Sajtótájékoztatón jelentették be a hírt
Boros már nem dob több Bumerángot
6 hozzászólás
Kocsis Katica    2012.03.06

KĂśzel 20 ĂŠvnyi rĂĄdiĂłzĂĄs utĂĄn Boros Lajos elĂŠrkezettnek lĂĄtja az időt arra, hogy a reggeli műsorvezetői szĂŠkĂŠt valaki mĂĄsnak adja ĂĄt. Az idei ĂŠv lesz tehĂĄt az utolsĂł, hogy a Bochkor-Boros pĂĄros egyĂźtt ĂŠbreszti a NeoFM hallgatĂłit. Boros dĂśntĂŠsĂŠt azzal indokolta, hogy reggelente szeretne kicsit tovĂĄbb aludni ĂŠs figyelmĂŠt is mĂĄsfelĂŠ ĂśsszpontosĂ­tanĂĄ.

A műsorvezető 1995-ben robbant be a rĂĄdiĂł vilĂĄgĂĄba, Bochkorral ekkor kezdtek el egyĂźtt dolgozni az akkori Danubius rĂĄdiĂł reggeli műsorĂĄban. Bochkor GĂĄbor a Sofitel SzĂĄllodĂĄban megrendezett sajtĂłtĂĄjĂŠkoztatĂłn azt nyilatkozta, hogy MagyarorszĂĄgon ők teremtettĂŠk a morning show rĂĄdiĂłs műfajĂĄt. És miĂŠrt lehetett ez a dolog ennyire sikeres? „Egy valamit csinĂĄltunk nagyon jĂłl: ugyan meghallgattunk egy csomĂł kĂźlfĂśldi pĂŠldĂĄt, de sosem mĂĄsoltunk. Mindent megprĂłbĂĄltunk a magyar igĂŠnyekhez, viszonyokhoz alkalmazni ĂŠs Ăşgy gondolom, hogy ez nagyon fontos.”- mondta Bochkor. A műsorvezető ĂŠrdemkĂŠnt emlĂ­tette meg azt is, hogy ők voltak a vilĂĄgon az elsők, akik vizuĂĄlissĂĄ tettĂŠk a rĂĄdiĂłzĂĄst: ha egy helyszĂ­nről vagy esemĂŠnyről kĂśzvetĂ­tettek, akkor dramaturgiĂĄjuknak kĂśszĂśnhetően a hallgatĂł kĂŠpzeletĂŠben is megjelent az adott tĂśrtĂŠnĂŠs.


Boros Lajos Ăşgy ĂŠrzi, hogy szinte mindent megvalĂłsĂ­tottak, amit a rĂĄdiĂłzĂĄs tĂśrtĂŠnetĂŠben valaha lehetett: Boros ĂĄllandĂłan ĂĄbrĂĄndozott, Bochkor pedig vĂŠghezvitte ezeket a lehetetlennek hitt ĂĄlmokat. Ám most eljĂśtt az ideje annak, hogy elbĂşcsĂşzzon a reggeli műsortĂłl. E bĂşcsĂş azonban nem jelent vĂŠgleges elvĂĄlĂĄst, ugyanis Boros Lajos tovĂĄbbra is rĂŠszt vesz a BumerĂĄng hĂĄttĂŠrmunkĂĄlataiban ĂŠs dĂŠlutĂĄni műsorĂĄban, a Lali kirĂĄlyban is ő szĂłrakoztatja hallgatĂłit. Nincs hĂĄt oka elkeseredni a rajongĂłknak, Boros Lajos is inkĂĄbb felszabadĂ­tĂłnak, mint nyomasztĂłnak ĂŠrzi ezt a dĂśntĂŠsĂŠt. A sajtĂłtĂĄjĂŠkoztatĂłn is kellemes hangulatban nyilatkozott ĂŠs a tőle megszokott aprĂł humormorzsĂĄkkal ĂĄrasztotta el a kĂśzĂśnsĂŠget. Az esemĂŠny vĂŠgĂŠn pedig boldogan vette ĂĄt FĂśldesi ÁdĂĄmtĂłl az arany bumerĂĄngot ĂĄbrĂĄzolĂł dĂ­jat, mellyel a magyarorszĂĄgi rĂĄdiĂłzĂĄsban szerzett elĂŠvĂźlhetetlen ĂŠrdemeit kĂśszĂśntĂŠk meg.

Cimkék: bulvármédia,
Kapcsolódó cikkek
Novemberben ĂĄtlĂŠpte a mĂĄsfĂŠl milliĂłs ĂĄlomhatĂĄrt a NeoFM hallgatottsĂĄga a teljes nĂŠpessĂŠg kĂśrĂŠben. BochkorĂŠk is jĂłl teljesĂ­tenek.
1,699,500 Huf / 5,500 Eur
3,213,600 Huf / 10,400 Eur
avatar
Barti33
-
2012.03.08. 14:49
6
Elég meglepő fordulat mert kb 1 éve még azt mondták hosszútávra terveznek a Neo-nál.
avatar
kocsiskatica
-
2012.03.08. 13:21
5
még nincs meg az utódja. nekem is hiányozni fog, ráadásul szerintem a bochkor-boros párosban ő a jobb fej....
avatar
nashi
-
2012.03.07. 23:32
4
nézzétek a morning show-t sokkal jobb :)
avatar
Tompi
-
2012.03.07. 13:14
3
Kíváncsi leszek rá én is Csili!
avatar
Csili
-
2012.03.06. 18:46
2
ki lesz helyette??
avatar
Xnorbi
-
2012.03.06. 18:08
1
Ezután már nem lesz ugyanolyan a Bumeráng. :(
Dolce&Gabbana 'Metal Aviator' napszemüveg
A Dolce&Gabbana képes újdonságot vinni még az oly sokszor látott "aviator" stílusba is. Ez az alapvetően sportos napszemüveg két változatban is elérhető: fekete-szürke és ezüst-szürke színben is.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
1988-ban vĂŠget ĂŠrtek az iraki-irĂĄni harcok az ÖbĂśl-hĂĄborĂşban, SzÜßlban megkezdődtek a huszonnegyedik nyĂĄri olimpiai jĂĄtĂŠkok, a Die Hard pedig ĂłriĂĄsi sikert ĂŠrt el a mozikban.