Nem csak Hublot óráknak
Buben & Zorweg óradokkoló
0 hozzászólás
Oroszvári Péter    2012.09.05

Nemrég már bemutattunk egy órafelhúzó széfet, azonban az csak Hublot órák számára készült. Nem úgy a Buben & Zorweg egyedi szerkezete, a Revolution.


A tartót a tavalyi Baselworldön mutatták be, ahol nagy sikert aratott. Idén is részt vettek vele a rendezvényen, és büszkén jelentették be, hogy elkezdték a forgalmazását is.


A dokkolĂłt minősĂ©gi megmunkálás jellemzi, Ă©s az anyagok szĂ©les sorát használják fel hozzá: a vastag alumĂ­nium váz mindig ugyanaz, de a megrendelők választhatják ki a többi rĂ©szĂ©t: olasz nappa bőr, szĂ©nszál, vagy lakkozott fa kivitel Ă©rhető el.


A tartóba 8-tól 12 óra fér el, melyeket hangulatosan világítanak be LED-ekkel, de a közepére választható egy egyedi, beépített Buben & Zorweg modell is. Mindebben a kristálytiszta biztonsági üvegen keresztül gyönyörködhetünk.


Prémium Dolce&Gabbana blézer
A YOOX új kollekcióinak a legütősebb és legegyedibb zakóját ezúttal is a Dolce & Gabbana hozza.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Amikor mindenki kĂ©t számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a fĂ©rfiak nagy rĂ©szĂ©nek is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dĂşlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.