Közel félmillió forint lesz az ára
Bicikli a Dolce&Gabbanától
2 hozzászólás
Nagy Anna    2012.05.05

A Domenico Dolce és Stefano Gabbana rajonganak a leopárdmintákért, így minden kollekciójukban feltűnnek erre épülő kiegészítők. Ezúttal viszont Dolce&Gabbana egy tőle meglepő termékkel állt elő: itt a leopárdmintás bicikli!


Az olasz divatház szerint jön a nyár, így egyre több hölgy kezd el bicajozni, ezért gondolták úgy, hogy egy limitált példányszámban megjelenő kerékpárral kedveskednek hűséges vásárlóiknak. A bicikli acélból készült és amellett hogy leopárdmintával díszítették, természetesen a megvalósításra is odafigyeltek. A 24 karátos arany fényezésű bicikli kézzel varrott bőrülést, Dolce&Gabbana logót és előre szerelt alumíniumkosarat is kapott, így a minőségre nem lehet panasz, amit a jármű ára is mutat: 1700 eurót (490 ezer forintot) kell majd érte fizetni a brand hivatalos butikjaiban.

Már csak az a kérdés, hányan szeretnének leopárd színekben tekerni a nyári délutánokon...


avatar
monti
-
2012.05.09. 20:09
2
na neeeee :o
avatar
flashy2
-
2012.05.05. 23:58
1
ez aztán csajszis bringa :) nagyon jó!
Nyári D&G szmokingzakó
A YOOX új kollekciójában a D&G egyik legdivatosabb szmokingzakóját is megkaparinthatjuk, ami a nyári időszakban remekül kiegészítheti elegáns ruhatárunkat.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Javában dĂşlt a salvadori polgárháborĂş, a továbbra is forrongĂł Közel-Keleten az izraeli lĂ©gierő meglepetĂ©s csapást mĂ©rt az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television Ă©s az első Indiana Jones-film is mozikba kerĂĽlt.