Már kerékpárokat is gyárt a híres márka
Biciklit is árul a Mercedes
2 hozzászólás
Molnár Gergely    2011.05.27

Ha valamin Mercedes-Benz logĂł virĂ­t – legyen az autĂł, motor vagy bármilyen közlekedĂ©si eszköz – egĂ©szen biztosak lehetĂĽnk benne, hogy magas minősĂ©get kĂ©pvisel. Igaz ez azokra a limitált kiadásĂş kerĂ©kpárokra is, amelyeket piacra dob a legendás gyártĂł.


Igen, a hĂ­r igaz, mostantĂłl bicikliket is kĂ©szĂ­t a Mercedes, termĂ©szetesen a luxuskategĂłriát kereső vevők számára. Több fĂ©le modellt is árulni fognak, a kĂ­nálatban tĂşrakerĂ©kpár, csĂşcsminősĂ©gű karbonszálas versenygĂ©p, országĂşti, sőt mĂ©g gyerekbicikli is lesz. Az országĂşti változat, amelyből csak 100 darab kĂ©szĂĽl, ugyan az, mint amit Michael Schumacher Ă©s Nico Rosberg is használ. Ez egy rendkĂ­vĂĽl könnyű kerĂ©kpár, sĂşlya valamivel kevesebb, mint 15 kg köszönhetően az emlĂ­tett speciális karbonszálaknak Ă©s a kĂĽlönleges kerekeknek. Az ára is ennek megfelelő, 7000 dollár. De azĂ©rt valamivel olcsĂłbb modellek is lesznek a sorozatban.


A környezetbarát közlekedĂ©si mĂłd a felsőbb kategĂłriás vevőknĂ©l is egyre nĂ©pszerűbb, feltehetően ezĂ©rt vágott kerĂ©kpárok gyártásába a Merci.

Cimkék: Mercedes,
avatar
mandark
-
2011.05.30. 23:47
2
jaja, meg a hummer meg a porsche is
exklúzívak meg minden de a bicikligyárak 15 kilónál bőven könnyebb gépeket gyártanak és ezeknél jobbakat :)
avatar
Attilaa
-
2011.05.29. 12:45
1
Az Audi meg a BMW is gyárt amúgy ilyeneket,hasonló áron.
Calvin Klein aktatáska
Mit tegyünk, ha szükségünk van egy elegáns táskára, de sajnálatos módon nem tudunk kifizetni egy 200 ezres Guccit? Ilyenkor a Calvin Klein siet segítségünkre...

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A rendszerváltás előtti utolsĂł Ă©vtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatĂşra, mĂ©g nem demokrácia. De ennek ellenĂ©re, vagy Ă©ppen ezĂ©rt, számos emlĂ©kezetes film kĂ©szĂĽlt ebben az időszakban.