Az Ulysse Nardin nem a többi telefonmárkát követi
Boltokban az Ulysse Nardin Chairman
3 hozzászólás
Oroszvári Péter    2012.06.20

VĂ©gre megvásárolhatĂł a Guinness Rekordok KönyvĂ©be is bekerĂĽlt Ulysse Nardin Chairman. Persze nem a nagy szolgáltatĂłknál kell keresni: az 1846 darab kĂ©szĂĽlĂ©k csak a világ legelegánsabb luxusboltjaiban szerezhető meg.


A cĂ©g az alapĂ­tás Ă©vszáma előtt tiszteleg a limitált darabszámmal, Ă©s termĂ©szetesen az Ăłráin már megismert tökĂ©letes eleganciát Ă©s anyag- illetve Ă©pĂ­tĂ©si minősĂ©get kĂ­nálják a telefonok. A kijelző a manapság divatos mĂłdon kapacitĂ­v Ă©rintőkĂ©pernyő, de alatta megtalálhatĂłak a számok fizikai gomb formában is. A 8 megapixeles kamerával szĂ©p fotĂłk illetve HD minősĂ©gű videĂłk is kĂ©szĂ­thetőek, Ă©s ha nem szeretnĂ©nk, hogy mások olvasgassák az ĂĽzeneteinket, ujjlenyomattal is levĂ©dhetjĂĽk a telefont; a rendszer maga pedig egy teljesen átalakĂ­tott Android verziĂł. A fĂ©nypont a rotoros öntöltő: ugyan a telefonban ez csak akkor vĂ©gez körkörös mozgást, ha a kezĂĽnkben visszĂĽk, de Ă©letmentő lehet, ha nincs nálunk a hálĂłzati töltő.


A mobil rengeteg változatban elĂ©rhető, acĂ©l Ă©s arany többfĂ©le szĂ­nvariáciĂłjában, akár drágakövekkel is. MegvásárolhatĂł mellĂ© mĂ©g egy magában is mesterműnek számĂ­thatĂł dokkolĂł: a lakkozott fa doboz töltőkĂ©nt Ă©s hangszĂłrĂłkĂ©nt szolgál, de amint ráhelyezzĂĽk a mobilt, egyből lementi a teljes tartalmát is, nehogy mindaz elvesszen baj esetĂ©n.


Amerikában a telefon kifejezetten az Ulysse Nardin butikokban vásárolhatĂł meg, mĂ­g máshol a világon a forgalmazására engedĂ©lyezett luxusĂĽzletekben. Hozzánk legközelebb Csehországban Ă©s Romániában van ilyen hely, de többek között elĂ©rhető mĂ©g Indiában, Izraelben, Oroszországban is.


További informáciĂł Ă©s az összes változat elĂ©rhető az Ulysse Nardin oldalán.

Kapcsolódó cikkek
Az Ulysse Nardin volt az első Ăłragyár, ami öröknaptáras modellt alkotott meg, ráadásul Ăşgy, hogy egy korona elĂ©g volt az összes naptárfunkciĂł kezelĂ©sĂ©hez – akármelyik irányba. Nem csoda hát, hogy ez az egyszerű állĂ­thatĂłság hamar etalonná vált az ĂłrakĂ©szĂ­tĂ©sben.
7,632,300 Huf / 24,700 Eur
11,587,500 Huf / 37,500 Eur
avatar
Attilaa
-
2012.06.22. 16:41
3
hátulja szép, de pont semmi értelme:D
avatar
gabesz21
-
2012.06.22. 15:03
2
jaja télleg az órára hajaz :D
avatar
Torpedo
-
2012.06.22. 00:18
1
Ez már olyan nekem mintha az órát és egy mobilt összegyúrtak volna :D
Versace ingek félár alatt
A Dress for Less folyamatosan frissülő kínálatában megjelent néhány ing a Versace-tól.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Ebben az Ă©vben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önállĂł lemezĂ©t is.