FreeStyle Cruiser Inflatable Water Slides
Csúszdázz egy hajó tetejéről!
3 hozzászólás
Nagy Anna    2012.08.20

A FreeStyle Cruiser megalkotta azt a kĂźlĂśnĂśs kiegĂŠszĂ­tőt, ami minden yacht-tulajdonos ĂĄlmĂĄvĂĄ fog vĂĄlni. Minden bizonnyal a magĂĄnhajĂłk ĂŠs a nagyobb utasszĂĄllĂ­tĂłk tulajdonosainak is felkelti az ĂŠrdeklődĂŠsĂŠt ez az egyedi csĂşszda, amit kifejezetten ilyen hajĂłk szĂĄmĂĄra ĂĄlmodtak meg.


A tervezők szerint a FreeStyle Cruiser Inflatable Water Slides megrendelĂŠsĂŠvel minden hajóút Ăşj ĂŠrtelmet nyer, hiszen ki ne akarna egy hatalmas csĂşszdĂĄn sĂźvĂ­teni a vĂ­zbe? A nem mindennapi eszkĂśz jelenleg teljesen egyedĂźlĂĄllĂł, nincs a piacon konkurenciĂĄja.Áråt mindig az Êppen aktuålis hajó típusa, mÊrete Ês kialakítåsa hatårozza meg, ezek a csúszdåk ugyanis kizårólag megrendelÊsre, az egyedi igÊnyek, színek Ês egyÊb specifikåciók figyelembevÊtelÊvel kÊszßlnek el.

avatar
salvador
-
2012.08.21. 21:53
3
Jópofa! Csak ne a cápákkal teli óceán kellős közepén pakolják ki :D
avatar
Balumsn
-
2012.08.21. 15:17
2
Like :D
avatar
lacko
-
2012.08.20. 22:32
1
jó cucc :D
Barna lencsés Prada napszemüveg
Ha új napszemüvegben gondolkodtok, íme egy igazán jó választás! A férfiak általában szeretik a fekete, sötétszürke változatokat, de szerintem egy barna, illetve aranyszínű szemüveg is elfér ezek mellett.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
1988-ban vĂŠget ĂŠrtek az iraki-irĂĄni harcok az ÖbĂśl-hĂĄborĂşban, SzÜßlban megkezdődtek a huszonnegyedik nyĂĄri olimpiai jĂĄtĂŠkok, a Die Hard pedig ĂłriĂĄsi sikert ĂŠrt el a mozikban.