Már kerékpárokat is gyárt a híres márka
Biciklit is árul a Mercedes
2 hozzászólás
Molnár Gergely    2011.05.27

Ha valamin Mercedes-Benz logĂł virĂ­t – legyen az autĂł, motor vagy bármilyen közlekedĂ©si eszköz – egĂ©szen biztosak lehetĂĽnk benne, hogy magas minősĂ©get kĂ©pvisel. Igaz ez azokra a limitált kiadásĂş kerĂ©kpárokra is, amelyeket piacra dob a legendás gyártĂł.


Igen, a hĂ­r igaz, mostantĂłl bicikliket is kĂ©szĂ­t a Mercedes, termĂ©szetesen a luxuskategĂłriát kereső vevők számára. Több fĂ©le modellt is árulni fognak, a kĂ­nálatban tĂşrakerĂ©kpár, csĂşcsminősĂ©gű karbonszálas versenygĂ©p, országĂşti, sőt mĂ©g gyerekbicikli is lesz. Az országĂşti változat, amelyből csak 100 darab kĂ©szĂĽl, ugyan az, mint amit Michael Schumacher Ă©s Nico Rosberg is használ. Ez egy rendkĂ­vĂĽl könnyű kerĂ©kpár, sĂşlya valamivel kevesebb, mint 15 kg köszönhetően az emlĂ­tett speciális karbonszálaknak Ă©s a kĂĽlönleges kerekeknek. Az ára is ennek megfelelő, 7000 dollár. De azĂ©rt valamivel olcsĂłbb modellek is lesznek a sorozatban.


A környezetbarát közlekedĂ©si mĂłd a felsőbb kategĂłriás vevőknĂ©l is egyre nĂ©pszerűbb, feltehetően ezĂ©rt vágott kerĂ©kpárok gyártásába a Merci.

Cimkék: Mercedes,
avatar
mandark
-
2011.05.30. 23:47
2
jaja, meg a hummer meg a porsche is
exklúzívak meg minden de a bicikligyárak 15 kilónál bőven könnyebb gépeket gyártanak és ezeknél jobbakat :)
avatar
Attilaa
-
2011.05.29. 12:45
1
Az Audi meg a BMW is gyárt amúgy ilyeneket,hasonló áron.