300 dollár egy vacsora
Cavalli megnyitotta éttermét Miamiban
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2014.01.28

Roberto Cavalli megpróbál betörni a luxuskategóriás éttermek szűk piacára: Miamiban, a South Beach­en nyílt meg sokak által várt Cavalli Miami Restaurant & Lounge. Florida legnépesebb városának kedvelt részén, az Ocean Drive-on található, ahol tradicionális toszkán fogásokat is felszolgálnak, mint a kék rákos gnocchi, és a ligur garnélarák a hozzá felszolgált rizottóval, a borkínálat pedig a firenzei Cavalli szőlőbirtokról érkezik.


A mediterrán stílusú kétemeletes épület kialakítását az olasz építész, Italo Rota tervezte, természetesen Cavalli utánozhatatlan stílusában. A székek és asztalok olyan borítást kaptak, melyeken megjelenik Cavalli aláírása, mindenhol felbukkannak a leopárd és virágos lenyomatok, míg a falakon a Cavalli Home Design legkedveltebb motívumai köszönnek vissza. A szilveszteri megnyitótól folyamatosan az étterem bőségtálas ajánlatokkal is várja vendégeit, például 200 dolláros "a la carte" menüvel, vagy fejenként 300 dollárért 3 fogásos menüvel.

Halszálkamintás Thomas Pink ing
Van két olyan márka, mely szerintem a legjobb minőségben, a leginnovatívabb módon készít elegáns ingeket. Az egyik a Robert Graham, a másik pedig a Thomas Pink.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.