Kevs bncselekmny, rtelmisgi lakossg jellemzi a vrost
Boca Raton Florida legjobb vrosa
Munkatrsunktl    2015.02.05    0 hozzszls

Pénzügyi oldalak, ingatlanblogok, és más weboldalak, melyek beleásták magukat a témába, hogy megállapítsák a legjobb helyeket az Egyesült Államokban, most új eredménnyel jelentkeztek, melyben már nem Ford Lauderdale-t helyezték a lista élére. Ennek következtében az egyik oldalon a trendektl eltéren megállapították, hogy sokkal inkább Boca Raton ma Florida legélhetbb városa. Az igaz, hogy Fort Lauderdale-nek van a van a legpezsgbb belvárosa, így a fiatalok a legizgalmasabb helyként tartják számon, de ha arról van szó, hogy hol a legkellemesebb élni­, olyan helyen, ahol nagy valószínséggel nem leszel semmilyen bntény áldozata­, akkor Boca Raton kiütéssel nyer Fort Lauderdale­-lel szemben.

Boca Raton lgifelvtelen
Boca Raton lgifelvtelen

A Credit Donkey, egy hitelkártya-­összehasonlító honlap is belevetette magát a statisztikákba, hogy megállapítsák, szerintük Florida államban hol a legjobb élni. A statisztikák, melyekkel dolgoztak, több forrásból származnak, beleértve a U.S. Census Bureau lakossági felmérést, az amerikai közösségi felmérést, a gazdasági népszámlálást, és az egységes bnügyi jelentést az FBI-­tól. A forrásokból kivett számadatokat felhasználva, a weboldal ezután öt különböz kategóriába sorolta az adatokat:

1. Az esély, hogy erszakos bncselekmény áldozata leszel. Mert ha meggyilkolnak, az szívás.

2. Ingázási id. Ha munkába menet, vagy onnan hazajövet közlekedési dugóban ragadsz naponta, az szintén szívás.

3. Jövedelem. A pénztelenségnél kevés rosszabb dolog létezik.

4. Lakosok, akik valamilyen szakterülethez értenek. Mert ez az egyik legjobb módja annak, hogy késbb sok pénzed legyen.

5. Egy fre jutó éttermek száma. Mert ha pénzt kerestél, akkor azt nyilvánvalóan minségi étkezésre (is) költöd.

Boca Raton egy közepes méret kikötváros Florida államban. Jelenleg 86 493­-an lakják az 54 lakónegyedbl álló várost, így Boca Raton a 30. legnagyobb közösség Floridában. Boca Raton ingatlanárai igen magasak Floridában, de a város ingatlanjai következetesen a legdrágábbak közé tartoznak egész Amerikában. Boca Ratont egyértelmen értelmiségi városként tartják számon, köszönheten annak, hogy az itt él lakosság 89,58%­-a értelmiségi munkakörben dolgozik, ami jóval a nemzeti átlag fölötti arány.

Boca Raton belvrosa, a
Mizner Park
Boca Raton belvrosa, a Mizner Park

Összességében Boca Raton a kereskedelem, a marketing-szakemberek városa, de itt mködik az Office Depot és a FriendFinder.com központja is. Különösen sok olyan ember található itt, akik értékesíti (15,90%), menedzsment (15,06%), vagy irodai és vállalatszervezési (10,58%) munkakörben dolgoznak. Szintén egy érdekesség a várossal kapcsolatosan, hogy Boca Ratonban sokkal több ember él, aki számítógépen és matematikai munkakörben dolgozik, mint az Egyesült Államok 95%-­ában. Viszonylag nagy számú ember dolgozik távmunkában a városban, a munkaer 9,79%­-a otthonról végzi a munkáját. Ez talán kis számnak tnhet, hiszen a teljes munkaernek csupán töredékérl van szó, mégis országos szinten ez a legnagyobb arány. Ezek a dolgozók gyakran olyan távmunkások, akik tudás­alapú, értelmiségi munkát végeznek.

Ha a tudás hatalom, akkor Boca Raton elég befolyásos városnak számít. A városban él felnttek 50,39%­-a legalább 4 éves felsfokú iskolát végzett el, és magiszter, orvos, jogi diploma, vagy PhD végzettséggel rendelkezik. Érdemes ezt összehasonlítani a nemzeti átlaghoz, mely azt mutatja ki, hogy az ország összes nagyvárosának és településének csupán 21,84%-­nak van felsfokú végzettsége. Az egy fre es jövedelem Boca Ratonban 2010­-ben 48 267 dollár volt, amely egyértelmen vagyonosságra utal, nemcsak floridai, hanem országos szinten is.

A számokat szorozták-­osztották, az ítélet pedig: Boca Raton a legjobb! Fort Lauderdale pedig még csak nincs is az els 10 helyezett között. Mi az oka annak, hogy Boca Raton lett az els? Az esélye, hogy erszakos bncselekmény áldozata legyél, 1 az 527-­hez, az átlagos ingázási id pedig mindösszesen 20 perc. Egy étterem általában 236 lakosra jut, de legalább 20 perc alatt eljuthatsz bármelyik étterembe. És nem utolsó sorban: nem fognak meggyilkolni, miután hazaértél a vacsoráról.

Modern Armani Collezioni pulcsi
Itt az id, hogy felkészüljünk a következ évszakokra! Az Armani Collezioni egyik dizájner pulóverét vásárolhatjuk meg a YOOX jóvoltából, amivel minden bizonnyal ki fogunk tnni a többiek közül.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezddtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.