Már kerékpárokat is gyárt a híres márka
Biciklit is árul a Mercedes
2 hozzászólás
Molnár Gergely    2011.05.27

Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel. Igaz ez azokra a limitált kiadású kerékpárokra is, amelyeket piacra dob a legendás gyártó.


Igen, a hír igaz, mostantól bicikliket is készít a Mercedes, természetesen a luxuskategóriát kereső vevők számára. Több féle modellt is árulni fognak, a kínálatban túrakerékpár, csúcsminőségű karbonszálas versenygép, országúti, sőt még gyerekbicikli is lesz. Az országúti változat, amelyből csak 100 darab készül, ugyan az, mint amit Michael Schumacher és Nico Rosberg is használ. Ez egy rendkívül könnyű kerékpár, súlya valamivel kevesebb, mint 15 kg köszönhetően az említett speciális karbonszálaknak és a különleges kerekeknek. Az ára is ennek megfelelő, 7000 dollár. De azért valamivel olcsóbb modellek is lesznek a sorozatban.


A környezetbarát közlekedési mód a felsőbb kategóriás vevőknél is egyre népszerűbb, feltehetően ezért vágott kerékpárok gyártásába a Merci.

Cimkék: Mercedes,
avatar
mandark
-
2011.05.30. 23:47
2
jaja, meg a hummer meg a porsche is
exklúzívak meg minden de a bicikligyárak 15 kilónál bőven könnyebb gépeket gyártanak és ezeknél jobbakat :)
avatar
Attilaa
-
2011.05.29. 12:45
1
Az Audi meg a BMW is gyárt amúgy ilyeneket,hasonló áron.
Fekete Tommy Hilfiger sneaker
A fiatalabb korosztály tagjai nincsenek könnyű helyzetben, amikor minőségi utcai cipőt keresnek maguknak.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán több terror támadás is történt, de elindult a világsztárokat tömörítő USA for Africa project is.