Sokféle változatban lesz kapható az új GMT-s modell
Breitling Chronomat 44 GMT
3 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.02.10

A Breitling az Ăşj Ă©vet egy Ăşj Ăłrával kezdi, pontosabban egy meglĂ©vő modelljĂ©nek átalakĂ­tott verziĂłjával. Chronomat GMT ugyanis már tavaly megjelent, a hatalmas 47mm-es Ăłra viszonylag szĂ©pen teljesĂ­tett, ám a svájci luxusbrand egy csökkentett mĂ©retű, 44mm-es megĂşjĂ­tott Chronomat GMT-t mutatott be a napokban.

Az eredeti Chronomat GMT
modellek hatalmas 47mm-es átmérővel jelentek meg
Az eredeti Chronomat GMT modellek hatalmas 47mm-es átmérővel jelentek meg

A 04 Calibre nevű saját szerkezettel működtetett Ăłra immáron egy harmadik időzĂłnát is kĂ©pes mutatni, emellett pedig a járástartalĂ©ka sem hĂ©tköznapi: több mint 70 Ăłrát Ă­gĂ©rnek a fejlesztők.

Az új modelleket több ponton
átdolgozták
Az új modelleket több ponton átdolgozták

A Breitlingtől joggal várhatjuk, hogy minden modellt a mi igĂ©nyeinknek megfelelő összeállĂ­tásban vásárolhassuk meg, ez a felhasználĂłbarát megközelĂ­tĂ©s a Chronomat 44 GMT-nĂ©l is jelen van, hiszen nagyon sokfĂ©le számlap közĂĽl (kĂ©k, fekete, szĂĽrke, ezĂĽst Ă©s barna) lehet választani, amikhez a számunkra tetsző szĂ­jat kĂ©rhetjĂĽk (ami lehet kaucsuk, bőr vagy fĂ©m is).

Kérhető sportosabb
összeállításban is
Kérhető sportosabb összeállításban is

A Breitling Chronomat 44 GMT ára kiviteltől fĂĽggően 1,5-2 milliĂł forint közötti áron várhatĂł.

Cimkék: Breitling, karóra,
avatar
tywin
-
2012.02.13. 21:45
3
Ez szinte teljesen ugyanolyan mint egy Chronomat, csak kapott egy gmt funkciót. :)
avatar
gery
-
2012.02.11. 12:47
2
az uccsó jöhetne!
avatar
tSas
-
2012.02.10. 16:33
1
47 már nagyon nagy, de még a 44 is.
Halszálkamintás Thomas Pink ing
Van két olyan márka, mely szerintem a legjobb minőségben, a leginnovatívabb módon készít elegáns ingeket. Az egyik a Robert Graham, a másik pedig a Thomas Pink.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.