindegyiket! :)
avatar
Jonny
-
2012.01.18. 14:21
3
gery: mndig :D
avatar
Tompi
-
2012.01.18. 10:37
2
Állati jó lett :D
avatar
gery
-
2012.01.18. 09:23
1
megint 2 óra van rajta :D
Bőrrel díszített Fendi napszemüveg
Nagyon érdekes napszemüveggel rukkolt elő a Fendi a legújabb kollekciójukban. A klasszikus stílusú modellt mindkét lencse oldalánál bőrből készült applikáció teszi meghökkentővé...

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.