Három év alatt épült fel a világ legnagyobb BMW showroomja
BMW szalon 82 millió dollárból
0 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.02.18

A bajor autĂłgyártĂł Abu Dhabiban nyitotta meg eddigi legnagyobb autĂłszalonját. Ahogy már korábban megĂ­rtuk, meglehetősen jĂłl fut a BMW szekere, az autĂłik egyre jobban teljesĂ­tenek az eladási statisztikákban, Ă­gy nem meglepő, hogy a nĂ©met vállalat egy hatalmas Ăşj bemutatĂłszalon megnyitásával indĂ­tja az Ăşj Ă©vet.


Az Abu Dhabi Motors, mely a rĂ©giĂł legjelentősebb BMW importőre mintegy 82 milliĂł dolláros költsĂ©gvetĂ©sből, 3 Ă©v alatt Ă©pĂ­tette fel az Ăşj BMW showroomot, aminek összterĂĽlete elĂ©ri a 35 ezer nĂ©gyzetmĂ©tert.


A szalonban megtalálhatĂłk a BMW modelljei mellett a Mini Ă©s a Royce-Rolls egyes járművei is. Az Ă©rdeklődők számára 80 Ăşj Ă©s használt gĂ©pjármű, 10 motorkerĂ©kpár, egy F1 szimulátor Ă©s egy privát moziterem is rendelkezĂ©sre áll. Emellett a központ a legmagasabb szĂ­nvonalĂş szervizzel várja az autĂłtulajdonosokat.


A BMW vezetői az Ăşj szalon kapcsán fokozottabb Ă©rdeklődĂ©sre számĂ­tanak a Közel-Keleten, ami a 2011-es 9%-os növekedĂ©s után minden bizonnyal idĂ©n mĂ©g magasabb lesz.

Anyagában kockás D&G zakó
Az itt látható fekete modell talán az idei D&G kollekciók eddigi legjobb ár/érték aránnyal rendelkező zakója.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas Ă©vek derekán több terror támadás is törtĂ©nt, de elindult a világsztárokat tömörĂ­tő USA for Africa project is.